Tube amplifiers for all

Απάντηση: TUBE AMPLIFIERS FOR ALL.

Και δυό γιαπωνέζοι,βαρέων-βαρών,φτηνοί και καλοφτιαγμένοι.

A318B%20Front%201.jpg Αlmarro Α318Β SET class A 18 wpc 6C33c.

p5+.jpg Almarro A50125 PP class AB 125 wpc 6550.

Re: Απάντηση: TUBE AMPLIFIERS FOR ALL.

Και δυό γιαπωνέζοι,βαρέων-βαρών,φτηνοί και καλοφτιαγμένοι.

View attachment 25196 Αlmarro Α318Β SET class A 18 wpc 6C33c.

View attachment 25197 Almarro A50125 PP class AB 125 wpc 6550.

A. ΦΘΗΝΟΙ ΟΙ AMLARRO ? ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΦΕΤΟΣ Ο A318B ΕΙΧΕ ΤΙΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑΣ - 3000 ΕΥΡΩ (!!!) = 4700 ΔΟΛΛΑΡΙΑ (!!!) - ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ $1900 (!!!!!!) :worshippy: ΗΜΑΡΤΟΝ !. ΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛ. ΕΝΑN REVIEWER ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΗΡΕΣ 4700 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΘΑ ΚΛΑΙΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΕΙΑ.... ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΑΣ ΙΑΠΩΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑ 800ΑΕΥΡΩ, ΚΑΘΕΣΕ 20 ΗΜΕΡΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑΝ 220-230V (Αν και τους έχουν ετοιμοπαράδoτους εκεί), ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΚΑΙ 1500 ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ EURO, ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ 350 ΦΟΡΟ ΚΑΙ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΣ.

Β. ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ Ο AYON Ο SINGLE ENDED TRIODE CLASS A 300B ME TA 20 WATTAKIA ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙΣ ? ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ..!?

Last edited:

Το φθηνοί είναι σχετικό πάντα.
Αν το ψάξεις έτσι,δεν ξέρω τι συμφέρει ν' αγοράσεις εδώ.Το συζητήσαμε εκτεταμένα πρόσφατα.Ελάχιστες είναι οι εταιρείες που φέρνουν σε λογικές τιμές.

Δεν έχω ΑΥΟΝ.

Last edited:
Re: TUBE AMPLIFIERS FOR ALL.

Δεν βρίσκω τις φωτό στο ίντερνετ, αλλά αν εξαιρέσεις αυτή την μεγάλη πλακέτα στη μέση που έχει την αυτόματη πόλωση, ο Cayin TA-30 είναι ολόιδιος με τον Primaluna Prologue 1
pro1insidetn.jpg

ηχητικα εννοουσα
πιθανον να ειναι θεμα μετασχηματιστων.
για τους οποιους απο'οτι θυμαμαι απο τον παλιο ηχο ελεγαν οτι πραγματι εκει παιζεται το μυστικο. αλλα και στα λοιπα επιμερους εξαρτηματα ισως να υπαρχει διαφορα.

αλλωστε μην ξεχνας οτι η tjoeb που ειναι η εταιρια που τους κατασκευαζει εχει φτιαξει παπαδες στις μετατροπες πανω στο απλο μαραντζ που το εκανε ah!tjoeb 4000 (το οποιο δεν εχει καμια σχεση με το απλο μαραντζ)

Re: Απάντηση: TUBE AMPLIFIERS FOR ALL.

Β. ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ Ο AYON Ο SINGLE ENDED TRIODE CLASS A 300B ME TA 20 WATTAKIA ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙΣ ? ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ..!?

αφου ο dipie δεν εχει, αν εννοεις εμενα, ο δικος μου ειναι με 6C33. ολοκληρωμενος. στα 2900 τιμη καταλογου τοτε, τωρα δεν ξερω.

με 300Β μπορει να παιξει ο sunrize και οι μεγαλυτεροι, αλλα φορουν απο τη μανα τους αλλες που ειναι ειδικος τυπος της 300Β.

Απάντηση: Re: Απάντηση: TUBE AMPLIFIERS FOR ALL.

A. ΦΘΗΝΟΙ ΟΙ AMLARRO ? ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΦΕΤΟΣ Ο A318B ΕΙΧΕ ΤΙΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑΣ - 3000 ΕΥΡΩ (!!!) = 4700 ΔΟΛΛΑΡΙΑ (!!!) - ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ $1900 (!!!!!!) :worshippy: ΗΜΑΡΤΟΝ !. ΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛ. ΕΝΑN REVIEWER ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΗΡΕΣ 4700 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΘΑ ΚΛΑΙΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΕΙΑ.... ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΑΣ ΙΑΠΩΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑ 800ΑΕΥΡΩ, ΚΑΘΕΣΕ 20 ΗΜΕΡΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑΝ 220-230V (Αν και τους έχουν ετοιμοπαράδoτους εκεί), ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΚΑΙ 1500 ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ EURO, ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ 350 ΦΟΡΟ ΚΑΙ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΣ.

Επειδή η παραπληροφόρηση "βλάπτει σοβαρά τήν υγεία" ( τήν πνευματική τουλάχιστον ) θά ήθελα νά σέ ενημερώσω ότι αν είχες ρωτήσει τήν εδώ αντιπροσωπεία , θά είχες πληροφορηθεί ότι ο Α318Β έχει τιμή καταλόγου 2490e ΟΣΟ ΑΚΡΙΒΩΣ καί η επίσημη τιμή τού Γενικού Distributor γιά τήν Ευρώπη : www.fricco.com .
Τώρα τό αν είναι αμεσα διθέσιμος στήν Ιαπωνία η ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ αλλού , αρκεί νά σού πώ , ότι ο κατασκευαστής ζητάει περίπου ΔΕΚΑ ΕΞΗ μέ ΕΙΚΟΣΙ εβδομάδες γιά τόν Α318Β !!!
Πιθανόν μιά τέτοια παραμονή στήν Ιαπωνία , μέ σκοπό καί μόνο νά αποκτήσεις εναν Α318Β , νά μή σού προκύψει ιδιαίτερα συμφέρουσα...μιάς καί στήν ΙΑΠΩΝΙΑ κοστίζει περίπου 1750e. !!!!
Γιά νά φτάσει βέβαια εδώ , υπάρχουν έξοδα αεροπορικής αποστολής , ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΙΚΑ ΥΨΗΛΑ έξοδα τού ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ( από τά ακριβότερα αν οχι τό ακροβότερο στήν Ευρώπη ) , ο δασμός εισαγωγής , τά έξοδα τού εκτελωνιστή , καί καπάκι στό τελικά διαμορφωμένο ποσό , 19% ΦΠΑ.
Αυτά γιά αποκατάσταση τής πραγματικότητας καί αποφυγή παρεξηγήσεων καί 'κλαμάτων από γέλεια"...

Παιδιά καλημέρα,
αν και αρκετά άρρωστος με τα λαμπάτα , τραβιέμαι με αυτα τα μηχανάκια αρκετά χρόνια τώρα. Προσωπικά είμαι υπέρ των ιδιοκατασκευών, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι κάποιος θα δώσει λιγότερα χρήματα, ιδιως αν επιλέξει τον δύσκολο δρόμο της εξ ολοκλήρου κατασκευής απο το μηδεν ακόμα και του σασι !
Τελικά - μιας και εχω καταλήξει να ακουω με SET πιστεύω πως με υπομονή και όρεξη μπορούμε να ακούμε αξιοπρεπώς φτιάχνοντας ενα σύστημα με 1500 - 2500 αντάξιο πολύ ακριβότερων σχεδιάσεων !

τα τελευταία τεσσερα χρόνια και αφού ξόδεψα αρκετές εργατοώρες μέχρι να τα φτιάξω, ακούω με ενα ζεύγος μονομπλόκ SE807
φωτο απο τα μηχανήματα εχω εδώ http://sarris.info
costas
http://sarris.info

Attachments

• 807_1.JPG
    807_1.JPG
    18.6 KB · Views: 301
Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: TUBE AMPLIFIERS FOR ALL.

Επειδή η παραπληροφόρηση "βλάπτει σοβαρά τήν υγεία" ( τήν πνευματική τουλάχιστον ) θά ήθελα νά σέ ενημερώσω ότι αν είχες ρωτήσει τήν εδώ αντιπροσωπεία , θά είχες πληροφορηθεί ότι ο Α318Β έχει τιμή καταλόγου 2490e ΟΣΟ ΑΚΡΙΒΩΣ καί η επίσημη τιμή τού Γενικού Distributor γιά τήν Ευρώπη : www.fricco.com .
Τώρα τό αν είναι αμεσα διθέσιμος στήν Ιαπωνία η ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ αλλού , αρκεί νά σού πώ , ότι ο κατασκευαστής ζητάει περίπου ΔΕΚΑ ΕΞΗ μέ ΕΙΚΟΣΙ εβδομάδες γιά τόν Α318Β !!!
Πιθανόν μιά τέτοια παραμονή στήν Ιαπωνία , μέ σκοπό καί μόνο νά αποκτήσεις εναν Α318Β , νά μή σού προκύψει ιδιαίτερα συμφέρουσα...μιάς καί στήν ΙΑΠΩΝΙΑ κοστίζει περίπου 1750e. !!!!
Γιά νά φτάσει βέβαια εδώ , υπάρχουν έξοδα αεροπορικής αποστολής , ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΙΚΑ ΥΨΗΛΑ έξοδα τού ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ( από τά ακριβότερα αν οχι τό ακροβότερο στήν Ευρώπη ) , ο δασμός εισαγωγής , τά έξοδα τού εκτελωνιστή , καί καπάκι στό τελικά διαμορφωμένο ποσό , 19% ΦΠΑ.
Αυτά γιά αποκατάσταση τής πραγματικότητας καί αποφυγή παρεξηγήσεων καί 'κλαμάτων από γέλεια"...

Στην έκθεση πριν από κάτι μήνες , όταν το δολλάριο είχε 1.39 (δηλαδή 0.15 διαφορά περίπου) μπήκαμε στο δωμάτειο ακρόασης και ρωτήσαμε "Πόσο κοστίζει ο ενισχυτής?" . Η τιμή που πήραμε ήταν "Κάτι παραπάνω από 3.000". Δεν έχω κανένα λόγω ψεύδους και συγχαρητήρια για την μείωση της τιμής. Μπορώ να ορκισθώ ότι δεν θυμάμαι ποιος τον εισάγει. Εαν δεν γίνομαι πιστευτός, υπάρχουν και μάρτυρες. Ο ενισχυτής είναι εκπληκτικός για την δεδομένη του τιμή, τα υπόλοιπα είναι απολύτως γνωστά τουλάχιστον σε όλους τους γνωστούς μου -περί δασμών κτλ.-. Αυτό πια έχει γίνει τσίχλα δικαιολογίας , μιας που υπάρχουν εισαγωγείς που 'παίζουν' αρκετά πιο χαμηλά από το $2000 = 2500 Ευρω (και φυσικά πάμπολλοι που φουσκώνουν τα μπαλόνια). Αρκετοί 'παίζουν' στο μια-η-άλλη και ευχαρίστως εαν πιεσθώ να σου αναφέρω ονόματα Αμερικάνικων μηχανημάτων (10-δέκα και βάλε) τα οποία κοστίζουν στην Αμερική πχ 6.000 Δολλάρια και ο εδώ αντιπρόσωπος τα διαθέτει 4800 Ευρω και συγχαρητήρια (πχ). Το κλάμα από το γέλειο το ρήξαμε όλοι στην έκθεση μιας που τότε η τιμή που ακούσαμε ήταν 3.000 και οχι $1850 (http://www.positive-feedback.com/Issue24/almarro_318B.htm πρίν από 1.5 χρόνο) ειδικότερα αλλά και γενικότερα όταν πχ ρωτήσαμε πόσο κοστίζει ένας παθητικός προενισχυτής ο οποίος στην Αμερική είχε 860$ και ακούσαμε το εξής: 1260 Ευρώ. Το γέλειο δυστυχώς συνεχίστηκε μέχρι σήμερα που ακούσαμε την τιμή σήμερα (έπεσε 500 ευρώ από τον Νοέμβρη?)

Last edited:

Για να είμαι πιο ακριβής, δίοτι το μυαλό και το πληκτρολόγιο τρέχουν πιο γρήγορα αυτές τις μέρες ...(!) Θα ήθελα κάποιος να μου εξηγήσει, με αφορμή το προηγούμενο post- πώς ο x ενισχυτής made in USA κάνει USA 4000 Δολλάρια και εδώ 4000 Ευρώ στον ένα αντιπρόσωπο, στον άλλον κάνει $4000 και εδώ 5100 Ευρώ και στον άλλον $5000 εκεί και εδώ 3900 Ευρώ. Αυτό να μου αναλύσει κάποιος και μετά μιλάμε για τα τελωνεία που σφάζουν. Εκτός εαν η πολιτική της μιας εταιρίας με την άλλη έχει διαφορά κέρδους 'ψίχουλα' με 'χαβιάρι'.

Για να είμαι πιο ακριβής, δίοτι το μυαλό και το πληκτρολόγιο τρέχουν πιο γρήγορα αυτές τις μέρες ...(!) Θα ήθελα κάποιος να μου εξηγήσει, με αφορμή το προηγούμενο post- πώς ο x ενισχυτής made in USA κάνει USA 4000 Δολλάρια και εδώ 4000 Ευρώ στον ένα αντιπρόσωπο, στον άλλον κάνει $4000 και εδώ 5100 Ευρώ και στον άλλον $5000 εκεί και εδώ 3900 Ευρώ. Αυτό να μου αναλύσει κάποιος και μετά μιλάμε για τα τελωνεία που σφάζουν. Εκτός εαν η πολιτική της μιας εταιρίας με την άλλη έχει διαφορά κέρδους 'ψίχουλα' με 'χαβιάρι'.

την Αμερική πουλάει 400 κομματια και εδω 5 και πρέπει απο αυτά να βγάλει τα έξοδα

Ουδέν comment. H εξίσωση καταλήγει στην κόλαση... και επειδή εδώ πουλάει 4 και στην Αμερική 400 τότε εαν εδώ θα πουλάει του χρόνου 2 θα φτάσει η τιμή σε βαθμό να σε τραμπουκίζει στην κυριολεξία και θα βρεθεί ο μάγκας που θα του φάει την αντιπροσωπεία απλά για την 'δόξα' οχι τίποτα άλλο, θα ρήξει λίγο την τιμή και θα τον θάψει - και θα ξαναφθάσει να πουλάει από 2 ... 4 κομμάτια ανα έτος. (Σενάρια από το βιβλίο: Ο απόηχος της αγοράς).

παντα θα γινονται,ο τελικος μου το 2000 στηναμερικη ειχε 5000$ και στην ευρωπη επαιζε απο 8000 ευρο μεχρι 9000

Ξανα στο θέμα: Best of the best (ώστε το σωστό να λέγεται πάντα): Κατα την εντελώς προσωπική μου γνώμη και για φέτος στην κατηγορία 2000-3000 ευρώ υπάρχουν τα εξωφρενικά καλά για τα χρήματα αλλά και γενικότερα σε ευρύτερο φάσμα: α. Κατηγορία Triode Class A OTL ---> Αtmasphere S-30 (review: http://www.atma-sphere.com/reviews/SensibleSound/s30.pdf ) MKIII, β. Κατηγορία SET-Class A (οf course) ---> 6C33 Almarro A318B ( http://www.positive-feedback.com/Issue24/almarro_318B.htm , http://www.6moons.com/audioreviews/almarro5/318.html ) γ. Κατηγορία Push-Pull ---> Jadis Orchestra Reference , Primaluna Dialogue Two δ. Κατηγορία SET 300B ---> Welborne Labs 300B Monoblocks Terraplane version http://www.enjoythemusic.com/magazine/equipment/0206/welborne_laboratories_300b.htm ..

Δεν νομίζω να παίζει κάτι καλύτερο στα χρήματα από τους παραπάνω θησαυρούς . Bάλτε λίγο πιο βαθειά το χέρι, περάστε τα 2 χιλιάρικα και παρκάρετε με ασφάλεια χωρίς ενδιασμούς.

Ξανα στο θέμα: Best of the best (ώστε το σωστό να λέγεται πάντα): Κατα την εντελώς προσωπική μου γνώμη και για φέτος στην κατηγορία 2000-3000 ευρώ υπάρχουν τα εξωφρενικά καλά για τα χρήματα αλλά και γενικότερα σε ευρύτερο φάσμα: α. Κατηγορία Triode Class A OTL ---> Αtmasphere S-30 (review: http://www.atma-sphere.com/reviews/SensibleSound/s30.pdf ) MKIII, β. Κατηγορία SET-Class A (οf course) ---> 6C33 Almarro A318B ( http://www.positive-feedback.com/Issue24/almarro_318B.htm , http://www.6moons.com/audioreviews/almarro5/318.html ) γ. Κατηγορία Push-Pull ---> Jadis Orchestra Reference , Primaluna Dialogue Two δ. Κατηγορία SET 300B ---> Welborne Labs 300B Monoblocks Terraplane version http://www.enjoythemusic.com/magazine/equipment/0206/welborne_laboratories_300b.htm ..

Δεν νομίζω να παίζει κάτι καλύτερο στα χρήματα από τους παραπάνω θησαυρούς . Bάλτε λίγο πιο βαθειά το χέρι, περάστε τα 2 χιλιάρικα και παρκάρετε με ασφάλεια χωρίς ενδιασμούς.

καλημερα!
χωρις να θελω να το παιξω ειδημων στα κατασκευαστικα, μπορει αυτος ο ΣΕΤ με 6C33 να χτυπησει τον αυον?
που εχει λαμπες προενισχυσης επιπλεον, αλλα το βασικο μετασχηματιστες γαιδουρια (μπροστα στον αλμαρο)?
πηγαινε στην δευτερη σελιδα που εχω φωτο του και με μετρο το μεγεθος της 6ψ33 δες το μεγεθος των μετασχηματιστων.
επιπλεον το βαρος του ξεπερνα τα 30 κιλα και σημαντικο εχει 3 τσοκακια σταθεροποιησης.

ισως να εχεις δικιο για τον αλμαρο, δεν ξερω, αλλα ρε γμτ εδω υπαρχει μεγαλη διαφορα!

Πρώτα από όλα πρέπει να πούμε ότι το hi-end δεν έχει σχέση με τα κιλά.
Μετά δεν πρέπει να είμαστε σίγουροι για το τι βρίσκεται μέσα στα κουτιά των μετασχηματιστών.
Τα γαϊδούρια κουτιά μπορέι να περιέχουν kinder έκπληξη.
Και επειδή αναφέρονται ενισχυτές αβέρτα, όλους αυτούς τους έχετε ακούσει ή απλά γράφετε σύμφωνα με τα reviews;

καλημερα δημητρη , τουλαχιστον εγω αυτα που γραφω ειτε τα εχω ακουσει (καλα), ειτε τα κατειχα.

σιγουρα το μεγεθος δεν ειναι αποδειξη αλλα ενδειξη.
αλλα μιλω για εναν ενισχυτη που τουλαχιστον δεν εχει δωσει "δικαιωμα" σε κανεναν.

μπορει ο αλμαρο να ειναι ακομα καλυτερος, δεν αντιλεγω, αλλα εκ πρωτης οψεως δεν το δειχνει.
φυσικα μονο με απευθειας αντιπαραθεση ενισχυτων μπορει να ειμαστε σιγουροι αλλα με εξεπληξε η σιγουρια του ντεμινιο οταν ειδα τη φωτο του αλμαρο.
:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: TUBE AMPLIFIERS FOR ALL.

Πρώτα από όλα πρέπει να πούμε ότι το hi-end δεν έχει σχέση με τα κιλά.
Μετά δεν πρέπει να είμαστε σίγουροι για το τι βρίσκεται μέσα στα κουτιά των μετασχηματιστών.
Τα γαϊδούρια κουτιά μπορέι να περιέχουν kinder έκπληξη.
Και επειδή αναφέρονται ενισχυτές αβέρτα, όλους αυτούς τους έχετε ακούσει ή απλά γράφετε σύμφωνα με τα reviews;

Το High-End, δυστυχώς έχει σχέση και με τα κιλα!
Σε έναν τελικό ενισχυτή μεγάλης ισχύος, σε τάξη Α, θέλεις τεράστια
επιφάνεια ψυκτρών και αυτό μεταφράζεται σε μεγαλύτερο μέγεθος
και βάρος γιά το σασί και τις ψύκτρες. Χρειάζεσαι επίσης και βαρβάτο
Μ/Σ τροφοδοσίας, άρα ακόμα περισσότερα κιλά!
Σε ένα μεγάλο SET (αναγκαστικά Τάξη Α), χρειάζεσαι επίσης μεγάλο
Μ/Σ τροφοδοσίας (μεγάλο βάρος) και σοβαρούς Μ/Σ εξόδου (ακόμα
μεγαλύτερο βάρος).
Τώρα γιά το 2ο που λες, έκει έχεις κάποιο δίκιο, αλλά όσοι κατασκευαστές
καταφεύγουν σε τέτοια τρικ, δεν έχουν καμία θέση στο High-End!

καλημερα!
χωρις να θελω να το παιξω ειδημων στα κατασκευαστικα, μπορει αυτος ο ΣΕΤ με 6C33 να χτυπησει τον αυον?
που εχει λαμπες προενισχυσης επιπλεον, αλλα το βασικο μετασχηματιστες γαιδουρια (μπροστα στον αλμαρο)?
πηγαινε στην δευτερη σελιδα που εχω φωτο του και με μετρο το μεγεθος της 6ψ33 δες το μεγεθος των μετασχηματιστων.
επιπλεον το βαρος του ξεπερνα τα 30 κιλα και σημαντικο εχει 3 τσοκακια σταθεροποιησης.

ισως να εχεις δικιο για τον αλμαρο, δεν ξερω, αλλα ρε γμτ εδω υπαρχει μεγαλη διαφορα!

Πρώτον δεν έχω ακούσει τον Ayon (και ας υποθέσουμε οτι τον άκουγα, η άποψη φυσικά θα ήταν υποκειμενική για το ποιός είναι καλύτερος και σε τί). Ο reviewer του 6moons όμως που τον τεστάρει τον θεωρεί καλύτερο και από τον Yamamoto.

"Be assured though that even in the world of the Yamamoto A-08S, the Melody Valve HiFi I2A3, the Canary Audio 300B SETs, the Wyetech Labs Sapphires, the Fi 2A3 monos, the SilverTone 300B and such where a lot of the sterling parts aspect is handled to a high degree, the Almarro won't find itself embarrassed. To my ears in fact, it'll walk away the clear winner."

Mην ξεχνάς ότι ο Almarro έχει παθητική προενίσχυση και ότι ο Ayon έχει ενεργή, κάτι που παίζει τεράστιο ρόλο στο κόστος. Πχ. ο Almarro κατασκευάζεται από έναν Ιάπωνα που ρίχνει όλο το βάρος και το value for money στον τελικό ενισχυτή και δεν σπαταλά yen στην προενίσχυση. Εαν το αποτέλεσμα είναι τόσο καλό όσο το περιγράφουν και από όσο θυμάμαι από την έκθεση είναι, τότε είναι μακράν καλύτερος. Εδώ τον αναφέρουν ως καλύτερο και από τον ήχο της Canary ή της Yamamoto !!!!

Προσωπικα δεν εχω ακουσει κανεναν ενισχυτη με 6c33c να παιζει ,πλην των LAMM και του Μορφεα τον single ended.
Συγκριτικα με τους παραπανω ολοι οι αλλοι ακουστικα, ειναι κυριολεκτικα αστειοι.