Προσωπικά προτιμούσα στην έκθεση πρόπερσι τα μικρότερα Verity με τον receiver της Magnum Dynalab απ' ότι στο διπλανό δωμάτιο τα μεγαλύτερα με τα Lamm. Είμαι πολύ διεστραμμένος;
Ναι το συγκεκριμένο ήταν πολύ καλοστημένο σύστημα. Δεν ξέρω πώς ταίριαξε έτσι ... αλλά και εμένα μου είχε κάνει εντύπωση!
Ναι αλλα δεν μπορεις να τα ακουσεις ολα αυτα φορωντας μπυτζαμες και καθε ωρα να αλλαζεις απο Σαββοπουλο σε Αλεξιου και μετα να ακους και λιγο απο deadcandance και παει λεγοντας. Ουτε μπορεις να εισαι καθε μερα στο half note ή στο μεγαρο ή στη λυρικη ετσι δεν ειναι?Με 50 χιλιάρικα αγοράζεις το καλύτερο σύστημα του κόσμου. Λέγεται the orchestra itself, έρχεται σπίτι σου χαλαρά και κατασκηνώνει στο σαλόνι. Με πενήντα επίσης, κλείνεις εισιτήρια για εκατοντάδες παραστάσεις σε Ρώμη, Νέα Υόρκη, Τόκυο. Αν βαριέσαι πετάγεσαι μέχρι και το δικό μας Half Note, καθημερινά, για την επόμενη εικοασετία. Πιο be there ήχος δεν γίνεται!
Μπα, χειροτερος ηταν ο χωρος με τα Magnum. Aλλα και παλι δεν υπαρχει θεμα συγκρισης των δυο συστηματων για μενα.
Ναι αλλα δεν μπορεις να τα ακουσεις ολα αυτα φορωντας μπυτζαμες και καθε ωρα να αλλαζεις απο Σαββοπουλο σε Αλεξιου και μετα να ακους και λιγο απο deadcandance και παει λεγοντας. Ουτε μπορεις να εισαι καθε μερα στο half note ή στο μεγαρο ή στη λυρικη ετσι δεν ειναι?
Ok αλλά η συζήτηση εκτρέπεται σε Hiendα Νο 2.
Να μείνουμε πλέον στο θέμα παιδιά.
Προτάσεις και σχόλια επί της ουσίας και για λαμπάτους μέχρι περίπου τα 3000.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.