Απάντηση: TUBE AMPLIFIERS FOR ALL.
Παντως πολυ καλα εγραψες το ΙΣΩΣ γιατι πολυ απλα αν συγκρινεις τους LAMM με τον AYON ακουστικα ,συγνωμη που στο λεω φιλε μου, εχεις πολυ δρομο μπροστα σου και τουλαχιστον μεχρι να φτασεις στην μεση αυτου του δρομου μην βλαστημας απλα οπως λενε ακου, βλεπε, σωπα γιατι εισαι ακομα στην αρχη.
k. πυργαρουση ο,τι γνωριζω για εσας ειναι απο γνωμες περι εξαιρετικων καλωδιων κατασκευης σας. το εργο σας λοιπον λεει πολλα εναντι ενος ανωνυμου χρηστη
και σιγουρα η εμπειρια σας στο χωρο ειναι υπεραρκετη.
ομως η σιγουρια σας για πραγματα που ισως δεν εχετε ακουσει μου λεει αρκετα.
να σημειωσω οτι τον φτηνο ΣΕτ που αναφερατε δεν τον ξερω καν και δεν αμφισβητω τις ικανοτητες του εφ'οσον ειστε τοσο απολυτος.
αλλα
επι του λαμμ τον οποιο σας πληροφορω οτι θα ημουν ευτυχης αν αποκτουσα θα σας επαναλαβω κατι που σας διαφευγει λες και ειστε μικρο παιδι.
το παρον θεμα εχει τιτλο περι ενισχυτων για ολους.
αν μου πουλησετε εναν λαμμ μεταχειρισμενο σε τιμη μεχρι 3 χιλιαρικα ευχαριστως να θεωρησω οτι ειστε εντος θεματος και να τον συγκρινω με τον φτηνο αυον.
επιλεον.
χωρις να ειμαι επαγγελματιας, οποτε δεν μπορω να συγκριθω μαζι σας, μην ειστε τοσο σιγουρος για την ελλειψη εμπειριας μου.
οταν θεωρειτε οτι ενας ΣΕΤ μπορει να τα βγαλει περα με τριδρομο με μεγαλα γουφερ σε λαθος χωρο και να αναδειξει το μεγαλειο του , αυτο μου ακουγεται περιεργο.
το ισως το εγραψα για να προλαβω γνωμες σαν τη δικη σας.
ποιο ειναι το μεγαλο προτερημα του ΣΕΤ?
η αμεσοτητα, η διαφανεια, η χρονικη τελειοτητα.
ο,τι δηλαδη λειπει απο τα τριδρομα.
με εξαιρεση την τελευταια εκθεση οπου το καθε βεριτυ ειχε πανω του 2 λαμμ, τις προηγουμενες χρονιες σας ικανοποιουσε το ακουσμα
για την τιμη που ζητουσε?
δεν λεω οτι δεν ηταν καλο.
αλλα ειλικρινεστατα σας λεω οτι ακομα και ενας λαμμ πανω σε τριδρομο αποκλειεται να σου δωσει την αισθηση του ζωντανου οπως κανει ο αυον πανω σε ενα μονοδρομο! με ολες φυσικα τις παραμορφωσεις, την ελλειψη μπασου κλπ που εχει
ποιο χρονισμο ειδατε με τον λαμμ πανω στο τριδρομο?
και αν μου πειτε οτι ο χρονισμος του ακουσματος δεν ειναι το ζητουμενο, τοτε γιατι να αγορασει κανεις ΣΕΤ και οχι πους πουλ?
ναι ο λαμμ ειναι ασυγκριτα καλυτερος ενισχυτης απο τον φτηνο αυον, το βεριτυ ασυγκριτα καλυτερο ηχειο απο το φτηνουλι αμπυ.
ομως ο συνδυασμος ειναι σχετικα ατυχης και για αυτο μιλησα για συνδιασμο που ακουμε κλπ.
μπορει ο λαμμ να σου μεταφερει την αισθηση ζωντανου που μπορει να δωσει πανω σε τριδρομο?
ακουστε τοτε ενα φτηνο ΣΕΤ σε μονοδρομο και πειτε μου.
τωρα αν εσας σας ικανοποιει η αισθηση του πισω απο κουρτινα, η ελλειψη δυναμικων κλπ (παντα μεσα στην κατηγορια τιμης που κινουνταν ο συνδιασμος του με τα βεριτυ),εμενα μου περισσευει
και τελος να επαναλαβω καθως απο οτι ειδα το παραβλεψατε, οτι μιλησα για συνδιασμο και οχι για ενισχυτη.
αναμφισβητητα ο λαμμ δεν χτυπιεται απο ΣΕΤ αυτης της τιμης ουτε απο διπλασιας αλλα η κριτικη σας ειναι αιολη καθοτι αν κανετε το κοπο και διαβαστε το τι εγραψα σε προηγουμενο ποστ, θα δειτε οτι μιλησα για συνδυασμο και οχι για μεμονομενο μηχανημα και οτι δεν μπορουμε να μιλαμε για συγκριση ενισχυτων ΣΕΤ αν δεν ειναι ολα τα αλλα ιδια.
και φυσικα ο λαμμ αν του δωσεις τα πρεποντα παραφερναλια (ηχεια, πηγες καλωδια, ρευματα) δυσκολα θα χτυπηθει απο ενισχυτες περαν των TLA ή των AUDIO NOTE κλπ ιερων τερατων.
αλλα... απο οτι βλεπω δεν ειμαι μονο εγω στα μισα του δρομου αλλα και αλλοι που νομιζουν οτι τερματισαν ή που δεν διαβασαν ορθα πρωτου μιλησουν