jl>
Αν πιστεύεις ότι το lifespan και η διάρκεια ζωής tv, όπως την μετρούν οι κατασκευαστές, "
καθορίζονται από τα δελτία τύπου των τμημάτων marketing", τότε δεν μπορούμε να δώσουμε συνέχεια στην συζήτηση. Σεβαστές οι απόψεις σου, νομίζω ο καθένας θα βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.
trynik>
- Για χρήση σε τηλεοπτικό σήμα ποιά τεχνολογία έιναι καλύτερη?
σε SD σήμα οι LCD είναι καλύτερες. Μελλοντικά βέβαια κάποια στιγμή και στην Ελλάδα θα αποκτήσουμε τηλεοπτικό σήμα HD. Το πότε θα το δούμε.
- Τελικά αξίζει να αγοράσει κάποιος 3D έστω για μελλοντική χρήση ή θα εξελιχθεί τόσο που θα πρέπει να περιμένουμε ?
Είναι θέμα προτεραιοτήτων. Τις απόψεις τις διαβασες και υπάρχει και σχετικό νήμα.
Επειδή, σχεδιάζω να αγοράσω tv και εγώ τον Maio περιμένοντας το Mundial :music-smiley-005::music-smiley-005:,
αν πας για πολλές inches best value for money ειναι μια plasma.
Τα 100 Hz έχουν πολύ μικρή ορατή διαφορά από τα 200 Hz στο ανθρώπινο μάτι. Δίνουν όμως άνεση στο Panel να διαχειρίζεται καλύτερα την οπτική πληροφορία. Αν σε ενδιαφέρει το mundial και τα αθλητικά γεγονότα, να προσέξεις το blurring που δημιουργούν οι τηλεοράσεις όταν η κίνηση είναι πολύ γρήγορη. Συνήθως το φαινόμενο είναι ορατό στην μπάλα όταν πρόκειται για ποδοσφαιρο. Εκεί το motionflow της Sony κάνει θαύματα, ενώ παρόμοιες τεχνολογίες έχουν αναπτύξει και άλλες εταιρείες.
Τσέκαρε και τη νέα σειρά της Samsung C σε LCD και PLasma.. Περιμένω να ακούσω εντυπώσεις/reviews για αυτή την πλάσμα: SAMSUNG PS50C6500
http://www.shopcenter.gr/pegasus/products01/show00.php?code=308039&pcode=SHOW_PROD308039
η Samsung 46C6500 , Samsung 46C750 που σου προτείνει ο yperion για LCD δεν έχουν δώσει δείγματα ακόμη, αλλά επειδή πρόκειται για διαδόχους κορυφαίων σειρών (b650-b750) λογικά θαναι πολύ καλές.
Γενικά μην περιμένεις να πάρεις μια σαφή απαντηση για το τι να αγοράσεις. Ιδανική τηλεόραση δεν υπαρχει. Καθόρισε καταρχας τις παραμέτρους της αγοράς σου: inches, χώρος τοποθέτησης, υλικό θέασης, τιμή, ... και να ανεχτείς και τα μειονεκτήματα της επιλογής σου. Και άνοιξε το δικό σου thread για αναζήτηση tv (δίπλα από το δικό μου :ADFADF1
yperion>
έχεις δίκιο για το κόστος επισκευής των led.
τουλάχιστον επισκευάζονται :smash: