TV κυριως για τηλεοπτικο σημα

Απάντηση: Re: TV κυριως για τηλεοπτικο σημα

Ti να πω και γω ρε παιδια που το ΝΕΤ μου ειναι αναμεταδοση μεσω νοβα και εδω και 2 μερες παιζει 3 λεπτα και σταματαει για ενα?

Και εμενα μου κανει κατι στιγμιαια κολλήματα αλλα μονο για ενα δευτερολεπτο , οχι παραπανω. Κοιταξε κεραια και δεκτη.

Κατ' αρχην σας ευχαριστω ολους σας για τις μεχρι τωρα απαντησεις σας.

Λοιπον εχουμε και λεμε:
Η αποσταση ειναι απο 3,5 εως 5 μετρα -απο το πιο κοντυνο εως το πιο μακρυνο σημειο που μπορω να την τοποθετησω.

Πηγα σε διαφορα καταστηματα και ειδα ΚΑΙ τις Plasma. Βρε παιδια τι να πω... μαλλον θελουν πιο σκοτεινο περιβαλλον για να αποδωσουν. Σε ολες ανεξαρτητου μαρκας το μαυρο και γενικοτερα τα χρωματα ηταν ατονα. Δεν ξερω μπορει κατι να μην προσεξα καλα, σε κατι να κανω λαθος, δεν ξερω...
Ασε που εδω στο σπιτι η τηλεοραση ειναι ανοικτη απο το πρωι μεχρι το βραδυ: κατι το παιδι κατι η γυναικα μου κατι η κουνιαδα μου...αντε να κλεισει η ρημαδα.

Απο ο,τι καταλαβαινω μαλλον οι 42αρες ποσο μαλλον οι 40αρες θα μας πεφτουν λιγααακι μικρες. Αρα παμε για καποια φτηνη σχετικα 46αρα.

Σκεφτομαι για τις
Sony 46" D3500.
Sharp 46'' LC46X8E
Philips 47'' 47PFL5603D
Philips 47'' 47PFL5522D

Τελικα δεν μου ειπατε ομως: Χρειαζομαι μια με Full HD ή και μια HD Ready μου ειναι αρκετη.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: TV κυριως για τηλεοπτικο σημα

Και εμενα μου κανει κατι στιγμιαια κολλήματα αλλα μονο για ενα δευτερολεπτο , οχι παραπανω. Κοιταξε κεραια και δεκτη.

Μπαα , ειναι απο τους εδω αναμεταδοτες που γινετε η δουλεια , χθες π.χ. δεν εκανε τιποτα στο ματσακιον.
Εδω οταν σταματει βλεπεις ενα μενου απο δορυφορικο δεκτη για λιγο και μετα το σκοτος , ασε που κανεις δεν εγγυατε απροσκοπτη τηλεοπτικη καλυψη γενικα. Μπορει ξαφνικα να χασεις 4-5 καναλια πακετο για καμποση ωρα και ολα αυτα 9 χιλ. απο το κεντρο της Λαμιας:rifle:

Mode on τωρα...........
Φιλε μας εισαι σε δυσκολο τιμολογιακο σταυροδρομι και σε μονοδρομο για τις ιντσες που πρεπει να ειναι 46 τουλαχιστον .
Τουαλαϊτ ζον σε βρισκω ..........

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: TV κυριως για τηλεοπτικο σημα

Επειδη μπορει να ειμαι fan boy της Sony αλλα μου αρεσει να ειμαι και αντικειμενικος εγω προτεινα ως πρωτη επιλογη την Sharp.

Tην ειδα πριν καμια εβδομαδα εδω στην Ζακυνθο (στα 1,499 ευρα) και για τα λεφτα της ειναι πολυ καλη επιλογη.:SFGSFGSF:

Επειδη η τηλεοραση μας εχει χαλασει,δανειστηκα απο την δουλεια μια Philips 32αρα την PF5331 HD Ready, με αποτελεσμα να με ικανοποιει αρκετα και απο μεγεθος και απο ποιοτητα σε τηλεοπτικο σημα.
Αρα σκεφτομαι οτι μια TV 40"-42" θα μου ειναι μια χαρα για την πολυ απλη χρηση που την θελω.
Με αυτο το σκεπτικο και με τιμη γυρω στο χιλιαρικο (εαν εξαιρεσουμε τις HD Ready) ποια απο τις παρακατω Full HD θα αγοραζατε; Εγω εχω μια προτιμηση στην Sony μετα στην Samsung και τελευταια την LG

LG 42' 42LY95
Sony 40' KDL40D3500
Samsung 40'' LE40M87B

Απάντηση: Re: TV κυριως για τηλεοπτικο σημα

Την τηλεοραση λογικα θα την αγορασεις και θα την κρατησεις καποια χρονια. Οι 42" σημερα ειναι σαν τις 29" CRT πριν 5 χρονια , γι' αυτο παρε ενα μεγεθος αξιοπρεπες αφου τον χωρο τον εχεις. Μετα θα το μετανιωσεις και θα ειναι αργα.-bye-

Οπως ακριβώς τα λέει ο Γιάννης είναι τα πράγματα. Το μάτι θα συνηθίσει γρήγορα και μετά θα μετανιώσεις που δεν πήρες λίγο μεγαλύτερη.

Re: Απάντηση: TV κυριως για τηλεοπτικο σημα

Οταν μαλιστα εχουμε πλεον πολυ καλες 46αρες (οπως η συγκεκριμενη Sharp) σε αρκετα χαμηλες τιμες.

ΟΚ με πεισατε -οχι οτι χρειαζοταν και πολυ-, θα παω για 46αρα.
Τωρα το επομενο βημα ειναι να πειστει η γυναικα μου, που φωναζει οτι δεν θελει μεσα στο σπιτι αυτο το τερας, την γκουμουτσα, που θα μας λενε ψωνια και διαφορα ωραια τετοια...
Επισης σκεφτομαι οτι δεν χρειαζονται μεσες λυσεις: ή πας για την D3500 που εχει 1400 ή για την W4000 που εχει 1800.

ΟΚ με πεισατε -οχι οτι χρειαζοταν και πολυ-, θα παω για 46αρα.
Τωρα το επομενο βημα ειναι να πειστει η γυναικα μου, που φωναζει οτι δεν θελει μεσα στο σπιτι αυτο το τερας, την γκουμουτσα, που θα μας λενε ψωνια και διαφορα ωραια τετοια...
Επισης σκεφτομαι οτι δεν χρειαζονται μεσες λυσεις: ή πας για την D3500 που εχει 1400 ή για την W4000 που εχει 1800.

Aμα ειναι να εχεις τετοιο προβλημα κρεμασε κι ενα ταμπελακι επανω να λεει την τιμη που την πηρες:flipout::flipout:

Οσο για το γκουμουτσα ,μια οποιαδηποτε CRT 21 ιντσων ειναι περισσοτερο γκουμουτσα απο οποιαδηποτε 46αρα σημερα .

Αμα θες να βρεις ατρανταχτο στοιχειο "εκβιασμου " ...........κοιτα που βαζει τα καλυντικα της, κανε μια σουμα το κοστος στο γκουγκλ και μετα την συζητας με αλλον αερα:flipout::flipout:

Κατ' αρχην σας ευχαριστω ολους σας για τις μεχρι τωρα απαντησεις σας.

Λοιπον εχουμε και λεμε:
Η αποσταση ειναι απο 3,5 εως 5 μετρα -απο το πιο κοντυνο εως το πιο μακρυνο σημειο που μπορω να την τοποθετησω.

Πηγα σε διαφορα καταστηματα και ειδα ΚΑΙ τις Plasma. Βρε παιδια τι να πω... μαλλον θελουν πιο σκοτεινο περιβαλλον για να αποδωσουν. Σε ολες ανεξαρτητου μαρκας το μαυρο και γενικοτερα τα χρωματα ηταν ατονα. Δεν ξερω μπορει κατι να μην προσεξα καλα, σε κατι να κανω λαθος, δεν ξερω...
Ασε που εδω στο σπιτι η τηλεοραση ειναι ανοικτη απο το πρωι μεχρι το βραδυ: κατι το παιδι κατι η γυναικα μου κατι η κουνιαδα μου...αντε να κλεισει η ρημαδα.

Απο ο,τι καταλαβαινω μαλλον οι 42αρες ποσο μαλλον οι 40αρες θα μας πεφτουν λιγααακι μικρες. Αρα παμε για καποια φτηνη σχετικα 46αρα.

Σκεφτομαι για τις
Sony 46" D3500.
Sharp 46'' LC46X8E
Philips 47'' 47PFL5603D
Philips 47'' 47PFL5522D

Τελικα δεν μου ειπατε ομως: Χρειαζομαι μια με Full HD ή και μια HD Ready μου ειναι αρκετη.

εγω συνεκρινα διπλα διπλα full hd samsung με plasma HD ready της ιδιας εταιριας...και η πλασμα μας φανηκε πολυ καλυτερη, πιο αληθοφανη χρωματα...η lcd ηταν πολκυ γυαλιστερη για τα γουστα μου...σαν να σοθ στελνει φως καποιος με φακο

αλλα παλι ειναι θεμα γουστου...περι ορεξεως...

Αμα θες να βρεις ατρανταχτο στοιχειο "εκβιασμου " ...........κοιτα που βαζει τα καλυντικα της, κανε μια σουμα το κοστος στο γκουγκλ και μετα την συζητας με αλλον αερα:flipout::flipout:

Μα δεν μου γκρινιαζει για τα λεφτα. Το μεγεθος την τρομαζει.

Οσο για τις CRT ... ασε 29αρα ειχα και ξερω

Oι τελευταίες CRT πχ Samsung 29'' 100hz έχουν πια το μισό βάθος και βάρος από πρίν.

Oι τελευταίες CRT πχ Samsung 29'' 100hz έχουν πια το μισό βάθος και βάρος από πρίν.

Κατι σαν την Καλομοιρα ενα πραμα δηλαδη , μικρες ,μαντζεβελες για λαϊτ διασκεδαση και αμα λαχει της τραβας και κανα μπατσο την βαρεθεις .
Η CRT ειναι νεκρη εδω και κατι χρονια ,πιο νεκρη ακομα κι απ την ασπρομαυρη φωτογραφια .
Αν δεν απατωμε αυτες οι Samy που λες,πρεπει να εχουν τσακωθει με τον καθηγητη που τους κανει "γεωμετρια" και μαλιστα πολυ ασχημα:argue:

Λοιπον αποφασισα και παω αυριο (εαν προλαβω λογω δουλειας) να τα παραγγειλω:

Sony 46W4000
και Sony DVD RDR-GX350

Last edited:
Θα σου πρότεινα από DVD player να προτιμούσες κάποιο της Pioneer, όπως το DV600. Ειναι σαφώς καλύτερο από το Sony που αναφέρεις.
Η τηλεόραση όπως λένε τα τεστ και οι κάτοχοί της είναι από τις κορυφαίες αυτή τη στιγμή και χωρίς προβλήματα. Οπότε εκεί προχωράς άφοβα :2thumb22sup:

Αν δεν απατωμε αυτες οι Samy που λες,πρεπει να εχουν τσακωθει με τον καθηγητη που τους κανει "γεωμετρια" και μαλιστα πολυ ασχημα:argue:

Μη νομίζεις, και εγώ έχω τσακωθεί με τον "γεομέτρη". Έχω να παρατηρήσω πρόβλημα γεωμετρίας σε CRT, κάτι αιώνες. Βέβαια δεν βλέπω και συνέχεια καρτέλες με τετραγωνάκια...