Yperion
AVClub Fanatic
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: TV κυριως για τηλεοπτικο σημα
LG ηταν....
ας τον να λεει....plasma της σονυ ηταν.
LG ηταν....
ας τον να λεει....plasma της σονυ ηταν.
Ti να πω και γω ρε παιδια που το ΝΕΤ μου ειναι αναμεταδοση μεσω νοβα και εδω και 2 μερες παιζει 3 λεπτα και σταματαει για ενα?
Sony 46" D3500.
Sharp 46'' LC46X8E
Και εμενα μου κανει κατι στιγμιαια κολλήματα αλλα μονο για ενα δευτερολεπτο , οχι παραπανω. Κοιταξε κεραια και δεκτη.
ΟΚ με πεισατε -οχι οτι χρειαζοταν και πολυ-, θα παω για 46αρα.
Τωρα το επομενο βημα ειναι να πειστει η γυναικα μου, που φωναζει οτι δεν θελει μεσα στο σπιτι αυτο το τερας, την γκουμουτσα, που θα μας λενε ψωνια και διαφορα ωραια τετοια...
Επισης σκεφτομαι οτι δεν χρειαζονται μεσες λυσεις: ή πας για την D3500 που εχει 1400 ή για την W4000 που εχει 1800.
Κατ' αρχην σας ευχαριστω ολους σας για τις μεχρι τωρα απαντησεις σας.
Λοιπον εχουμε και λεμε:
Η αποσταση ειναι απο 3,5 εως 5 μετρα -απο το πιο κοντυνο εως το πιο μακρυνο σημειο που μπορω να την τοποθετησω.
Πηγα σε διαφορα καταστηματα και ειδα ΚΑΙ τις Plasma. Βρε παιδια τι να πω... μαλλον θελουν πιο σκοτεινο περιβαλλον για να αποδωσουν. Σε ολες ανεξαρτητου μαρκας το μαυρο και γενικοτερα τα χρωματα ηταν ατονα. Δεν ξερω μπορει κατι να μην προσεξα καλα, σε κατι να κανω λαθος, δεν ξερω...
Ασε που εδω στο σπιτι η τηλεοραση ειναι ανοικτη απο το πρωι μεχρι το βραδυ: κατι το παιδι κατι η γυναικα μου κατι η κουνιαδα μου...αντε να κλεισει η ρημαδα.
Απο ο,τι καταλαβαινω μαλλον οι 42αρες ποσο μαλλον οι 40αρες θα μας πεφτουν λιγααακι μικρες. Αρα παμε για καποια φτηνη σχετικα 46αρα.
Σκεφτομαι για τις
Sony 46" D3500.
Sharp 46'' LC46X8E
Philips 47'' 47PFL5603D
Philips 47'' 47PFL5522D
Τελικα δεν μου ειπατε ομως: Χρειαζομαι μια με Full HD ή και μια HD Ready μου ειναι αρκετη.
Αμα θες να βρεις ατρανταχτο στοιχειο "εκβιασμου " ...........κοιτα που βαζει τα καλυντικα της, κανε μια σουμα το κοστος στο γκουγκλ και μετα την συζητας με αλλον αερα![]()
Oι τελευταίες CRT πχ Samsung 29'' 100hz έχουν πια το μισό βάθος και βάρος από πρίν.
Αν δεν απατωμε αυτες οι Samy που λες,πρεπει να εχουν τσακωθει με τον καθηγητη που τους κανει "γεωμετρια" και μαλιστα πολυ ασχημα:argue:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.