Τυφλή δοκιμή

Όχι βρε, σε μαγαζί με αποκριάτικα τα βρήκαμε αυτά τα αφτιά και είπαμε ότι ένα ζευγάρι ακόμα είναι καλύτερα!

Απάντηση: Re: Τυφλή δοκιμή

Btw θα έχουμε και άλλο ένα ζευγάρι αφτιά στη δοκιμή.
Έμπειρα αφτιά κατά πολλούς, αλλά επειδή δεν ξέρω κατά πόσο επιθυμεί να ανακοινωθεί το όνομά του το αφήνω ανοιχτό αν θέλει να το πει ο ίδιος. -bye-

Ναι είναι αλήθεια, θα είναι μαζί μας αυτό το Σάββατο. Δεν επιθυμεί να δημοσιευτεί το όνομά του γιατί φοβάται ότι θα έχουμε κυκλοφοριακό πρόβλημα στην άνοδο της Κηφησίας και μετά τη στροφή προς Ν.Ιωνία.
Απο τις 9 το πρωί του Σαββάτου με διαταγή της Τροχαίας Αθηνών και μέχρι τις 10:30 τα λεωφορεία θα κινούνται μόνο στη μεσαία λωρίδα.

Απάντηση: Re: Τυφλή δοκιμή

Ναι είναι αλήθεια, θα είναι μαζί μας αυτό το Σάββατο. Δεν επιθυμεί να δημοσιευτεί το όνομά του γιατί φοβάται ότι θα έχουμε κυκλοφοριακό πρόβλημα στην άνοδο της Κηφησίας και μετά τη στροφή προς Ν.Ιωνία.
Απο τις 9 το πρωί του Σαββάτου με διαταγή της Τροχαίας Αθηνών και μέχρι τις 10:30 τα λεωφορεία θα κινούνται μόνο στη μεσαία λωρίδα.

καλα ρε,τον Μπους εχετε καλεσει? :ADFADF1:

Re: Απάντηση: Re: Τυφλή δοκιμή

καλα ρε,τον Μπους εχετε καλεσει? :ADFADF1:

Όχι μωρέ...
Απλά μου ζητήθηκε ως χάρη να έρθει σπίτι και δεν μπορώ να πω όχι. Με ξέρεις τώρα.

Από την άλλη θα βοηθήσει κατά την αξιολόγηση των καλωδίων. Συγκεκριμένα μου είπε ότι ένας σωστός Highendάς θα μπορεί να βρεί τη διαφορά των καλωδίων και κάτω από πίεση.

Κάτι μου είπε ότι το έχει ξανακάνει και μάλιστα το πειραματόζωο τα κατάφερε.

Νομίζω σε μία ταινία ονόματι Swordfish ή κάτι τέτοιο.

D-804_9453.jpg

13 ώρες πριν τη μεγάλη τυφλή δοκιμή μας.

Τα εργαλεία είναι όλα έτοιμα, τα καλώδια στρώνουν στο ειδικό στρωτήρι ιδιοκατασκευής για να φύγουν και τα τελευταία γρέζια που συνήθως ακούγοντα στα καμπανάκια, να στρώσουν βεβαιως και οι σωλήνες νερού και οι κάλτσες αφού τα τελευταία στρώνουν μόνο μετά από 1.000 ώρες ακρόασης με Diana Krall στο repeat.

Με το που θα ξημερώσει, τα καλώδια θα μπούν στις θήκες τους.

Καλά παιδιά, στο βίντεο φαινόμαστε άψογα! Μας δείχνει ο Μάκης αυτή τη στιγμή και μετά τις διαφημίσεις θα πει και τα αποτελέσματα! :Banane0:

Ενα μεγάλο ευχαριστώ τον Μιχάλη , κατά κόσμο Tsimisce που μας
ανέχτηκε στο σπίτι του .
Ηταν ένα φανταστικό πρωινό Σαββατου και η ατμοσφαίρα πολύ φιλική
και πραγματικά εγώ αισθάνθηκα ότι γνώριζα όλα τα παιδιά από χρόνια.
Τα παιδιά που ήταν παρόν ήταν τα εξής
Tsimisce , Internet King , Vasilis-T, Mr.rebelos ,tmjuju εγω και ενας
ντροπαλός....που δεν ήθελε ούτε φωτογραφία να βγει !!!
μια φωτογραφία τώρα από τον χώρο ακρόασης
img5321wz2.jpg

θα ανέβει και το σχετικό video...σε λίγο