Τυφλή δοκιμή

Κόπια από το http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=22757&page=4 (μιας και είναι λίγο παράλληλα τα threads)
Φίλτατοι,
Αν υπάρχει χώρος τότε δηλώνω και εγώ υποψηφιότητα για την ακρόαση. Άλλωστε πολύ θα ήθελα να σας γνωρίσω και προσωπικά.
Tzimisce, είμαι Αθήνα, θα σου στείλω πμ με τα υπόλοιπα στοιχεία μου, και με έχεις υπόψη εάν θές.

Last edited:
Αυτόματη εγγραφή και στα δύο. Μου αρέσεις. :)
Οκ λοιπόν, νομίζω ότι για την τυφλή δοκιμή κλείσαμε.
Ο Kokar έχει την δυνατότητα να λειτουργήσει σαν φωτογράφος ή σαν αφτί ή και τα δύο μαζί.
Στέλνω pm στους χρήστες που θα έρθουν σπίτι μου για την τυφλή δοκιμή για τα υπόλοιπα στοιχεία.

Πολύ μαλλί βρε! Που το βρήκα; :flipout:

Αν κάποιος θέλει να ακούσει κάποιο συγκεκριμένο τραγούδι ας το αναφέρει τώρα.

Απλως σας αναφέρω ότι είναι πολύ δύσκολο να καταλάβετε τη διαφορά όταν θα σας αλλάζω τα καλώδια ρεύματος γιατί δεν θα ακούγεται το παραμικρό "τσικ" με κάθε αλλαγή που θα πραγματοποιείται. Δεν θα σβήνει το μηχάνημα και μπορώ να σας κάνω 50 αλλαγές καλωδίων και να νομίζεται ότι πάιζει συνέχεια το ίδιο καλώδιο.
Οι αλλαγές καλωδίων ταυτοχρόνως θα μαγνητοσκοπούνται για να μην νομίζει κανένας ότι τον κλέβω.
Μεχρι σήμερα κανένας δεν πέρασε το τεστ με ποσοστό καλύτερο από 60% . Απλώς θα κάνουμε το τεστ για να δείτε πόσο εύκολά μπορούμε να ξεγελάσουμε τις αισθήσεις μας.

Θα ακολουθήσει το test A/B μεταξύ Coca-Cola και Pepsi

Υ.Γ Το τεστ ξανθιά-μελαχρινή μπορούμε να το κάνουμε αργά το βράδυ. Κι εδώ την πατάνε μερικοί

Last edited:
Τα προσωπικά μηνύματα εστάλησαν.
Άντε, δύο και σήμερα!

Το Σαββάτο το πρωί, με τη τσίμπλα στο μάτι θα κάνουμε τα πειράματά μας! :ADFADF1:

Απάντηση: Re: Τυφλή δοκιμή

Τα προσωπικά μηνύματα εστάλησαν.
Άντε, δύο και σήμερα!

Το Σαββάτο το πρωί, με τη τσίμπλα στο μάτι θα κάνουμε τα πειράματά μας! :ADFADF1:

Εγω δεν ελαβα τιποτα:twoguns:

Btw θα έχουμε και άλλο ένα ζευγάρι αφτιά στη δοκιμή.
Έμπειρα αφτιά κατά πολλούς, αλλά επειδή δεν ξέρω κατά πόσο επιθυμεί να ανακοινωθεί το όνομά του το αφήνω ανοιχτό αν θέλει να το πει ο ίδιος. -bye-

Απάντηση: Re: Τυφλή δοκιμή

Btw θα έχουμε και άλλο ένα ζευγάρι αφτιά στη δοκιμή.
Έμπειρα αφτιά κατά πολλούς, αλλά επειδή δεν ξέρω κατά πόσο επιθυμεί να ανακοινωθεί το όνομά του το αφήνω ανοιχτό αν θέλει να το πει ο ίδιος. -bye-

πρακτορας ειναι?:chinscratch: