Τυφλή δοκιμή

Αν προλάβουμε, θα ήθελα να πάρουμε μερικά ακουογράμματα για αναφορά μας. Του argi για παράδειγμα είναι συλλεκτικό αφού ο άνθρωπος "βλέπει" διαφορές καλωδίων ρεύματος ακόμα και στους βιντεοπροβολείς .

2 thingz
1 το καλο-κακο ειναι οτι δεν βλεπω μονο εγω τις διαφορες
2 που ενισχυει το πρωτο πιο ευαισθητο ειναι το ματι? η το αυτι?:idea:
γιααααααααααααααααααααααααααααααα-bye-

μια χαρα το οργανώσατε βλέπω!
Αντε καλές δοκιμές λοιπον...
και προσχή με τα ακουογράμματα... γιατι μετα μπορεί να χρειαστείτε και κανα καρδιογράφιμα.

Re: Απάντηση: Τυφλή δοκιμή

Ανάλογα με το ερέθισμα. Εγώ π.χ. όταν σηκώνω την κόρη μου από το κρεβάτι την ώρα που κλαίει για φαΐ και φωνάξει μέσα στο αυτί μου τα βλέπω όλα!
Από την άλλη αν βγείς στη Φωκίωνος με καλή μέρα και δεις κάτι μωρά που κυκλοφορούν θα την ακούσεις για τα καλά!

Άσε που όπως λέει ο σοφός λαός "Άλλα τα μάτια του Καστρουνή και άλλα του Αργύρη"!

2 thingz
1 το καλο-κακο ειναι οτι δεν βλεπω μονο εγω τις διαφορες
γιααααααααααααααααααααααααααααααα-bye-

Πιο ευαίσθητη νομίζω ότι είναι η φαντασία μας που σε συνδιασμό με την ψύχωση βοηθάει ένα φαινομενικά υγιές άτομο να ξεπεράσει το κατώφλι της ευαισθησίας των λοιπών αισθήσεων.

Στο σπίτι μου θα έχω ξεθηκαρωμένο το σπαθί μου για αυτούς που θα είναι offtopic.
Το σαλόνι θα βαφτιστεί "High End" και η κουζίνα "Επί Παντός".

ρε βρομιάρηδες :beee: τι θα κάνετε και πότε ?

Τυφλή δοκιμή καλωδίων, ακουόγραμμα, τεστ ύψους ηχογράφησης... Όλα σε ένα.
Ακόμα έχουμε μία κενή θέση βέβαια... :p

φωτογράφο στις δοκιμές σας θέλετε ?
:flipout:

Αμί! Καλοδεχούμενος. :)

Χθες παρέλαβα από το μέλος Luxman, αντιπρόσωπο της XLO στην Ελλάδα, δύο καλώδια ρεύματος XLO reference για να τα στρώσω πριν κάνουμε τη δοκιμή μας. Από χθες έχουν συνδεθεί και παίζουν στο δικό μου σύστημα. Τον ευχαριστούμε που μας παραχώρησε τα δείγματα για να πραγματοποιήσουμε τη δοκιμή μας.

Δεν νομίζω ότι θα υπάρξουν "εχθροπραξίες" πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.
θά με ενδιέφερε όμως μετά το στρώσιμο να ακούσω την εντύπωσή σου όσων
αφορά την αλλαγή στον χαρακτήρα του.

Re: Απάντηση: Τυφλή δοκιμή

Χθες παρέλαβα από το μέλος Luxman, αντιπρόσωπο της XLO στην Ελλάδα, δύο καλώδια ρεύματος XLO reference για να τα στρώσω πριν κάνουμε τη δοκιμή μας.

Χμμ... Λίγο νωρίς δεν είναι; :)
Καλά, στην τελική μπορούμε να οργανώσουμε αυτό το Σαββάτο που μας έρχεται την δοκιμή και το επόμενο την ακρόαση που ούτως ή άλλος δεν βλέπω να έχει κίνηση.
Για πείτε κύριοι; Μπορείτε αυτό το Σαββάτο;

Από χθες έχουν συνδεθεί και παίζουν στο δικό μου σύστημα.

Πάλι στην τοστιέρα τα έβαλες; Μήπως να περιμέναμε να ψήσεις καμιά γαρίδα την Καθαρή Δευτέρα και μετά να δούμε; Έχω ακούσει ότι ειδικά τα XLO στρώνουν καλύτερα με θαλασσινά!

Τον ευχαριστούμε που μας παραχώρησε τα δείγματα για να πραγματοποιήσουμε τη δοκιμή μας.

Respect!

Παίζει να ξαναπαίξουμε και άλλη μέρα με Nordost. ;)

Φίλε Macmod, η δική μου άποψη είναι ότι δεν πρέπει να καταναλώνουμε χρόνο και προσπάθεια για πράγματα που πρόκειται να συμβούν ούτως ή άλλως από μόνα τους.
Τουλάχιστον οι μισοί χομπίστες έχουν πολύ σοβαρότερα τεχνικά προβλήματα με το σύστημα τους και είμαι απόλυτα σίγουρος ότι απλώς δεν το γνωρίζουν.

Το στρώσιμο των καλωδίων ίσως είναι το τελευταίο πράγμα που θα πρέπει να μας απασχολεί.

Ακούσατε κύριοι της τυφλής δοκιμής!
Αν δεν έχετε απαντήσει μέχρι τη Δευτέρα θα σας στείλω pm για να αρχίσουμε να οργανωνόμαστε.

Πιο ευαίσθητη νομίζω ότι είναι η φαντασία μας που σε συνδιασμό με την ψύχωση βοηθάει ένα φαινομενικά υγιές άτομο να ξεπεράσει το κατώφλι της ευαισθησίας των λοιπών αισθήσεων.
ο κυριαζης τραγουδουσε το
μου θυμιζεις την μανα μου
εσυ μου θυμιζεις το κυρ λευτερη
οτι πιο καχυποπτο δυσπιστο- απιστο-και δεν συμαζευεται ατομο
καλα εκανε
και αυτος πιστευε μετα απο τρελλη εμπειρια καλωδιων και κατασπαταλημενων
150 χιλιαδων ευρω σε καλωδια
οτι στο 1 μετρο με hdmi δεν υπηρχε διαφορα
ξανα καλα εκανε
ΑΛΛΑ μολις την ειδε εφαγε ακομα μια ηττα
και αυτη την φορα την εφαγε απο το ιδιο ατομο που αμφισβητουσε πριν 5 χρονια
το λεω για ακομα μια φορα
πολλες φορες πηρα κατι για τεστ
ειτε με καλη διαθεση
ειτε με κακη λεω παντα οτι βλεπω ,δουλευει δεν δουλευει ,εξαλου αυτο ειναι το ζητουμενο για μενα
ΕΜΕΝΑ δεν με χαρτζηληκωνει ΚΑΝΕΝΑΣ και λεω οτι βλεπω και ακουω.
Αυτο δεν σας υποχρεωνω να το δεχτητε αλλα απλα αυτο εκανα, κανω , και θα κανω
Θα μπορουσα να ειχα ειρωνικη η απαξιωτικη συμπεριφορα
η και απουσα
αλλα δεν ειμαι τετοιος
ειμαι του proove it
και δεν θα γινω κανενος το εγκεφαλικο ανοιχτηρι
οποιος θελει βλεπει - αν μπορει βεβαια
ακουει -αν μπορει παλι
και μετα κρινει

Πολύ δυνατή την βλέπω την ομάδα και αυτό είναι που μου αρέσει περισσότερο.

Οπως αντιλαμβάνεστε το να δίνει κάποιος 140.000 ευρώ για καλώδια είναι μια πολύ σοβαρή επένδυση, μια έρευνα θα έλεγα από μόνη της που δεν έχει καταγραφεί ακόμα σε κάποιο πανεπιστημιακά βιβλία ηλεκτρολογίας και ηλεκτρονικών. Οι πανεπιστημιακοί συνεχίζουν να ζωγραφίζουν τις γραμμες μεταφοράς ενέργειας και ειδικότερα το τελευταίο μέτρο πριν τη συσκευή μας σαν μια ευθεία γραμμή.
Είμαστε καταδικασμένοι να πετύχουμε .

δεν τα εδωσε μια και ωξω
τον ετρωγε η αναζητηση
σιγουρα θα σκεφτοταν
την μια
mark levinson εχω ε τι καλωδια θα βαλωτου κιλου
χτυπα ενα σετακι nbs
μετα φεραμε revel sallon στο σαλουν
ρειξε ενα σετακι transparent
και παει λεγοντας
εδω και 4 χρονια παιζει 6 μηνες
με nbs