κριμα ελπιζω την αλλη φορα να καταφερουμε να ακουσουμε.
Κάτσε βρε...
Τυφλό δεν είπαμε;
Κουφό κάνατε;
κριμα ελπιζω την αλλη φορα να καταφερουμε να ακουσουμε.
Ρε κουφάλες,διάβασα την πρώτη πρόταση και έφυγα από τον υπολογιστή παραμιλώντας...Σας πίστεψα αρχικά....
Επέστρεψα!
Με φωτογραφίες και εντυπώσεις..Οχι πως ήταν κάτι που δεν
ήταν γνωστό- και αναφέρομαι στις διαφορές μεταξύ των dac's- αλλά
είχε ενδιαφέρον και για όσους πιστεύουν το αντίθετο.
Διαφορές υπάρχουν και μάλιστα έντονες και ακουστότατες
Ενα ευχαριστώ στον Βλάσση, για την φιλοξενία, τα μπινελικάκια( άσχετα αν δεν
πρόλαβα, λόγω του ότι κάποιος έπεσε σαν γλάρος και τα κατασπάραξε!)
και ένα εύγε στα παιδιά που έφαγαν ώρες για να το στήσουν όσο πιό
σωστά γινόταν..
Αφού υπήρχαν ακουστότατες -όπως χαρακτηριστικά αναφέρεις- διαφορές, να περιμένουμε σαφή αποτελέσματα αναφορικά με την κατάταξη των dac και ομοφωνία μεταξύ των ακροατών ?
Μμμμμ, δεν θα το έλεγα κι έτσι...από όσο είδα υπήρχαν αρκετές διαφοροποιήσεις στις βαθμολογίες από ακροατή σε ακροατή, κάτι που μου έκανε και εμένα μεγάλη εντύπωση να σου πω την αλήθεια...πάντως ακουστές διαφορές υπήρχαν, τώρα το πως τις αντιλαβάνεται ο καθένας είναι άλλο θέμα...
Λοιπόν, μόλις μίλησα με τον έχοντα τις βαθμολογίες, δυστυχώς του έτυχε κάτι απρόοπτο και πρέπει να φύγει άμεσα για εξωτερικό, αλλά θα έρθει σε καμιά 15αριά μέρες μου είπε, λίγη υπομονή ε!!!
Λεφτα θα μας στειλει;Δεν έχει Paypal ?
Τα ντακς που έπαιξαν ήτανε αυτά που αναφέρθηκαν ή είχαμε καμία νέα προσθήκη παίδες?
Δυστυχώς, άλλα μεν οι άνθρωποι βούλονται, άλλα δε οι θεοί κελεύουν!.................................................
ps. Να μην ξεχάσω να αναφέρω την φιλότιμη διάθεση του sonus naturalis να έρθει να βοηθήσει και να ηχογραφήσει τα dac που παίζαν, δυστυχώς όμως, λόγο κάποιων απρόοπτων γεγονότων που τον καθυστέρησαν, καθώς και του λίγου χρόνου που είχαμε στη διάθεσή μας (έπαιζε και ο γαύρος σήμερα...), αυτό δεν ήταν τελικά εφικτό.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.