Παιδιά τσάμπα πάτε να παρεξηγηθείτε γιατί όλα όσα (πολύ σωστά) ζητάει ο Ανδρέας θα υπολογιστούν και θα τα έχετε σε μια ώρα...
Εσείς ξέρετε πολύ καλύτερα από μένα τι μπορεί να γίνει όταν δεν βλέπεις στα μάτια τον συνομιλητή σου και πόσο εύκολα γίνονται παρεξηγήσεις που στη πραγματικότητα δεν υπάρχουν...
Το πράγμα έχει στηθεί έτσι που δεν θα υπάρχει καμία αμφιβολία για το τι κάναμε (ήδη ο Mανόλης/lemon) μαζεύει τα στοιχεία των DACs και πιστεύω ότι θα παρουσιάσει την μέθοδο που ακολουθήθηκε.
Επίσης εδώ θα είμαστε όσοι συμμετείχαμε να λύσουμε τις απορίες σας αλλά και να συζητήσουμε τις ενδεχόμενες ενστάσεις...
Νικητή νομίζω πως έχω (με μια πρόχειρη ματιά) αλλά υπομονή λίγο.
Μόλις ξεκινάω την μεταφορά στο excel το οποίο θα είναι και στη διάθεσή σας...
Σε μια ωρίτσα το πολύ θα έχετε ότι ζητάτε.
+++
Παρέλειψα κάτι πριν και θέλω να το κάνω τώρα...
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το event έδειξαν κάποιοι που δεν ήρθαν για διάφορους λόγους (ακόμα και υγείας)....
Ο Βασίλης (Vasilis T), ο Ηλίας (Analyse it), ο Νίκος (Jadis boy), o Mιχάλης (Sonuw Naturalis), o ncostis είχαν επικοινωνία πριν και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και η συμπαράστασή τους δεν είναι καθόλου αμελητέα... όπως και των υπόλοιπων παιδιών που ξεχνάω τώρα...
Επίσης ο Ανδρέας έχει τρέξει όσο λίγοι για άλλες εκδηλώσεις και συνεχίζει να τρέχει για όλους εμάς... Είμαι σίγουρος ότι αν δεν υπήρχε αύριο η Πίτα του AVClub θα ήταν σήμερα μαζί μας!
Ας βοηθήσουμε να γίνουν κι άλλες εκδηλώσεις (οποιασδήποτε μορφής) και ας μην ψάχνουμε αφορμές (ένθεν και εκείθεν) .
Ξεκινάω την καταμέτρηση τώρα... ραντεβού το πολύ σε μια ωρίτσα...