Τυφλό Συγκριτικό DAC

λεπτομερειες δεν ξερω εκτος απο το γεγονος οτι χρησιμοποιει ενα τσιπακι ανα καναλι. ο ηχος του δεν ειχε καμμια σχεση με τον ηχο του βουβαλιου του Αλεξανδρου. περισοτερα απο τον Theodosis O.

καμμία σχέση?
ποιό ήταν καλύτερο?

Κάπου στις 10 το βράδυ της Παρασκευής δοκιμάζαμε δείγματα για τις κατηγορίες και το συζητάγαμε...

Είχαμε ακούσει εκκλησιαστικό όργανο και σχολιάζαμε νομίζω μαζί με τον Χρήστο (chris1967) είμασταν... και σκάει μια ωραία βροντή, από αυτές τις μακρινές που έρχεται αργά και σταματάει απότομα... κοιταχτήκαμε... δεν είπαμε και πολλά... αλλά μείναμε...

Και το σύστημα του Βλάση είναι πολύ πολύ καλό...

πάντως δημιουργεί ερωτηματικά η έλλειψη απόδοσης χαρακτηριστικών στην γκάμα 12-1.

και όμως εκεί είχαμε βαθμολογίες.
Αραγε ως τί τα βαθμολόγησαν όσοι τα βαθμολόγησαν?
ήταν δηλαδή τόσο απωθητικά ως ακούσματα?

Άντε, δεν βγήκαμε που δεν βγήκαμε έξω για τα κωλοντακ, τουλάχιστον να το ξημερώσουμε λίγο εδώ, που είναι αυτός ο lemon!!

Re: Απάντηση: Τυφλό Συγκριτικό DAC

Άντε, δεν βγήκαμε που δεν βγήκαμε έξω για τα κωλοντακ, τουλάχιστον να το ξημερώσουμε λίγο εδώ, που είναι αυτός ο lemon!!

ψαχνει δικαιολογια για την γυναικα του που δεν εχει παει ακομα στο κρεββατι:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τυφλό Συγκριτικό DAC

ψαχνει δικαιολογια για την γυναικα του που δεν εχει παει ακομα στο κρεββατι:flipout:

Άν σου πω ότι όντως ψιλοτσακώθηκα για τα κωλοντάκ σήμερα τί θα μου πεις...

Παιδιά να αποφευχθούν οι κρίσεις για τους κριτές... τουλάχιστον μέχρι να βρείτε το θάρρος να μπείτε και εσείς στη διαδικασία...

Επιπλέον επειδή μου έκαναν και μένα εντύπωση οι βαθμολογίες του, αιτιολογήθηκαν πλήρως...

Χωρίς να παραβρίσκεστε δεν μπορείτε να έχετε τη συνολική εικόνα και πολύ περισσότερο τι συζητήθηκε και τι συμβουλές δόθηκαν από τον ειδικό μας την Παρασκευή και πολύ περισσότερο τι συμφωνήθηκε πριν την έναρξη της διαδικασίας...

φιλικά... απλά (ΙΜΟ) καλό θα ήταν να περιοριστούμε στα επί της διαδικασίας ώστε να έχει και κάποιο νόημα το όλο εγχείρημα...

Άν σου πω ότι όντως ψιλοτσακώθηκα για τα κωλοντάκ σήμερα τί θα μου πεις...

Δεν μου έδωσες μπαχτσίσι να την φέρεις στο συγκριτικό...

Τι να σου κάνω... η τσιγκουνιά σε έφαγε...:flipout::flipout:

:grinning-smiley-043-bye-

Αυτό ήταν για χαλάρωση παιδιά στο τέλος...

Πιστεύω ότι ο Αλέξανδρος και ο Θεοδόσης θα το συζητήσουν στο αντίστοιχο νήμα σύντομα... με πλήρη προδιαγραφή και πως ακριβώς έχει στηθεί το καθένα... ;)

Δεν μου έδωσες μπαχτσίσι να την φέρεις στο συγκριτικό...

Τι να σου κάνω... η τσιγκουνιά σε έφαγε...:flipout::flipout:

:grinning-smiley-043-bye-

Εμ, μου ζήτησες και συ μια περιουσία...:flipout:

Εγώ ο κακομοίρης ποσοστά μόνο πήρα... ο Βλάσης πήρε τα χοντρά...:guitarist:

(και μας πέταξε κάτι κουτιά με τυρόπιτες και καφέδες... άλλος τσιγκούνης...:flipout::flipout:)

-bye-

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από εμένα στον Βλάσση που μας διέθεσε το σπίτι του και το φοβερό σύστημα του, στον dalanik και lemon για την διοργάνωση και στα παιδια που έφεραν τα dac τους. :SFGSFGSF:

Περάσαμε πολύ καλά. Καταπληκτική εμπειρία τα blind test

Το δικό μου βουβάλι είναι dual mono και η διαφορά που είχε από το απλό του Αλέξανδρου,στο σύστημα του Βλάση, ηταν τεράστια υπερ του απλου. Αλα ας μην επεκταθούμε άλλο εδώ, παμε σε κάποιο βουβαλοθρεντ να τα πουμε αναλυτικά..

Σε ότι αφορα τα αποτελέσματα, με καλύπτουν απόλυτα. Αυτή εναι εξάλλου και η γενική εικόνα που απεκόμισα από το τεστ.

Λοιπόν, αφού δε λέει κανείς τις εντυπώσεις του λίγο πιο αναλυτικά ας ξεκινήσω πρώτος. Τα βασικά σημεία που κράτησα από την σημερινή μέρα είναι τα εξής:
(Δεν θυμάμαι καλά τις λεπτομέρεις, γι αυτό σας δίνω την γενική ιδέα που διαμόρφωσα εκείνη τη στιγμή!)

1. Τα dac έχουν διαφορές μεταξύ τους, ειδικά 2 ξεχώρισαν από τα υπόλοιπα.
  2. Μάλλον ακούω καλά τελικά, αφού οι προτιμήσεις μου συμπίπτουν ουσιαστικά με της επιτροπής, το οποίο σημαίνει πως κι εγώ θεωρώ το βουβάλι το καλύτερο της δοκιμασίας. Να σημειώσω εδώ, πως αν κάνουμε κάποιες πραξούλες (μέσους όρους) από το εξέλ, βγαίνουν τα εξής συμπεράσματα για το βουβάλι:
χαμηλες μεσσαιες υψηλες ογκος δυναμικά φυσικό καθαρό
21 26 25 23 23 26 24

Το οποίο σημαίνει πως οι ακροατές αξιολογούν με την υψηλότερη βαθμολογία τις μεσσαίες του και τη φυσικότητα του, γεγονός που με βρίσκει απολύτως σύμφωνο!!! Βέβαια, εγώ από όσο το έχω ζήσει, θα του έβαζα καλύτερο βαθμό και στα δυναμικά και λίγο καλύτερο στη καθαρότητα, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα, τον χαρακτήρα του τον πέτυχαν τα παιδια! Είναι ένα dac με δυνατό του χαρτί για εμένα την μεσσαία περιοχή, την τονικότητα-φυσικότητα, καθώς και την αναλυτικότητα και τη σκηνή, που βέβαια δεν αξιολογήσαμε σήμερα.

3. Συμφωνώ και με τον 2ο μεγάλο νικητή της δοκιμής, το MF1, που στη τιμή των 400 νομίζω το θεωρώ κλέψιμο εκκλησίας και προσωπικά το θεωρώ τον value for money νικητή της δοκιμής!! Ήταν εντυπωσιακό και όποιος θέλει ένα προσιτό dac, σίγουρα θα πρέπει να το ακούσει (κανονικά και όχι για λίγο βέβαια όπως εμείς για να είναι και σίγουρος 100%).

4. Επίσης συμφωνώ και με το 3ο, το benchmark, το οποίο απλά δεν έπεισε όσο θα έπρεπε για το κόστος του. Κοντά του, θεωρώ εγώ, όπως και η επιτροπή, πως είναι το xindak, το οποίο για το 1,000 που κοστίζει θα το ήθελα καλύτερο.
Τέλος, και το wolfson και το beresford είναι πολύ τίμια dac, ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς το κόστος τους και πιστεύω πως αν δεν ήταν το σύστημα του Βλάσση τόσο καλό και αναλυτικό, δε ξέρω πόσο θα απείχαν από τον ανταγωνισμό.

Αυτά εν ολίγοις....

Goodnight!!

Last edited: