Τυφλό Συγκριτικό DAC

Η διεύθυνση του Βλάση στάλθηκε με pm σε όσους επιβεβαίωσαν και είναι οι κάτωθι:

1) Εxp4nder (Παρασκευή και Σάββατο) - buffalo
2) Dalanik (Παρασκευή και Σάββατο) – wolfson 8740 (μαμα) + Βenchmark (του database error)
3) Chris1967 (Παρασκευή μετά τις 2000 και Σάββατο) ΜF M1
4) Internet King (Παρασκευή και Σάββατο) – xindak DAC 9
5) Μodright (Σάββατο) + DAC για ακρόαση
6) Caraudiotest – τεχνική υποστήριξη και υπεύθυνος δειγμάτων ακρόασης, αξιολόγησης (Παρασκευή μετά τις 2000 και Σάββατο μετά τις 1400)
7) Lemon (Παρασκευή και Σάββατο) – τεχνική υποστήριξη, ισοστάθμιση + DAC για ακρόαση
8) Theodosis O. (Σάββατο) back up buffalo dac… δεν τα προλαβαίνουμε τα dacs... :Banane0::Banane0:
9) Dolfon (Παρασκευή και Σάββατο)

Δεν έχω λάβει επιβεβαίωση και δεν έχω αποστείλει διεύθυνση στους:
10) Jadisboy
11) Dippie
12) Μagellan
13) VaSiLiS-T (χωρίς τους 4 τυφλούς)

(Όποιος μπορεί να τους πείσει να μου στείλουν pm, αμείβεται... :furious3: :D )

Για οποιοδήποτε πρόβλημα pm me or Βλάσης!

ps1. Πληροφορίες ότι ο Βλάσης κυκλοφορεί σπίτι του με βρακάκι θρυλέων κρίνονται ως κακόβουλες...
ps2. ο θεός να μας λυπηθεί και ο Σισέ το Γαύρο, γιατί δεν μας ξανακαλεί σπίτι του... :afro: )

ps3. Mπας και θέλεται να ανεβάσω τον πίνακα και τις οδηγίες αξιολόγησης, να το κουτσομπολέψουμε από τώρα? ή να το αφήσω για την Παρασκευή?
[[Εννοείτε ότι είναι από βιβλίο... ας είναι καλά ο Nικόλας (caraudiotest) :BDGBGDB55: ]]

Last edited:
Re: Απάντηση: Τυφλό Συγκριτικό DAC

Δεν έχω λάβει επιβεβαίωση και δεν έχω αποστείλει διεύθυνση στους:
10) Jadisboy
11) Dippie
12) Μagellan
13) VaSiLiS-T (χωρίς τους 4 τυφλούς)

Nίκο, είπα από την αρχή ότι μάλλον θα περάσω..Και αν ναι, το ξέρω το σπίτι
οπότε πρώτον, μην αγχώνεσαι και δεύτερον μην εκθέτεις άτομα
από τη στιγμή που η συνεννόηση γίνεται με πμ...ΟΚ?

Μπαρδόν??? :huh2:

Η φατσούλα δεν ήταν αρκετή? Γιατί εκθέτω κάποιον? δεν καταλαβαίνω...
...έχει κάποιος υποχρέωση να έρθει ή θα παρεξηγηθεί αν δεν έρθει?

:nounder::nounder:

Εν πάσει περιπτώσει... από εδώ και μπρός μόνο με pm για να μην "εκθέτω άτομα"...

ps σβήσε και αυτό που δεν σου αρέσει captain για να μην υπάρχει παρεξήγηση... δεν ήταν στις προθέσεις μου... τουναντίον αστειεύτηκα!

μερικα πραγματακια ακομα.
ο τελικος ειναι 2Χ350. η τροφοδοσια του ειναι περιπου 5 kva και η χωρητικοτητα των πυκνωτων ειναι 4Χ50000=200.000 μφ. Νομιζω οτι δεν ειναι και πολυ καλο να ανοιγοκλεινει. Σωστα?
Επισης οι παθαναικοι να ερθουν φορωντας φουστα σισε. Η Ερθρολευκη σημαια θα ανεμιζει στο μπαλκονι. :award:

ο τελικος ειναι 2Χ350. η τροφοδοσια του ειναι περιπου 5 kva και η χωρητικοτητα των πυκνωτων ειναι 4Χ50000=200.000 μφ. Νομιζω οτι δεν ειναι και πολυ καλο να ανοιγοκλεινει. Σωστα?
Επισης οι παθαναικοι να ερθουν φορωντας φουστα σισε. Η Ερθρολευκη σημαια θα ανεμιζει στο μπαλκονι. :award:

χωρις να θελω να σου αλλαξω γνωμη οι πυκνωτες δεν προλαβαινουν να ξεφορτισουν τοσο γρηγορα αλλα ακομα και αν εχουν bleeding resistors
σιγουρα θα εχει soft start.

χωρις να θελω να σου αλλαξω γνωμη οι πυκνωτες δεν προλαβαινουν να ξεφορτισουν τοσο γρηγορα αλλα ακομα και αν εχουν bleeding resistors
σιγουρα θα εχει soft start.

δεν εχεις αδικο αλλα δεν παυει να με ανησυχει ...

Βλάση ποιος ενισχυτής είναι ?
και από ηχεία ?

Σίγουρα γίνεται πολύ καλή προσπάθεια!
Κρατήστε το όμορφο κλίμα και απολαύστε την παρέα κυρίως και την εμπειρία του blind test! :a0210:

Να είστε καλά, όπως μπορεί ο καθένας βοηθάει.

Ουσιαστικά εγώ κάνω το λιγότερο... χωρίς τον Βλάση, την τεχνική υποστήριξη και την προσφορά DACs δεν θα γινόταν τίποτα.

Ελπίζουμε όλοι ότι, αυτό το λίγο που θα γίνει, θα είναι οδηγός-προπομπός για άλλες καλύτερες εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν.

Το σίγουρο είναι ότι θα περάσουμε καλά και θα μάθουμε δυό πράγματα!

Aς δώσει κάποιος μια τελική απάντηση για το αν υπάρχει πιθανότητα true balanced συνδεσμολογίας για το βουβάλι να ξέρω αν θα συμμετάσχω, γιατί αλλιώς δεν το βλέπω... Δεν θέλω να δώσω την εικόνα του περίεργου αλλά ειλικρινά δεν έχει νόημα έτσι...

Ρίξτε μια ματιά στη πιθανή λύση αξιολόγησης των DACs...

attachment.php

:popcorn:

Attachments

• ranking.jpg
    ranking.jpg
    83.3 KB · Views: 159
Re: Απάντηση: Τυφλό Συγκριτικό DAC

Aς δώσει κάποιος μια τελική απάντηση για το αν υπάρχει πιθανότητα true balanced συνδεσμολογίας για το βουβάλι να ξέρω αν θα συμμετάσχω, γιατί αλλιώς δεν το βλέπω... Δεν θέλω να δώσω την εικόνα του περίεργου αλλά ειλικρινά δεν έχει νόημα έτσι...

εγραψα χθες το βραδυ για τον cary pre 05.
ακουσα τα μυρια οσα και τωρα κανεις πισω? καηκες ...:flipout: