more peers
AVClub Fanatic
Η διεύθυνση του Βλάση στάλθηκε με pm σε όσους επιβεβαίωσαν και είναι οι κάτωθι:
1) Εxp4nder (Παρασκευή και Σάββατο) - buffalo
2) Dalanik (Παρασκευή και Σάββατο) – wolfson 8740 (μαμα) + Βenchmark (του database error)
3) Chris1967 (Παρασκευή μετά τις 2000 και Σάββατο) ΜF M1
4) Internet King (Παρασκευή και Σάββατο) – xindak DAC 9
5) Μodright (Σάββατο) + DAC για ακρόαση
6) Caraudiotest – τεχνική υποστήριξη και υπεύθυνος δειγμάτων ακρόασης, αξιολόγησης (Παρασκευή μετά τις 2000 και Σάββατο μετά τις 1400)
7) Lemon (Παρασκευή και Σάββατο) – τεχνική υποστήριξη, ισοστάθμιση + DAC για ακρόαση
8) Theodosis O. (Σάββατο) back up buffalo dac… δεν τα προλαβαίνουμε τα dacs... :Banane0::Banane0:
9) Dolfon (Παρασκευή και Σάββατο)
Δεν έχω λάβει επιβεβαίωση και δεν έχω αποστείλει διεύθυνση στους:
10) Jadisboy
11) Dippie
12) Μagellan
13) VaSiLiS-T (χωρίς τους 4 τυφλούς)
(Όποιος μπορεί να τους πείσει να μου στείλουν pm, αμείβεται... :furious3:
)
Για οποιοδήποτε πρόβλημα pm me or Βλάσης!
ps1. Πληροφορίες ότι ο Βλάσης κυκλοφορεί σπίτι του με βρακάκι θρυλέων κρίνονται ως κακόβουλες...
ps2. ο θεός να μας λυπηθεί και ο Σισέ το Γαύρο, γιατί δεν μας ξανακαλεί σπίτι του... :afro: )
ps3. Mπας και θέλεται να ανεβάσω τον πίνακα και τις οδηγίες αξιολόγησης, να το κουτσομπολέψουμε από τώρα? ή να το αφήσω για την Παρασκευή?
[[Εννοείτε ότι είναι από βιβλίο... ας είναι καλά ο Nικόλας (caraudiotest) :BDGBGDB55: ]]
1) Εxp4nder (Παρασκευή και Σάββατο) - buffalo
2) Dalanik (Παρασκευή και Σάββατο) – wolfson 8740 (μαμα) + Βenchmark (του database error)
3) Chris1967 (Παρασκευή μετά τις 2000 και Σάββατο) ΜF M1
4) Internet King (Παρασκευή και Σάββατο) – xindak DAC 9
5) Μodright (Σάββατο) + DAC για ακρόαση
6) Caraudiotest – τεχνική υποστήριξη και υπεύθυνος δειγμάτων ακρόασης, αξιολόγησης (Παρασκευή μετά τις 2000 και Σάββατο μετά τις 1400)
7) Lemon (Παρασκευή και Σάββατο) – τεχνική υποστήριξη, ισοστάθμιση + DAC για ακρόαση
8) Theodosis O. (Σάββατο) back up buffalo dac… δεν τα προλαβαίνουμε τα dacs... :Banane0::Banane0:
9) Dolfon (Παρασκευή και Σάββατο)
Δεν έχω λάβει επιβεβαίωση και δεν έχω αποστείλει διεύθυνση στους:
10) Jadisboy
11) Dippie
12) Μagellan
13) VaSiLiS-T (χωρίς τους 4 τυφλούς)
(Όποιος μπορεί να τους πείσει να μου στείλουν pm, αμείβεται... :furious3:
Για οποιοδήποτε πρόβλημα pm me or Βλάσης!
ps1. Πληροφορίες ότι ο Βλάσης κυκλοφορεί σπίτι του με βρακάκι θρυλέων κρίνονται ως κακόβουλες...
ps2. ο θεός να μας λυπηθεί και ο Σισέ το Γαύρο, γιατί δεν μας ξανακαλεί σπίτι του... :afro: )
ps3. Mπας και θέλεται να ανεβάσω τον πίνακα και τις οδηγίες αξιολόγησης, να το κουτσομπολέψουμε από τώρα? ή να το αφήσω για την Παρασκευή?
[[Εννοείτε ότι είναι από βιβλίο... ας είναι καλά ο Nικόλας (caraudiotest) :BDGBGDB55: ]]
Last edited: