βολεύομαι με όσο είναι:furious3:
αντε φτιαξε κανα ενισχυτη και αστα αυτα.
βολεύομαι με όσο είναι:furious3:
ps. Αυτό που λέει ο Ντίνος παραπάνω δεν είναι ένα θέμα? Τα DACs θα παίζουν κρύα? Είναι εντάξει αυτό?
.........................................................
@sonus
Mιχάλη, πιστεύω ότι θα είναι χρήσιμη η ηχογράφηση τωn DACs, όπως και αυτή στον Ανδρέα.
Δεν ξέρω μόνο από χρόνο τι θα χρειαστεί, γιατί δεν θα έχουμε αύριο όλη τη μέρα και σήμερα θα πάμε κάπως αργά.
Νομίζω ότι αύριο θα έχουμε 1-2 θέσεις κενές οπότε κάνε την συνεννόηση απ' ευθείας με τον Βλάση (με pm). Ακόμα και αν δεν γίνει η ηχογράφηση θα περάσουμε ωραία!
![]()
Το ελπίζω. Η εμπειρία μου έχει δείξει, ότι οι ηχογραφημένες διαφορές φαίνονται ακόμα και σε πολύ διαφορετικά συστήματα! :smile:sonus ωραια θα ηταν αν μπορουσατε να τα γραφατε να παρουμε μια γευση και εμεις απο μακρια.
Από δείγματα wav/mp3 έχω ετοιμάσει αρκετά... ρίξτε καμιά ιδέα σχετικά...
κάποια απο αυτά είναι τα παρακάτω (όλα είναι πολύ γνωστά μη σας προβληματίζουν οι τίτλοι):
- Sunrise - Richard Strauss - London Philarmonic Orchestra (2001- A Space Odyssey theme)
- The ride of the Volkyries - Wagner - Oslo Philarmonic Orchestra (Apocalypse now theme) The ride of the Valkyries
- Jazz Suite No.2 , Waltz No.2 - Shostakovich - Philadelphia Orchestra
- "Ode to Joy" Symphony No9 Op.125 'Choral' - Bethoven - Philadelphia Orchestra
- Alegro conbrio opening - Mozart - Academy of St. Martin in the Fields Symphony No.25 in G minor
- Piano cocerto No1 - Tchaikovsky
- The heart asks pleasure - Michael Nyman
- Morcheeba - Friction
- Massive Attack - Karmakoma
- Rolling Stones - Little Red Rooster
- Fleetwood Mac - Albatross
τικ τοκ... τικ-τοκ
![]()
Λοιπόν... δυστυχώς δεν έχουμε ούτε φωτογραφίες, ούτε ακούσαμε τίποτα γιατί είχε ένα πρόβλημα ο τελικός του Βλάσση, αυτά....
....Μουχαχαχαχα...εντυπώσεις σε λίγο!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.