U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά στο δρόμο ...

Απάντηση: Re: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά στο δρόμο ...

Ποσοι θα θυμουνται τοτε τα albums των U2 ας πουμε απο το 2000 και μετα??

Ολόκληρα άλμπουμ πιθανότατα να μην θυμόμαστε, αλλά κάποια κομμάτια είναι αξιομνημόνευτα, όπως το Walk On του 2000 και το All Because of You του 2004.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: U2 To μεγαλύτερ

Υπάρχει κάποιος ζωντανός ;; :flipout: -bye-

είμαστε ακόμα ζωντανοί....στην σκηνή
σαν ροκ συγκρότημα...-bye-

πάντως μετά από εκείνο το θλιβερό beautiful day....δεν θυμάμαι τίποτα

total blank....

Το νέο πάντως των REM σε σχέση με αυτό των U2 γέρνει σαφώς υπέρ του πρώτου απ όσο άκουσα...

Στο θέμα μας πάντως από θεωρητικά μεγάλα συγκροτήματα που μαζεύουν χιλιάδες κόσμο σε αρένες κτλ δεν νομίζω ότι έχει κανείς την απαίτηση να φτιάξουν πλέον μουσική η να πρωτοτυπήσουν στα γεράματα...

Υπάρχουν όμως και αυτοί που προσπαθούν να μην δυσαρεστήσουν το κοινό τους αλλά θεωρούνται βάση πωλήσεων δευτεροκλασάτοι όποτε δεν πιάνουν...

Το κακό με τις μεγάλες μπάντες είναι ότι μοιάζουν λιγάκι με τα μεγάλα φαστφουντάδικα...
Όλοι τα γυροφέρνουν επειδή είναι στην αέναη μόδα η δεν ξέρω και εγώ γιατί άλλο..

Για το φαΐ πάντως ούτε κουβέντα,σε σύγκριση με αυτό της γραφικής και παλιομοδίτικης ταβέρνας που βρίσκεται στα πέντε χιλιόμετρα επάνω στο βουνο κοντα στο χωριο μου...

Last edited:
Απάντηση: Re: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά στο δρόμο ...

total blank....

Οντως, μαπα τραγουδι. Ισως το χειροτερο τους.

total blank....

Στον ίδιο δίσκο άκου να θες κάποια στιγμή τα Kite & Walk On. Το 1ο είναι ένα χαλαρό κομμάτι, ήρεμο, ενώ το 2ο είναι μια "δυνατή ροκιά".:guitarist:

Re: Απάντηση: Re: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά στο δρόμο .

Στον ίδιο δίσκο άκου να θες κάποια στιγμή τα Kite & Walk On. Το 1ο είναι ένα χαλαρό κομμάτι, ήρεμο, ενώ το 2ο είναι μια "δυνατή ροκιά".:guitarist:

επιμένετε άδικα.

αυτό που παίζουν δεν είναι ροκ.
αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι ροκ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: U2 To μεγαλύτερο συ

Ασφαλώς και υπάρχει.
Γράφουμε γι αυτό, εδώ τριγύρω, συνέχεια ;)

+1, εννοειται. Στην τεχνη γενικα, οχι μονο στη μουσικη.

Με την αδύνατη μνήμη μου θυμάμαι και διάφορους "επιστήμονες" κριτικούς να διαφωνούν για το τι είναι καλό και κακό στην τέχνη.

Προσωπική μου γνώμη είναι ότι δεν υπάρχει ο όρος "καλό" ή "κακό" στη τέχνη. Μόνο "μου αρέσει" ή "δεν μου αρέσει".

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας

Και εγώ το 1990 πίστευα ότι οι Sound είναι το μεγαλήτερο συγκρότημα, το 2000 οι Stone Roses κτλ

Δεν πάει έτσι..
Στο WAR υπάρχει μέσα το "like a song...". Ξέρεις τι παθαίνω όταν το ακούω ακόμα και σήμερα? Διάστρεμα εγκεφαλικό..
Στο "An Cat Dubh" από το ΒΟΥ, μια από τα ίδια.. ανατριχίλες ξανά και μανά.

Αυτά τα παίξανε όμως τότε και μέσα μας θα ζουν για πάντα. Πάπαλα όμως εδώ και πολλά χρόνια από φρέσκα ψάρια...
Μεγάλο, μικρό και μικρομέγαλο είναι έννοιες που όταν μιλάμε για μουσική έχουν κενό νόημα και ποτέ δεν θα αποκτήσουν περιεχόμενο.
Τι εννοούν, μόνο τα περιοδικά γνωρίζουν, που ακολουθούν βήμα βήμα συνταγές μάρκετινγκ. Μεγάλο και τρανό μέσα μας αν είναι, αυτό αρκεί.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: U2 To μεγαλύτερο συ

Με την αδύνατη μνήμη μου θυμάμαι και διάφορους "επιστήμονες" κριτικούς να διαφωνούν για το τι είναι καλό και κακό στην τέχνη.

Προσωπική μου γνώμη είναι ότι δεν υπάρχει ο όρος "καλό" ή "κακό" στη τέχνη. Μόνο "μου αρέσει" ή "δεν μου αρέσει".

Ανοιξε αλλο θεμα ωστε να το ξανασυζητησουμε κι αυτο. Διαφωνω παντως. Το γουστο παιζει ρολο υπο την προυποθεση πως υπαρχει η αναλογη παιδεια και οι αναλογες προσλαμβανουσες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά σ

επιμένετε άδικα.

αυτό που παίζουν δεν είναι ροκ.
αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι ροκ.

Είπα αν θες....δεν επιμένω...

Ακούω τα δικά μου κ εσύ τα δικά σου...

Υποκειμενικότητα... -bye-

total blank....

Αυτό και πολλά άλλα, δεν θα τα είχε μάθει κανείς, αν τα είχε πει κανένα άγνωστο συγκρότημα και όχι η coca-cola της μουσικής. Τώρα, αν είναι ικανά δυο-τρια τραγούδια ανά δεκαετία να διατηρούν την απήχησή τους σε τόσο ευρύ κοινό, είναι καθαρά θέμα της Μουσικής Βιομηχανίας που συντηρεί τον μύθο τους (όπως και κάθε μύθο -εδώ ο Τζάκσον χρήστηκε Βασιλιάς με δύο άλμπουμ και τρεις χορευτικές φιγούρες)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξα

Είπα αν θες....δεν επιμένω...

Ακούω τα δικά μου κ εσύ τα δικά σου...

Υποκειμενικότητα... -bye-

σαφώς....

αλλά γιά να υπάρχει ενδιαφέρον στη συζήτηση πρέπει να διαφωνούμε κάπου.-bye-

Re: Απάντηση: Re: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά στο δρόμο .

Αυτό και πολλά άλλα, δεν θα τα είχε μάθει κανείς, αν τα είχε πει κανένα άγνωστο συγκρότημα και όχι η coca-cola της μουσικής. Τώρα, αν είναι ικανά δυο-τρια τραγούδια ανά δεκαετία να διατηρούν την απήχησή τους σε τόσο ευρύ κοινό, είναι καθαρά θέμα της Μουσικής Βιομηχανίας που συντηρεί τον μύθο τους (όπως και κάθε μύθο -εδώ ο Τζάκσον χρήστηκε Βασιλιάς με δύο άλμπουμ και τρεις χορευτικές φιγούρες)

άσε να περάσουν τα 40, Μάριε και τα λέμε...-bye-