U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά στο δρόμο ...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξα

Στην ηλικία τους αναφέρεσαι ;
Γιατί όλοι περίπου είναι στα 50 τους.

όχι....
στα 40μερα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά σ

Στην ηλικία τους αναφέρεσαι ;
Γιατί όλοι περίπου είναι στα 50 τους.

Όχι, στον Μιχαλάκη αναφέρεται... sorry τον παρέσυρα Off topic....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: U2 To μεγαλύτερο συ

Ανοιξε αλλο θεμα ωστε να το ξανασυζητησουμε κι αυτο. Διαφωνω παντως. Το γουστο παιζει ρολο υπο την προυποθεση πως υπαρχει η αναλογη παιδεια και οι αναλογες προσλαμβανουσες.

Μα έγραψα ότι διαφωνούν για το καλό και το κακό στη τέχνη, άνθρωποι με μεγαλύτερη παιδεία από όλους μας ...
Δεν διαφωνούν λόγω γούστου.
Σου λέει ο άλλος: "η μεταμοντέρνα γλυπτική της brazilia είναι ένα από τα θαύματα της εποχής μας". Και απαντάει ο άλλος "είναι η αποθέωση της μπούρδας"!!!

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: U2 To μεγαλύτερο συ

Ανοιξε αλλο θεμα ωστε να το ξανασυζητησουμε κι αυτο. Διαφωνω παντως. Το γουστο παιζει ρολο υπο την προυποθεση πως υπαρχει η αναλογη παιδεια και οι αναλογες προσλαμβανουσες.

:flipout::flipout::flipout:

Να υποθέσω ότι όλη αυτή την ώρα είμαστε εντός θέματος?

sent! seeeent! μπανάρισε μας όλους τώρα!!!

Το κομμάτι With or Without You τι σας "λέει" για παράδειγμα ;

Αξίζει τις χχχχχχχχχ φορές που έχει παίξει στα ραδιόφωνα ανά τον κόσμο ;
Αξίζει την απήχηση που έχει στις συναυλίες του συγκροτήματος ;
Αξίζει τις πωλήσεις που έχει κάνει ως single ;
Είναι rock ή pop ;

Εμένα πάντως ότι κ να είναι, μου αρέσει, με εκφράζει κάπως, το έχω συνδέσει στο μυαλό μου με κάποιες καταστάσεις (απώλειες κάποιων πολύ σημαντικών προσώπων μου)...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: U2 To μεγαλύτερ

Προσωπική μου γνώμη είναι ότι δεν υπάρχει ο όρος "καλό" ή "κακό" στη τέχνη. Μόνο "μου αρέσει" ή "δεν μου αρέσει".

Α ναι; έχει το ίδιο ειδικό βάρος ο Iggy με την Βανδή και εμείς απλώς επιλέγουμε ποιός μας αρέσει;
Αυτό για μένα είναι λογική σουπερμάρκετ, με όλα τα εμπορεύματα απλωμένα πάνω στους πάγκους και τον καταναλωτή να κορδακίζεται ότι ...Αυτός 'επιλέγει': βεβαίως και υπάρχει Κώδικας Αξιών, όλοι όσοι ασχολούνται εστω και λίγο τον γνωρίζουν σε γενικές γραμμές και είναι πολύ αξιόπιστος κατά τη γνώμη μου.

Re: Απάντηση: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά στο δρόμο ...

όχι
όχι
όχι

συναγωνίζεται πάντως ισάξια το sultans of swing και το another brick in the wall στην σιχαμάρα της επαναληπτικότητας του airplay...

Απάντηση: Re: Απάντηση: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά στο δ

όχι
όχι
όχι

συναγωνίζεται πάντως ισάξια το sultans of swing και το another brick in the wall στην σιχαμάρα της επαναληπτικότητας του airplay...

:flipout:

-bye-

Re: Απάντηση: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά στο δρόμο ...

Είναι rock ή pop ;

Εμένα πάντως ότι κ να είναι, μου αρέσει, με εκφράζει κάπως, το έχω συνδέσει στο μυαλό μου με κάποιες καταστάσεις (απώλειες κάποιων πολύ σημαντικών προσώπων μου)...

Μιχάλη, χωρίς να μηδενίζω καθόλου, απαντάω όχι.
είναι κομάτι που ο καθένας που κρατάει μια κιθάρα στα χέρια του έρχεται πανεύκολα στο μυαλό και να γεννηθεί...
Θα στο πει και ο chief..

ΕDIT: ΣΤΟ ΕΙΠΕ!!!

είναι κομάτι που ο καθένας που κρατάει μια κιθάρα στα χέρια του έρχεται πανεύκολα στο μυαλό και να γεννηθεί...
Θα στο πει και ο chief..

το λέω, δεν έχω πρόβλημα.
αν δεν ήταν ο Lanois αυτός ο δίσκος θα ήταν for the buzz.....-bye-

Και επαναλαμβάνω.....
ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ σε άριστη κατάσταση....προτάσεις δεκτές...-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της ε

Δεν πάει έτσι..
Στο WAR υπάρχει μέσα το "like a song...". Ξέρεις τι παθαίνω όταν το ακούω ακόμα και σήμερα? Διάστρεμα εγκεφαλικό..

Και εγώ τα ιδια πάθαινα αλλά με τα "Ι can't escape myself" των sound και "I wana be adored" των Stone Roses πάθαινα πολαπλές κράμπες...
Τι να κάνω ο καψερός? Είμαι της κακής τέχνης και εγώ -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά στο δ

Θα στο πει και ο chief..

ΕDIT: ΣΤΟ ΕΙΠΕ!!!

Έχω γράψει παραπάνω, ότι ο καθένας μας ακούει, "βλέπει", γράφει, πιστεύει, ότι θέλει...οπότε κ να μου το πει...εγώ επιμένω...:grinning-smiley-043

Διόρθωση : μου το είπε. :)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα τ

Τι να κάνω ο καψερός? Είμαι της κακής τέχνης και εγώ -bye-

μα....δεν είσαι της κακής τέχνης....

Σε τελετή μύησης είσαι....:flipout: