άσε να περάσουν τα 40, Μάριε και τα λέμε...![]()
άσε να περάσουν τα 40, Μάριε και τα λέμε...![]()
Στην ηλικία τους αναφέρεσαι ;
Γιατί όλοι περίπου είναι στα 50 τους.
Στην ηλικία τους αναφέρεσαι ;
Γιατί όλοι περίπου είναι στα 50 τους.
Ανοιξε αλλο θεμα ωστε να το ξανασυζητησουμε κι αυτο. Διαφωνω παντως. Το γουστο παιζει ρολο υπο την προυποθεση πως υπαρχει η αναλογη παιδεια και οι αναλογες προσλαμβανουσες.
όχι....
στα 40μερα...
Ανοιξε αλλο θεμα ωστε να το ξανασυζητησουμε κι αυτο. Διαφωνω παντως. Το γουστο παιζει ρολο υπο την προυποθεση πως υπαρχει η αναλογη παιδεια και οι αναλογες προσλαμβανουσες.
Προσωπική μου γνώμη είναι ότι δεν υπάρχει ο όρος "καλό" ή "κακό" στη τέχνη. Μόνο "μου αρέσει" ή "δεν μου αρέσει".
Το κομμάτι With or Without You τι σας "λέει" για παράδειγμα ;
Αξίζει τις χχχχχχχχχ φορές που έχει παίξει στα ραδιόφωνα ανά τον κόσμο ;
Αξίζει την απήχηση που έχει στις συναυλίες του συγκροτήματος ;
Αξίζει τις πωλήσεις που έχει κάνει ως single ;
όχι
όχι
όχι
συναγωνίζεται πάντως ισάξια το sultans of swing και το another brick in the wall στην σιχαμάρα της επαναληπτικότητας του airplay...
sent! seeeent! μπανάρισε μας όλους τώρα!!!
Το κομμάτι With or Without You τι σας "λέει" για παράδειγμα ;
Αξίζει τις χχχχχχχχχ φορές που έχει παίξει στα ραδιόφωνα ανά τον κόσμο ;
Αξίζει την απήχηση που έχει στις συναυλίες του συγκροτήματος ;
Αξίζει τις πωλήσεις που έχει κάνει ως single ;
Είναι rock ή pop ;
Εμένα πάντως ότι κ να είναι, μου αρέσει, με εκφράζει κάπως, το έχω συνδέσει στο μυαλό μου με κάποιες καταστάσεις (απώλειες κάποιων πολύ σημαντικών προσώπων μου)...
Μιχάλη, χωρίς να μηδενίζω καθόλου, απαντάω όχι.
είναι κομάτι που ο καθένας που κρατάει μια κιθάρα στα χέρια του έρχεται πανεύκολα στο μυαλό και να γεννηθεί...
Θα στο πει και ο chief..
Δεν πάει έτσι..
Στο WAR υπάρχει μέσα το "like a song...". Ξέρεις τι παθαίνω όταν το ακούω ακόμα και σήμερα? Διάστρεμα εγκεφαλικό..
Μιχάλη, χωρίς να μηδενίζω καθόλου, απαντάω όχι.
είναι κομάτι που ο καθένας που κρατάει μια κιθάρα στα χέρια του έρχεται πανεύκολα στο μυαλό και να γεννηθεί...
Θα στο πει και ο chief..
ΕDIT: ΣΤΟ ΕΙΠΕ!!!
Τι να κάνω ο καψερός? Είμαι της κακής τέχνης και εγώ![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.