U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά στο δρόμο ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: U2 To

....Αυτό για μένα είναι λογική σουπερμάρκετ, με όλα τα εμπορεύματα απλωμένα πάνω στους πάγκους και τον καταναλωτή να κορδακίζεται ότι ...

Είναι η επιλογή των περισσοτέρων αυτή. Γλυτώνεις από το βάσανο της επιλογής παίρνοντας κάποια προϊόντα των προσφορών και ξενοιάζεις.
Το αποτέλεσμα βέβαια είναι πως καταλίγεις στο ίδιο σημείο αφού τα πιό πολλά έχουν σύντομη ημ/νία λήξης. Έτσι όμως περνάς συχνά από το ταμείο :BDGBGDB55:
Αδιέξοδες ζωές

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: U2 To

Α ναι; έχει το ίδιο ειδικό βάρος ο Iggy με την Βανδή και εμείς απλώς επιλέγουμε ποιός μας αρέσει;
Αυτό για μένα είναι λογική σουπερμάρκετ, με όλα τα εμπορεύματα απλωμένα πάνω στους πάγκους και τον καταναλωτή να κορδακίζεται ότι ...Αυτός 'επιλέγει': βεβαίως και υπάρχει Κώδικας Αξιών, όλοι όσοι ασχολούνται εστω και λίγο τον γνωρίζουν σε γενικές γραμμές και είναι πολύ αξιόπιστος κατά τη γνώμη μου.

Τι άλλο θα ακούσουμε και ακούμε ήδη ...

Ο send ήταν και παραμένει από τους αγαπημένους μου στο club ...
Ήθος σπάνιο στις ημέρες μας.

Απλά πρόσφατα μπάναρε κάποιον στεγνά και έχω μείνει με την απορία. Σίγουρα θα υπήρχε λόγος, δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ...

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά στο δ

το λέω, δεν έχω πρόβλημα.
αν δεν ήταν ο Lanois αυτός ο δίσκος θα ήταν for the buzz.....-bye-

Και επαναλαμβάνω.....
ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ σε άριστη κατάσταση....προτάσεις δεκτές...-bye-

Τόχουμε βρε σύ... Πικάπ δεν έχουμε!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: U

Τι άλλο θα ακούσουμε και ακούμε ήδη ...

άκουσες κάτι περίεργο δηλαδή με αυτό που εξήγησε ο Κώστας?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά σ

Έχω γράψει παραπάνω, ότι ο καθένας μας ακούει, "βλέπει", γράφει, πιστεύει, ότι θέλει...οπότε κ να μου το πει...εγώ επιμένω...:grinning-smiley-043

Διόρθωση : μου το είπε. :)

Καλά κάνεις και επιμένεις.
Η απάντηση ωστόσο ήταν σαφής και τεκμηριωμένη:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Α

άκουσες κάτι περίεργο δηλαδή με αυτό που εξήγησε ο Κώστας?

Πόστ #5 Ελπίζω ο Κώστας να κατάλαβε, όπως και ο supersonic νωρίτερα που με ρώτησε γιατί τσιμπάω ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαί

Καλά κάνεις και επιμένεις.
Η απάντηση ωστόσο ήταν σαφής και τεκμηριωμένη:grinning-smiley-043

Δεν είπα κάπου ότι δεν ήταν σαφής...
Από την άλλη, το τεκμηριωμένη...κ αυτό υπόκειται στα πλαίσια της υποκειμενικότητας φίλε μου...ο καθένας έχει τα δικά του επιχειρήματα...άλλωστε δεν συζητάμε για πολιτική...για μουσική συζητάμε, όπου επιχειρήματα στην ουσία δεν υπάρχουν...άντε ας πούμε ότι υπάρχουν κάποια κοινά αποδεκτά...πχ. τι εστί Βέρτης...:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα τ

Και εγώ τα ιδια πάθαινα αλλά με τα "Ι can't escape myself" των sound και "I wana be adored" των Stone Roses πάθαινα πολαπλές κράμπες...
Τι να κάνω ο καψερός? Είμαι της κακής τέχνης και εγώ -bye-

Αυτό κατάλαβες?
Να δούμε πότε θα συνεννοηθούμε εδώ μέσα...

stone roses και sound τα'χα κι εγώ Ευαγγέλια κάποτε (ακόμα τα'χω δηλαδή)...
αλλά δεν έχει σημασία-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαί

Από την άλλη, το τεκμηριωμένη...κ αυτό υπόκειται στα πλαίσια της υποκειμενικότητας φίλε μου...ο καθένας έχει τα δικά του επιχειρήματα...

:grinning-smiley-043

Επιμένω ότι δεν πρέπει να συγκρίνουμε ...

Το γουστό πολλές στιγμές ερμηνεύται με όρους επιστημονικούς.Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με τέχνη λαϊκή οπότε αλλάζουν κάπως τα πράγματα.Η γνώση έρχεται μέσω της εξειδίκευσης.Η γνώση μορφοποιεί το γουστό.Συνχά όμως καταλήγει ως όπλο επιβολής.

Αναφέρθηκε πιο πάνω το συγκριτικό Βανδής Iggy Pop.Aνώφελο.Η ουσία είναι ποια η χρησιμότητα του κάθε μουσικού στον κάθε ακροατή.Ένδεχεται ένας θαυμαστής της Βανδής να αποδέχεται ικανοποιήση μεγαλύτερης απο αυτής του Iggy Pop.Πράγμα που σημαίνει πως η Βανδή είναι σπουδαιότερη απο τον Iggy Pop no matter what.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας

Δεν είπα κάπου ότι δεν ήταν σαφής...
Από την άλλη, το τεκμηριωμένη...κ αυτό υπόκειται στα πλαίσια της υποκειμενικότητας φίλε μου...ο καθένας έχει τα δικά του επιχειρήματα...άλλωστε δεν συζητάμε για πολιτική...για μουσική συζητάμε, όπου επιχειρήματα στην ουσία δεν υπάρχουν...άντε ας πούμε ότι υπάρχουν κάποια κοινά αποδεκτά...πχ. τι εστί Βέρτης...:flipout:

Επειδή κι ο supersonic αλλά και εγώ έχουμε ασχοληθεί παίζοντας μουσική με διάφορα σχήματα, για αυτό και απαντήσαμε.
Εκτός κι αν έγκυρη άποψη έχουν μόνο οι κατέχοντες grammy στο σαλόνι:antlers:

...πχ. τι εστί Βέρτης...:flipout:

Εκτόνωση επιλεγμένη με κριτήρια "κοινής αποδοχής".
Ξελαμπικάρισμα εντός των ορίων.
Βάζεις ελεύθερα φωτιά τριγύρω σου, αλλά ποτέ στα ρούχα σου.
Πάνω απ'όλα η σωστά δεμένη γραβάτα. :BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της ε

Επειδή κι ο supersonic αλλά και εγώ έχουμε ασχοληθεί παίζοντας μουσική με διάφορα σχήματα, για αυτό και απαντήσαμε.
Εκτός κι αν έγκυρη άποψη έχουν μόνο οι κατέχοντες grammy στο σαλόνι:antlers:

Δεν είπα ότι έχω δίκιο κ εσύ άδικο ή το ανάποδο...εκτός αν παρερμηνεύτηκα...

Απλά είπα ότι, κανείς δεν έχει τεκμηριωμένη άποψη, αφού ο καθένας άλλα αρέσει να ακούει...άποψή μου είναι ότι στην μουσική πρωταρχικό ρόλο παίζει το συναίσθημα...μετά ακολουθούν άλλα, όπως η πολυπλοκότητα, η ερμηνευτικότητα, ο στίχος, κ.α. πολλά...ο καθένας ας προσθέσει τα δικά του...

Το γουστό πολλές στιγμές ερμηνεύται με όρους επιστημονικούς.Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με τέχνη λαϊκή οπότε αλλάζουν κάπως τα πράγματα.Η γνώση έρχεται μέσω της εξειδίκευσης.Η γνώση μορφοποιεί το γουστό.Συνχά όμως καταλήγει ως όπλο επιβολής.

Αναφέρθηκε πιο πάνω το συγκριτικό Βανδής Iggy Pop.Aνώφελο.Η ουσία είναι ποια η χρησιμότητα του κάθε μουσικού στον κάθε ακροατή.Ένδεχεται ένας θαυμαστής της Βανδής να αποδέχεται ικανοποιήση μεγαλύτερης απο αυτής του Iggy Pop.Πράγμα που σημαίνει πως η Βανδή είναι σπουδαιότερη απο τον Iggy Pop no matter what.

Συγχαρητήρια για το θάρος σου. Εγώ δεν τολμούσα τόση ώρα. :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά στο δρόμο ...

εχεις απόλυτο δίκιο και όντως έτσι συμβαίνει...βλέπεις πολύ κόσμο να ξέρει "στίχους" και να τραγουδάει ολα τα τραγούδια της Βανδη χωρις να εχει ακούσει ποτέ του τον Iggy,,

παρόλα αυτά δεν φταίω εγω γι αυτό η ο καθένας..

φταίει το ότι είναι καψούρης (με την παραδοσιακή τοπική έννοια) και ο συνδυασμός ποτού και τέτοιας μορφής καψουρας,, δημιουργεί καταρράκτη στ αυτιά...τόσο απλά...

αλλά γιατί συγκρίνουμε την Βανδη με τους U2...και ταυτιζουμε τον IGGY με την απολυτη ποιοτητα δεν εχω καταλαβει

Last edited: