Απάντηση: Re: Απάντηση: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά στο δ

Don't flatter yourself, fellow: τη 'συγνώμη' σου δεν τη χρειάζομαι, μου έχουν πεί και χειρότερα, δεν βγήκα από ...Παρθεναγωγείο.
To χρειαζόμουν εγώ όμως ...
Απάντηση Δεν πήρα και, μεταξύ μας, πιστεύω πως έχεις μπλέξει τα σώβρακα με τις γραβάτες:
Έχεις άδικο σ'αυτό. Συνεχίζω να "φορώ" τις γραβάτες στα αρχ### μου και τα σώβρακα στο σβέρκο ...
άλλο η αποδοχή και ο ντόρος και τελείως άλλο η καλλιτεχνική προσφορά.
Δεν έχω γράψει ούτε λέξη γ' αυτό ...
Θα μπορούσα να γίνω κακός και να σου πώ πως οι άδειοι τενεκέδες είναι αυτοί που κάνουν το μεγαλύτερο θόρυβο.
Μόλις έγινες κακός ... (και εγώ έχω ακούσει διάφορα και συνεχίζω να ακούω, μην στεναχωριέσαι) :slapface:
Ολη μου τη ζωή τενεκέδες αγαπούσα και οι περισσότεροι είναι πέρα για πέρα ξεγάνωτοι. Χρησιμότητα; μάλλον μηδενική: με φόρτωσαν μ ένα σωρό υπαρξιακά και άλλους, κάθε λογής εφιάλτες. Τουλάχιστον έμαθα να ξεχωρίζω ποιοί είναι γεμάτοι και ποιοί (είναι) άδειοι. Κατά την αυστηρά προσωπική μου γνώμη, άξιζε τον κόπο![]()
Τα υπαρξιακά προβλήματα συνήθως τα δημιουργούν πιο σοβαρά και αξιόλογα "πράγματα", άμεσα συνηφασμένα με το βίο μας. Εκτός έαν θέλεις να πείς κάτι άλλο και δεν το κατάλαβα εγώ.