U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά στο δρόμο ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά στο δ

και ξαναρωτάω....
έχεις ακούσει το Mi tierra? Μάλλον απο Gloria ΤΙ έχεις ακούσει?

και εν τω μεταξύ αποσύρονται οι Dire Straits και αν αυτών Brian Wilson Smile...

Αν έχω ακούσει λέει... Με έχει πρίξει η γυναίκα μου!

Πολύ καλή φωνή αλλά δεν είμαι φαν του είδους!:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά σ

Αν έχω ακούσει λέει... Με έχει πρίξει η γυναίκα μου!

Πολύ καλή φωνή αλλά δεν είμαι φαν του είδους!:grinning-smiley-043

το Mi Tierra είναι κάτι ξεχωριστό στην όλη καρριέρα της.

Στιχουργικά, συνθετικά, εκτελεστικά, ερμηνευτικά, συνεκτικά -bye-

Λίγοι δίσκοι στέκουν τόσο καλά και κανένας άλλος δικός της.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά σ

το Mi Tierra είναι κάτι ξεχωριστό στην όλη καρριέρα της.

Στιχουργικά, συνθετικά, εκτελεστικά, ερμηνευτικά, συνεκτικά -bye-

Λίγοι δίσκοι στέκουν τόσο καλά και κανένας άλλος δικός της.

Μην μου πειτε οτι αν το εγραφε αυτο καποιος αλλος, δεν θα ειχαν πεσει κορμια!!:flipout::flipout:

:a0210:

Εγώ τα έγραψα πιο "αντικειμενικά" ...-bye-

Το θεμα ειναι να δοθει ενας ορισμος στο "μεγαλυτερο". Τοτε θα ληθουν οι παρεξηγησεις, εκτος και αν καποιος φιλος του ροκ δε βαζει στους U2 ουτε 5 στα 10, οσον αφορα την καλλιτεχνικη τους αξια και προσφορα.

Έτσι το είδα και εγώ.
Από τη στιγμή που θα τους αναγάγεις σε συγκρίσιμο μέγεθος το αποτέλεσμα είναι εύκολο.

Να δώσουμε ορισμό και στο πιό "χρωματιστό" ροκ σχήμα τότε.
Αν και τώρα που το σκέφτομαι μπορεί να έχει κάποιο ουσιαστικό νόημα αυτό παρά το άλλο.

Re: Απάντηση: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά στο δρόμο ...

Έτσι το είδα και εγώ.
Από τη στιγμή που θα τους αναγάγεις σε συγκρίσιμο μέγεθος το αποτέλεσμα είναι εύκολο.

Σε συγκρίσιμο μέγεθος ταμειακά μόνο. Σε άλλο επίπεδο μεγέθους έχουν πολύ σοβαρό πρόβλημα.

Απάντηση: Re: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά στο δρόμο ...

Να δώσουμε ορισμό και στο πιό "χρωματιστό" ροκ σχήμα τότε.
Αν και τώρα που το σκέφτομαι μπορεί να έχει κάποιο ουσιαστικό νόημα αυτό παρά το άλλο.

Ozric!!! :idea:

Απάντηση: Re: Απάντηση: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά στο δ

Σε συγκρίσιμο μέγεθος ταμειακά μόνο. Σε άλλο επίπεδο έχουν σοβαρό πρόβλημα...

Για αυτό είπα συγκρίσιμο... αν δεν τους βάζεις συνολικά τη βάση (για μένα είναι το 4/10) τότε δικαίως τους πετάς στα σκουπίδια και προχωράμε...

Re: Απάντηση: Re: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά στο δρόμο .

Ozric!!! :idea:

εύκολα:a0210:

μεγάλο όμως? δεν τρέχει μια... αφού τα "χρώματα" μου φέρνουν την απόλαυση;)

Last edited:
Σειρά έχει το πιο "παχύ" ή το πιο "αδύνατο"? Μετά το "μεγαλύτερο" έχουν προβάδισμα στην ανουσιότητα.
Ακούω προτάσεις:silly:

Eχει περασει μια βδομαδα που επεστρεψα απο Βερολινο και ακομα δεν εχω συνελθει. Υπεροχη πολη , υπεροχη συναυλια , αξεπεραστο συγκροτημα οι U2 . Δεν ξερω αν ειναι το μεγαλυτερο , το καλυτερο , το δυνατοτερο η το ομορφοτερο . Ολα αυτα που υπεστηριζετε και οι μεν και οι δε με αφηνουν παγερα αδιαφορο ." The goal is the soul " oπως λεει σε καποιο τραγουδι ο frontman των U2 . Ευχομαι του χρονου να μας συμπεριλαβουν στην Ευρωπαικη τους τουρ . Οχι για μενα ( εγω θα τους ξαναδω anyway ) για τους φουκαριαρηδες τους φαν και μη . ( ειδικα τους δευτερους )