Under the Dome [CBS]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Re: Under the Dome (2013 )

Ξεκίνησε αρκετά καλά αλλά στην συνέχεια έπεσε. Ας όψεται που λόγω καλοκαιριού δεν είχαμε και πολλές σειρές να δούμε.

Re: Under the Dome (2013 )

Ένα και μόνο ένα επεισόδιο πλησίασε κάπως το κλίμα του βιβλίου, το 12ο. Μετά αρχίσαμε πάλι τις πεταλουδίτσες, τα αυγουλάκια και τις εφηβικές αγωνίες.
Θεριό η Julia ρε παιδιά. απο εκεί που ήταν στο νοσοκομείο σε κώμα, ξυπνάει σαν τον Batman, βοηθάει τον Barbie να αποδράσει, χρίζεται Μονάρχης, τρέχει στα δάση. Τι ντόπα παίρνει; :BDGBGDB55:

@ waroo: Αφού σου αρέσει ο King, παράτα τη σειρά και διάβασε το βιβλίο.

Έχοντας μόλις τελειώσει τη σειρά μου γεννήθηκε η εξής απορία. Γιατί αυτός ο χριστιανός (ο Κινγκ) παρόλο που συμμετέχει σχεδον σε όλες τις ταινίες που βασίζονται στα βιβλία του, τα αλλάζει τον αδόξαστο και δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με το πρωτότυπο κείμενο. Αν τα ήθελε αλλιώς, ας τα έγραφε και αλλιώς. Ειδικά το τελευταίο, αν εξαιρέσεις τον τίτλο και πέντε μόνο ονόματα κεντρικών χαρακτήρων (και μόνο τα ονόματα, όχι τις ιστορίες τους και το παρελθόν τους) δεν εχει καμια μα καμία σχέση.
Θέλανε να το κάνουν πιο τηλεοπτικό? Ας βάζανε κανένα έρωτα παραπάνω.

Τα είπα και ξαλάφρωσα

Re: Under the Dome (2013)

Ανακοινώθηκε ότι η δεύτερη σεζόν θα ξεκινήσει στις 30 Ιουνίου.

Να πω και για αυτή την σειρά.. την είχα δει και εγώ..
Αν και δεν έχω διαβάσει το βιβλίο, όντως στην σειρά υπήρξαν κάμποσα πράγματα που μου την "έσπαγαν", και το τέλος της σεζόν δεν μου άρεσε, όπως το σταματήσανε..
Όπως και οι περισσότεροι πρωταγωνστές δεν μου κάνανε ιδιαίτερο "κλικ"..

Όπως ξαναβλέπω η σειρά έχει ένα 7.3 αλλά άξιο σημείωσης είναι ότι η τηλεθέαση της δεν είχε πέσει ουσιαστικά κάτω από τα 10 Mill.. (Ξεκίνησε στα 13..)
Χμ.. τελικά άρεσε τόσο μέχρι το τέλος ?

Οπότε θα ήθελα να ρωτήσω ποιός σκέφτεται να την συνεχίσει.. (?) :cool4:
Αλλά να δούμε εάν θα έχουμε και τίποτα άλλο να δούμε τότε! :p

Τελικά μεταξύ μέτριας και καλής ψήφισα καλή.. με μία μεγάλη απορία για το πως θα συνεχίσει, γενκά..

Last edited:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Μόλις ανέβηκε..

Να δούμε εάν θα συνεχίσουν να μας σπάνε τα νεύρα! :p

Ανακοινώθηκε ότι η δεύτερη σεζόν θα ξεκινήσει στις 30 Ιουνίου.

Να πω και για αυτή την σειρά.. την είχα δει και εγώ..
Αν και δεν έχω διαβάσει το βιβλίο, όντως στην σειρά υπήρξαν κάμποσα πράγματα που μου την "έσπαγαν", και το τέλος της σεζόν δεν μου άρεσε, όπως το σταματήσανε..
Όπως και οι περισσότεροι πρωταγωνστές δεν μου κάνανε ιδιαίτερο "κλικ"..

Όπως ξαναβλέπω η σειρά έχει ένα 7.3 αλλά άξιο σημείωσης είναι ότι η τηλεθέαση της δεν είχε πέσει ουσιαστικά κάτω από τα 10 Mill.. (Ξεκίνησε στα 13..)
Χμ.. τελικά άρεσε τόσο μέχρι το τέλος ?

Οπότε θα ήθελα να ρωτήσω ποιός σκέφτεται να την συνεχίσει.. (?) :cool4:
Αλλά να δούμε εάν θα έχουμε και τίποτα άλλο να δούμε τότε! :p

Τελικά μεταξύ μέτριας και καλής ψήφισα καλή.. με μία μεγάλη απορία για το πως θα συνεχίσει, γενκά..
καποια συμπερασματα μπορεις να βγαλεις απο δω
http://www.imdb.com/title/tt1553656/ratings?ref_=tt_ov_rt

Αυτή η σειρά είναι σαν το Revolution , ναι μεν δεν είναι πολύ καλή αλλά δεν είναι και κακή ώστε να την κόψει όποιος την βλέπει. Προβάλλεται και σε περίοδο που δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές.

Yperion εχουν μαζευτει τοσες σειρες, που προσωπικα δεν προλαβαινω...Σημειωτεον οτι, η σεζον 2013-14 περιλαμβανει πολλες νεες σειρες και ταυτοχρονα ανανεωθηκαν αρκετες απο την προηγουμενη σεζον....Σε αναμονη εχω καμια 15αρια σειρες...(ειτε νεες σειρες ειτε οι τρεχοντες κυκλοι παλαιοτερων σειρων).

51KZI.jpg

Imdb | Wikipedia | CBS | Facebook

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Under The Dome Season 2 Promo VOSTFR (HD)