AUDIOLYTIC
AVClub Fanatic
- 13 August 2010
- 10,403
Οι τελευταιες εμπειριες με μια καινουργια MC ONE που ειχα δεν ηταν και τοσο εντυπωσιακες παντως .......
x1 το κινητό μου και πολύ είναι.
Πάντως δεν νομίζω να έπαθε κάτι η κεφαλή (εκτός από φυσιολογική φθορά) και δεν παίζει. Ανέκαθεν με απογοήτευε...
Μία ερώτηση: γιατί πιστεύετε ότι θα μπορούσε να φταίει το phono? Τι χρεώνεται (ηχητικά) ένα "κακό" phono?
Δε θα ελεγα "κακό" phono, αλλά "λίγο". Η κεφαλή σου είναι πολύ ανώτερης κατηγορίας από το phono.
Να δοκιμάσεις π.χ. το ASR mini basis exclusive, που έχει πληθώρα ρυθμίσεων gain & impedance ή κάποιο άλλο στην ίδια κατηγορία.
Κάνε τις δοκιμές σου αλλάζοντας μια συσκευή κάθε φορά. ξεκίνα από το phono και μετά δοκιμάζεοις και το βραχίονα.
Έχω όμως την αισθηση ότι ίσως χρειαστεί να αναβαθμίσεις και το πλατό με ακριβότερο αν θες να ξεπεράσεις το ψηφιακό σου. Εσύ θα κρίνεις.
Κοίταξε, αυτό που είπε το είπε για να μας δώσει να καταλάβουμε ότι έχει πρόβλημα το πικάπ του... το dac που έχει, το έχω και εγώ ακριβώς το ίδιο.
Θεωρώ ότι δεν είναι πρέπων για ακόμα μια φορά από σένα, να καταλήγει η συζήτηση ξέρεις που...
Από την δική μου πείρα (και πολλών άλλων εδώ) δεν τίθεται ΚΑΝΕΝΑ θέμα outclass...
Δυό φορές σου το είπα, και στο λέω και τρίτη φορά... με αυτό το πικάπ/βραχίονα/κεφαλή/phono υπάρχει κάποιο πρόβλημα δυσλειτουργίας και όχι ματσαρίσματος... όταν το βρούμε... και στο λέω και τρίτη φορά δεν είναι πολλά τα DAC που θα παίζουν καλύτερα... σε παρακαλώ κατάλαβε το αυτό... μας διαβάζει κόσμος...
Θα σε παρακαλέσω να διαβαζεις τις απόψεις μου μόνο. Δικαίωμά σου να μη συμφωνείς αλλά τις παρατηρήσεις κράτα τες για τον εαυτό σου.
Ευχαριστώ.
Κανοντας μια γενικη αναγνωση οσων ειπαμε ως τωρα , νομιζω οτι δυο πραγματα φαινονται "υποπτα".
1. Η ακιδα με τις πολλες ωρες χρησης που εχει,αρα καλο ειναι ο Σταυρος να ακουσει την κεφαλη σε ενα αλλο συστημα που ξερει οτι ολα λειτουργουν ενταξει.
2. Να συγκρινει το phono του με ενα αλλο γνωστης ποιοτητας.Μπορει να ειναι καλοφτιαγμενο και βασισμενο σε phono γνωστης εταιρειας,αλλα οπως και ναχει, ενα phono 300 ων ευρω δεν μπορει να αξιοποιησει επαρκως μια κεφαλη/πικαπ/βραχιοοοοονα της κατηγοριας αυτης.
Τα πιο πανω,τα συμπεραινω εφ'οσον λεχθηκε απο τον Σταυρο οτι ηδη δοκιμασε αλλα load για την κεφαλη, βαριδια, ρυθμισεις κλπ......
Μεχρι να γινουν αυτες οι δοκιμες νομιζω δεν εχει μεινει κατι που να μην λεχθηκε.
Εφόσον ακολουθώ και συμμορφώνομαι με τους κανονισμούς του φόρουμ θα κάνω οποιεσδήποτε παρατηρήσεις θέλω αγαπητέ μου...
Δεν κατάλαβα ότι το φόρουμ είναι ένα μέρος στο οποίο καταθέτει κάποιος τις απόψεις στου, στις οποίες αν έχει κάποιος διαφωνίες θα πρέπει τις κρατάει για τον εαυτό του... που ακούστηκε αυτό?
Το ξαναλέω άλλη μια φορά τέτοιο αναλογικό σύστημα εξουδετερώνει τα περισσότερα DAC που υπάρχουν... αν δεν έχεις ακούσει τέτοια συστήματα κρίμα, πολύ κρίμα φίλε quevedo...
Δεν θα συνεχίσω άλλο, αλλά σε παρακαλώ μην πετάς γνώμες αν δεν έχεις ακούσει πρώτα, διότι εδώ είναι ένα συγκεκριμένο σύστημα ενός ανθρώπου που ζητάει βοήθεια... δεν είναι μια γενική συζήτηση με τις πεποιθήσεις του καθενός...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.