Μην ξεχνάς ότι είμαστε στην ενότητα των ακουστικών, και μια παράμετρος εδώ είναι η φορητότητα με δυνατότητα αναπαραγωγής χωρίς πολλούς συμβιβασμούς, ή και ένα σύστημα μικρό σε μέγεθος αλλά με δυνατότητα hiend...
επίσης να έχεις υπόψη σου ότι τα στεγανά των συσκευών αρχίζουν να καταρρίπτονται... οπότε μην το βλέπεις σαν "τι άλλο θα κάνουμε με το κινητό μας"... υπάρχει αναβρασμός στην κοινότητα ανοικτού λογισμικού/λειτουργικού ώστε να απελευθερωθεί η δυνατότητα usb audio κατευθείαν από το λειτουργικό τώρα πια... που θα σημάνει ότι όλες οι συσκευές android θα μπορούν να αναπαράγουν χωρίς περιορισμούς μουσική ψηφιακά... αυτό δεν είναι λίγο πράγμα... και ελπίζω να ακολουθήσει και η apple...
Επιπλέον, αν διαβάζεις τις ενότητες με τα music players... σπάμε το κεφάλι μας ποια θα είναι η καλύτερη μέθοδος... δεν θα ήταν όνειρο αν το κινητό σου θα συνδεόταν με το server σου και θα αναπαρήγαγε (ως drive) όλα τα μουσικά αρχεία σου να πάνε στο DAC σου...?
Ήδη υπάρχει δισκοθήκη με αποθηκευτικό χώρο για τα android... εγώ τα έχω σε σκληρούς, NAS,... αλλά νομίζω ότι τα CD βαδίζουν προς τον θάνατό τους...