USB DVB-T TUNER Dreambox 800

Re: USB DVB-T TUNER DM800

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση,

φτηνο ειναι 19 ευρω?
Δεν είπα ότι είναι φτηνό, είπα εργονομικό (μικρό, πρακτικό). Δεν είναι όμως 19 ευρώ, 11.46$ = περίπου 10 ευρώ

Εδω πραγματικα φτηνο (και δοκιμασμενο...) με af9015
http://www.buyincoins.com/details/digital-tv-hdtv-dvb-t-usb-stick-dongle-tuner-recorder-receiver-product-70.html

Θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ. Θα μπορούσε να παίξει με Gemini 5.1 (sim2.01) ή θα πρέπει να μείνω σε newnigma ή pli ?

Ευχαριστώ και πάλι

Λιγο πολυ οι drivers για af9015 παιζουν παντου. Απλα σε μερικα σπανε νευρα μεχρι να βρεις τι θελουν ακριβως..
Το 19 δεν πηγαινε σε σενα αλλα στο crypto..

Ευχαριστώ. Έχει μήπως κανείς δοκιμάσει να χρησιμοποιήσει το εσωτερικό usb port του dm800 αν δουλεύει?

Παιδιά έχω το REDI 200 usb και θέλω να τον χρησιμοποιήσω σε DM 800 HD Original .Το έχει δουλέψει κανένας; Έχω newenigma2 και δεν μπορώ να το κάνω να δουλέψει με τίποτα! Βοήθειαααα...

Μιά βοήθεια κάπιος να ξέρει ενα image για clono 800 hd που να δουλέυει με usbtuner asus 3100 mini. Εχω δοκιμάσει πολλά images και δέν το βλέπει με τίποτε.

μπορει να μου προτεινει καποιος ενα στικακι που να μην πεταει συνεχεια tune failed και να θελει reboot ο δεκτης για να ξαναδουλεψει?
dm800hd γνησιο εχω

Αμα βρεις να μου πεις και μενα. Οτι εχω δοκιμασει σε af9015 το κανει.
Ειναι σιγουρα θεμα drivers. Κατι με το i2c bus καπου ειχε παρει το ματι μου.
Ισως κανενας μερακλης να το διορθωσει?

Απάντηση: USB DVB-T TUNER DM800

Εγώ πάντως με af9015 noname και open pli δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ούτε tune failed ούτε τίποτα. το μόνο που δεν γίνεται είναι να έχω ροή στον υπολογιστή (streaming) με τον vlc, ενώ έχω κανονικά με το δορυφορικό tuner. Επειδή δεν με ενδιαφέρουν οι εγγραφές δεν με ενοχλεί η συγκεκριμένη αδυναμία.

κι εγω τα ιδια εχω.. αλλα στα καλα καθουμενα ενω δειχνει οκ μου βγαζει tune failed.. και συνηθως γινεται οταν αλλαζω απο digea σε ερτ. η απο επιγειο σε δορυφορικο

Δεν νομιζω να παιξει ποτε σε dreambox...
φτηνο ειναι 19 ευρω?
Εδω πραγματικα φτηνο (και δοκιμασμενο...) με af9015
http://www.buyincoins.com/details/d...ongle-tuner-recorder-receiver-product-70.html

Δυστηχως το πηρε ο αδελφος μου και μετα το setup toy βγαζει fatal error το στικ δεν βρεθηκε ....... καμμια ιδεα αν εχεις τα αρχεια setup στειλτα μου σε παρακαλω,exei dream 800se me ferrari και pli ....any help please

Last edited by a moderator:

Με ferrari ευκολα θα παιξει με newnigma. Δεν χρειαστηκε να βαλω extra files. Το ferrari menu ειναι αρκετο.

Crypto Redi PC 50 με DreamElite 2.1, γνησιο DM800 και τα πάντα έπαιξαν από την αρχή άψογα, όλα τα κανάλια και ΕΡΤ HD, γρήγορο zapping και τρομερή εικόνα.

Η εικονα ειναι αδιαφορη απο την επιλογη usb stick. Ολα το ιδιο πραγμα κανουν ΑΚΡΙΒΩΣ. Το ιδιο ισχυει για το ζαπινγ. Η μονη δαφορα ειναι οι drivers που ειναι μεχρι να το πετυχεις...

Η εικονα ειναι αδιαφορη απο την επιλογη usb stick. Ολα το ιδιο πραγμα κανουν ΑΚΡΙΒΩΣ. Το ιδιο ισχυει για το ζαπινγ. Η μονη δαφορα ειναι οι drivers που ειναι μεχρι να το πετυχεις...

Διορθωση: τρομερή εικόνα σε σχέση με την αποκωδικοποιήση από άλλη πηγή (TV, Module, decoder). Φυσικά και το stick δεν παίζει ρόλο...απλή αναφορά έγινε σαν πρώτη εντύπωση.

Σαφως.. Οι επιγειοι standalone δεκτες, ως μεταβατικα προιοντα εχουν κανει συμβιβασμους στην ποιοτητα για λογους κοστους. (τουλαχιστον στη μεγαλη μαζα)
Απο την αλλη οι δορυφορικοι δεκτες HD σχεδιαστηκαν με αλλη φιλοσοφια.
Ακομα και με το ενσωματωμενο δεκτη σημερινων τηλεορασεων, η λυση dvb-stick σε δορυφορικο υπερεχει. Ιδια εικονα να μην πω οριακα καλυτερη, αλλα εννιαιo zapping, ενα control (σχεδον). Να μην ηταν και τα αναθεματισμενα tune-failed που για να συνελθει θελει reboot, τι καλα που θαταν.
Τελευταια με Open-pli ειναι απολυτα εφικτο να δειχνει η τηλεοραση δορυφορικο και μεσω vlc και δικτυου να βλεπει κανεις καποιο απο τα epg.
Επισης να βλεπεις αλλο στην tv και αλλο στο pc απο την ιδια τετραδα του dvb-t stick.
Ολα αυτα χωρις σπασιματα.
Ακομα και στο ερτHD.

Δυστηχως το στικακι δεν το βλεπει με τιποτα ..........

Καλησπέρα σε όλους. Έχω τον 800SE (γνήσιο) και περασμένο πάνω του το τελευταίο newnigma2. Έχω επίσης και το στικάκι Crypto Redi PC 100. Έχω διαβάσει όλο το thread και παρόλες μου τις προσπάθειες δεν έχω καταφέρει το δέκτη να δει το εν λόγω tuner. Κάτι πρέπει να κάνω λάθος. Το έχει εγκαταστήσει κανείς σε newnigma2 v.3.3; Αν μπορεί ας βοηθήσει λέγοντάς μου ποια αρχεία πέρασε και από πού. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ΥΓ. Επίσης παίζει ρόλο σε ποιά USB θύρα του δέκτη το περνάμε; Μπορώ να το βάλω και σε USB hub;

Last edited:

Αν δεν κάνω λάθος, νομίζω οτι ακόμα ο SE δεν τα βλέπει λόγο έκδοσης kernel