USB DVB-T TUNER Dreambox 800

Re: USB DVB-T TUNER DM800

Φίλε σε ευχαριστώ θα τα ήθελα έστω της ΕΡΤ να δοκιμάσω.

Re: Απάντηση: USB DVB-T TUNER DM800

To λοιπόν το στικάκι μας κάνει τα νεράκια του.
Συγκεκριμένα κ έπειτα από αρκετή ώρα λειτουργίας κολλάει και βγάζει tuner fail και μόνο με επανεκκίνηση ξεκολλάει.
Αυτό που πρόσεξα με κάθε επιφύλαξη είναι ότι συμβαίνει στις εναλλαγές digea-ert ! Πιθανόν πάντα λέω.
Ίσως ο λόγος είναι κι ότι ζεσταίνεται υπερβολικά(έχει και μια κουφόβραση έξω) τόσο ώστε χρησιμοποιώντας το usb extention το κόλλησα πάνω στο εξωτερικό ανεμιστηράκι του dm και θα δω πως θα πάει.
Επίσης χρησιμοποίησα έναν άλλον driver του πάνελ ,τον προτελευταίο της pinnacle μπας και μας "κάτσει" καλύτερα.
Είδωμεν !!

Μην λες τέτοια και μόλις το παρήγγειλα :smash:
Keep us updated :-)

μου ηρθε κι εμενα! μονο με τo drivers της pinnacle δειχνει να το αναγνωριζει!δοκιμη και αναφερω!

πως κανουμε την αναζητηση?τι βαζουμε? επισης τα 5V που λεει για την κεραια τα ενεργοποιούμε?

οκ με pinnacle e72 drivers και με αυτοματη αναζητηση βρηκε τα ψηφιακα της ερτ! αντε απο το βραδυ να βρει και της digea!

το epg κανονικα στα ελληνικα 7μερες!
το μονο που δεν δειχνει ειναι το snr! κι επισης πρεπει να βρω ενα μινι ψυγειακι για να βαλω μεσα το tuner:P

Last edited:

Πάντως η νεα έκδοση 1.33 του DE είναι χειρότερη στο θέμα εγκατάστασης του dvb-t σε σχέση με την προηγούμενη 1.3.
Στην 1.3 μπορούσες να εγκαταστήσεις τον κατάλληλο driver και μέσω ftp. Τώρα δοκιμές στα τυφλά ΑΝ παίξει κάποιος από αυτούς που εχουν στο panel.
Προσωπικά έμεινα στην 1.3

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516133 το αναγνώρισε κανονικά το τελευταίο dreamelite στον vu,βέβαια δεν υπάρχει ψηφιακή εκπομπή εδώ για να το δοκιμάσω αλλά αφού το αναγνώρισε και είχα την δυνατότητα για scan μάλλον είναι οκ (drivers module for dib0700 devices)

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516133 το αναγνώρισε κανονικά το τελευταίο dreamelite στον vu,βέβαια δεν υπάρχει ψηφιακή εκπομπή εδώ για να το δοκιμάσω αλλά αφού το αναγνώρισε και είχα την δυνατότητα για scan μάλλον είναι οκ (drivers module for dib0700 devices)

σε τι τιμη ηταν?γτ εξαντληθηκε

οκ με pinnacle e72 drivers και με αυτοματη αναζητηση βρηκε τα ψηφιακα της ερτ! αντε απο το βραδυ να βρει και της digea!

το epg κανονικα στα ελληνικα 7μερες!
το μονο που δεν δειχνει ειναι το snr! κι επισης πρεπει να βρω ενα μινι ψυγειακι για να βαλω μεσα το tuner:P

Πάντως η νεα έκδοση 1.33 του DE είναι χειρότερη στο θέμα εγκατάστασης του dvb-t σε σχέση με την προηγούμενη 1.3.
Στην 1.3 μπορούσες να εγκαταστήσεις τον κατάλληλο driver και μέσω ftp. Τώρα δοκιμές στα τυφλά ΑΝ παίξει κάποιος από αυτούς που εχουν στο panel.
Προσωπικά έμεινα στην 1.3

Να υποθεσω οτι αναφερεστε στο sinovideo στικακι...
Με τη νεα εκδοση 1.33 οτι και να δοκιμασα απλα δεν...
Κοπαναει symbol not found οταν παει να φορτωσει dvbt-usb.ko (και οχι μονο)..
Φρεσκο install,κατευθειαν στη flash... Ουτε restore εχω κανει, ουτε καναλια εχω περασει ουτε τιποτε...

Κράτα μικρό καλάθι γιατί υπάρχει θέμα με όλα τα Hybrid τα stick .. και εμένα το Asus U3000H (και εμένα db0700 είναι) το είδε ο driver ρολόι αλλά δεν πιάνει τίποτα. Επίσης φίλος μου έστειλε backup από τα Κανάλια της ΕΡΤ και κούκου πάλι δεν τα παίζει (δεν ειμαι σπίτι τώρα να δω της Digea).

Κράτα μικρό καλάθι γιατί υπάρχει θέμα με όλα τα Hybrid τα stick .. και εμένα το Asus U3000H (και εμένα db0700 είναι) το είδε ο driver ρολόι αλλά δεν πιάνει τίποτα. Επίσης φίλος μου έστειλε backup από τα Κανάλια της ΕΡΤ και κούκου πάλι δεν τα παίζει (δεν ειμαι σπίτι τώρα να δω της Digea).

μέχρι να έρθει η ψηφιακή εδώ δεν μπορώ να πω με σιγουριά

τελικα βρηκες λυση?εμενα με αυτοματο scanning τα βρηκε κατευθειαν! θες να σου στειλω settings?

Re: Απάντηση: USB DVB-T TUNER DM800

Μην λες τέτοια και μόλις το παρήγγειλα :smash:
Keep us updated :-)

Τελικά του έκατσε καλύτερα ο οδηγός leadtek winfast dtv dongle gold !
Τις τελευταίες 2 μέρες δουλεύει απροβλημάτιστα χωρίς ίχνος κολλήματος παρόλο που το στικάκι βράζει . :operator: