USB DVB-T TUNER Dreambox 800

Απάντηση: Re: USB DVB-T TUNER DM800

να σου πω τι εκανα γω!
Πηγα ενεργοποιησα το stick και διαλεξα τους drivers για το volar hd ειναι το πρωτο νομιζω!

Τώρα που το λες το έχω δει και σε φωτό εμένα δεν βγάζει για κανένα stick drivers...κάτι έχω κάνει με το image....δεν το πήρε καλά..χμμμ

Απάντηση: USB DVB-T TUNER DM800

Καλημέρα.Γμμττττ το site της dream elite:rifle:

Πήγα να κατεβάσω το Elite Dream BH OE1.6 DM800 Multiboot USB 1.3 tuner,και το είχε ως alternative Link DreamEliteBH_DM800_133D.nfi και DreamEliteBH_DM800_133D.rar.Εγώ ο βλαξ κατέβασα το rar το έκανα extract,και πέρασα αυτό,που τελικά δεν έκανε,ούτε drivers είχε για τα στικάκια,τίποτα.Τελικά πέρασα το alternative Link DreamEliteBH_DM800_133D.nfi και όλα οκ.Είδε το crypto redi pc50 με τους drivers του volar hd

Re: Απάντηση: USB DVB-T TUNER DM800

Καλημέρα.Γμμττττ το site της dream elite:rifle:

Πήγα να κατεβάσω το Elite Dream BH OE1.6 DM800 Multiboot USB 1.3 tuner,και το είχε ως alternative Link DreamEliteBH_DM800_133D.nfi και DreamEliteBH_DM800_133D.rar.Εγώ ο βλαξ κατέβασα το rar το έκανα extract,και πέρασα αυτό,που τελικά δεν έκανε,ούτε drivers είχε για τα στικάκια,τίποτα.Τελικά πέρασα το alternative Link DreamEliteBH_DM800_133D.nfi και όλα οκ.Είδε το crypto redi pc50 με τους drivers του volar hd

το ιδιο ειναι και το alternative και το αλλο. οι drivers δεν ειναι μεσα στο image(εκτος απο του hauppauge). τους κατεβαζει απο το ιντερνετ.. τα καταφερες?

Re: USB DVB-T TUNER DM800

έχει τύχη σε κανέναν να παίζει μόνο τα κανάλια απο Freq:538Μhz κανονικότατα και ολα τα αλλα να μην μπορεί να τα παίξει?ενω όταν το βάζω στον η/υ τα παίζει όλα χωρίς κανένα πρόβλημα.το stick είναι το SINOVIDEO Digital USB 2.0 DVB-T TV και το εχω δοκιμάσει με όλα τα drivers που μπορεί να παίξει.

Απάντηση: Re: USB DVB-T TUNER DM800

έχει τύχη σε κανέναν να παίζει μόνο τα κανάλια απο Freq:538Μhz κανονικότατα και ολα τα αλλα να μην μπορεί να τα παίξει?ενω όταν το βάζω στον η/υ τα παίζει όλα χωρίς κανένα πρόβλημα.το stick είναι το SINOVIDEO Digital USB 2.0 DVB-T TV και το εχω δοκιμάσει με όλα τα drivers που μπορεί να παίξει.

Άλλαξε σπίτι -bye- !
Έτσι όπως έρχεται σε σένα το σήμα όλα τα είναι πιθανά, ή έχεις πολύ μπουκωμένο ή πολύ ασθενές σήμα. :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: USB DVB-T TUNER DM800

Άλλαξε σπίτι -bye- !
Έτσι όπως έρχεται σε σένα το σήμα όλα τα είναι πιθανά, ή έχεις πολύ μπουκωμένο ή πολύ ασθενές σήμα. :grinning-smiley-043
και στον η/υ γιατί παίζει μια χαρά?που είσαι εσύ???διακοπές κάνεις :)
ΑΡΧΟΝΤΑΣ είσαι...πήγα μείωσα την ένταση του ενισχυτή και όλα τέλεια...αντε έλα να βάλουμε κανα πιάτο στην ταράτσα.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: USB DVB-T TUNER DM800

και στον η/υ γιατί παίζει μια χαρά?

Μάλλον οι δικοί του οδηγοί είναι πιο αξιόπιστοι!
Στην συχνοτήτα που δεν σου βγάζει, στο Pc έχεις περισσότερο σήμα;
Αν ναι τότε είναι πρόβλημα έντασης σήματος ή παρεμβολής του καλωδιακού σήματος!
(Να επισημάνω πως ο φίλος ουσιαστικά βλέπει από cabletv. :operator: ).
Δοκίμασες να σηκώσεις καμμιά κεραία δικιά σου μπας και.......

Απάντηση: Re: Απάντηση: USB DVB-T TUNER DM800

το ιδιο ειναι και το alternative και το αλλο. οι drivers δεν ειναι μεσα στο image(εκτος απο του hauppauge). τους κατεβαζει απο το ιντερνετ.. τα καταφερες?

Ναι όλα οκ.Ταχύτατη εναλλαγή καναλιών,σε σχέση με κάποιες τηλεοράσεις που έχουν mpeg4,και κάνουν 5-6 δευτερόλεπτα,και μόνο με 19 ευρώ.

Μου κανει ενα περιεργο..
Εχω ενα dvb-t stick σε dm800 που αναγνωριζεται ως afatech af9013 σε τελευταιο dreamelite στη flash με προσφατο clean install και glamour infinity skin..
Ολα δουλευουν μια χαρα ΜΕΧΡΙ να γινει restart το enigma2.
Το ρεσταρτ δεν θα τελειωσει ποτε, το remote δεν ανταποκρινεται, ενω στο dmesg εμφανιζονται crashes του στυλ
Reserved instruction in kernel code[#1]:
Cpu 0

-----
CPU 0 Unable to handle kernel paging request at virtual address ffff9d00, epc == 830561c0, ra == 830561b8
Oops[#1]:
Cpu 0

και αλλα τετοια παρομοια...
Ακομα και με killall enigma2 γινονται τα ιδια.
Ο μονος τροπος ειναι να βγει το usb dvb-t να γινει reboot ο δεκτης, να φορτωσουν ΟΛΑ, στη συνεχεια να μπει το usb , δυο φορες το μπλε, enable και μετα restart enigma και ολα μια χαρα....
Εχω δοκιμασει και με αλλο (ιδιο) stick.. τα ιδια
Κατι αλλαζει οταν κανει probe το hardware..
Καμμια ιδεα πως μπορει να γινεται αυτο σε καθε enigma restart?

Last edited:

τωρα που εκλεισε το dream elite τη λυση υπαρχει για να δειχνει ο δεκτης mpeg4?

Ο 800 δείχνει MPEG4! Εννοείς προφανώς το DVB-T MPEG4!
Προς το παρόν καμία λύση, κρατάς στη flash το dreamelite μέχρι να το υποστηρίξει άλλη ομάδα! Η openpli ήδη άρχισε την υποστήριξη, οπότε πιστεύω θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι!

Ο 800 δείχνει MPEG4! Εννοείς προφανώς το DVB-T MPEG4!
Προς το παρόν καμία λύση, κρατάς στη flash το dreamelite μέχρι να το υποστηρίξει άλλη ομάδα! Η openpli ήδη άρχισε την υποστήριξη, οπότε πιστεύω θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι!
δεν τον παρει ακομα το δεκτη.μαλλον αυτη την εβδομαδα.αλλα με ενδιαφερουν και τα καναλια της digea.

Απάντηση: USB DVB-T TUNER DM800

Καλημέρα.Το image της dream elite υπάρχει κανονικά,και η υποστήριξη από τον server τους.Δηλαδή κατεβάζει μέχρι και τώρα που μιλάμε,drivers cams plugins από τον 800.Υπάρχει και η δυνατότητα να περάσεις εσύ τους drivers για το στικάκι,για τα ψηφιακά της Digea.

Το image της dream elite υπάρχει κανονικά,και η υποστήριξη από τον server τους.

Η βλακεία είναι πως από την επίσημη ex-ιστοσελίδα δε μπορείς να κατεβάσεις image, οπότε θα πρέπειι να πας σε τπτ forum/dreamboxarchive blabla.com με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό...
Πάντως υπήρξε και η αναφορά
Τέλος και ο server τους δεν λειτουργεί, μου έβγαλε connection faled όταν επιχείρησα να κατεβάσω skin & pluggin.Τέλος και για μένα η dream elite θα τους βγάλω από την flash που τους είχα.-bye-

και γω δε βρίσκομαι σπίτι για να επιβεβαιώσω / διαψεύσω τι εστί

Μπα οχι, ο server δουλευει, αλλα το θεμα ειναι μεχρι πότε....
Τι παθαν και το κλεισαν το μαγαζι?
Χαθηκε ο κοσμος να το χαρισουν καπου? Αντε ετσι σβου ολα?

Απάντηση: Re: Απάντηση: USB DVB-T TUNER DM800

Η βλακεία είναι πως από την επίσημη ex-ιστοσελίδα δε μπορείς να κατεβάσεις image, οπότε θα πρέπειι να πας σε τπτ forum/dreamboxarchive blabla.com με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό...
Πάντως υπήρξε και η αναφορά

και γω δε βρίσκομαι σπίτι για να επιβεβαιώσω / διαψεύσω τι εστί

Το image μπορείς να το πάρεις από αξιόπιστα φόρουμ εδώ δικά μας αλλά και ξένα επίσης,αν εννοείς αυτό.Αν θες μπορώ να στο δώσω και εγώ.Αυτό δεν είναι πρόβλημα.Ο server μέσω του 800 κατεβάζει κανονικά.Πιστεύω ότι κάποια άλλη ομάδα θα το συνεχίσει.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: USB DVB-T TUNER DM800

Ναι, αλλα.... Ποιο το νοημα? Οτι δεν υποστηριζεται, πεθαινει, και μαλιστα γρηγορα.

Μολις βρω κατι που να παιζει με usb dvb-t stick, αντε γεια....