ut50 σβηνει μονη της!

Κατά τον κάθετο άξονα μια τηλεόραση μπορεί να απορροφήσει μεγαλύτερες δυνάμεις , όταν την βάλεις ξαπλωτή θα σπάσει πιο εύκολα αν δεχτεί κάποια καταπόνηση (πχ. λακκούβα όπως έγραψα παραπάνω). Είναι θέμα δομικής αντοχής.

Ευχαριστω παιδια! Πηρα σημερα τηλεφωνο να μαθω πως παει και μου λεει οτι δεν του εχουν στείλει ακομα τις πλακετες....ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΑΝΝΥ ΜΟΥ!!!!

Μην βιάζεσαι. Όλοι θέλουμε να πιστεύουμε πως θα την πάρεις και θα είναι πλέον σαν καινούρια.
Το να αργήσει και λίγο, νταξ... δεν τρέχει και τίποτα. :a0210:

Λοιπόν παιδια μόλις ειχα τηλεφώνημα απο το σερβις! Αλλαξε τις πλακετες και εχει βαλει δυο μερες ενα bvb να παιζει χωρις κανενα προβλημα! Αυριο παραλαμβάνω!

Σε καμια ωρα παραλαμβάνω αλλα δεν ειμαι σπιτι οποτε θα παραλαβει η γυναικα...ρε παιδια τον ρωτησα αν θα την φερουν 2 ατομα και μου ειπε οτι θα την ανεβασει μονος του...εγω ειμαι παραξενος,η όντως 50" τηλεοραση ειναι λιγο προβλημα να ανεβει στον δεύτερο οροφο χωρις ασανσερ?

Ηρθε! Δεν εχω παει σπιτι να δω ακόμα. ..22:15 θα σας πω ...το μονο που μου ειπε η γυναικα μου ειναι οτι ξεχασαν το τηλεκοντρόλ και θα το φέρουν την δευτερα....χαχαχαχα!!! Παλι καλα που εχω κατεβασει στο κινητο το κοντρολ της panasonic!

Παιδια κομπλε η τηλεοραση! Δεν εχει ουτε χτύπημα ουτε τιποτα! Παιζει μια χαρα μονο που δεν την βρίσκει το προγραμμα της panasonic...κανει αναζήτηση συσκευης (το κινητο ) και δεν την βγαζει...παιζει ρολο που δεν ειναι το κοντρολ ?

Οχι ακριβώς ολα τέλεια. ...εκανα ενα τεστ με τις μπαρες που περνανε και εντοπισα στην αριστερη και προς την μεση της τηλεορασης οταν περναει το ασπρο κατι σαν σταμπα... δεν φαίνεται οταν παιζει τηλεόραση αλλα υπάρχει. ..

υπηρχε η σταμπα;αν οχι ενα πανελακι καινουριο και εισαι ok.πραγματικα δεν παλευονται μερικα service.

Πριν δεν υπήρχε παιδια ειμαι σίγουρος 1000%! Επειδη δεν ενοχλει και δεν φαίνεται οταν παιζει η τηλεοραση την αφηνω ως εχει...αθτο που με προβληματιζει ειναι οτι του ειχα πει να κοιταξει και την συνδεση usb γιατι οταν βαζω να δω βιντεο απο εκει, μετα απο κανενα 5λεπτο σβηνει και ανοιγει η τηλεοραση μονη της....μου το εκανε χθες.δεν αναβοσβήνει το κοκκινο σταντμπαι απλα κανει επανεκκίνηση...στο usb εχω περασει ενα βιντεακια για σεταρισμα, λετε να παιζει καποιο ρολο αυτο? Πχ να μη μπορει να διαβασει καποιο αρχείο και να σβήνει?
Πανελ δεν μου αλλαξε.3πλακετες απο την δεξια μερια (οπως βλεπεις την τηλεοραση) αλλαξε και το γραφει και το χαρτι του σερβις.

Last edited:
Πριν δεν υπήρχε παιδια ειμαι σίγουρος 1000%! Επειδη δεν ενοχλει και δεν φαίνεται οταν παιζει η τηλεοραση την αφηνω ως εχει...αθτο που με προβληματιζει ειναι οτι του ειχα πει να κοιταξει και την συνδεση usb γιατι οταν βαζω να δω βιντεο απο εκει, μετα απο κανενα 5λεπτο σβηνει και ανοιγει η τηλεοραση μονη της....μου το εκανε χθες.δεν αναβοσβήνει το κοκκινο σταντμπαι απλα κανει επανεκκίνηση...στο usb εχω περασει ενα βιντεακια για σεταρισμα, λετε να παιζει καποιο ρολο αυτο? Πχ να μη μπορει να διαβασει καποιο αρχείο και να σβήνει?
Πανελ δεν μου αλλαξε.3πλακετες απο την δεξια μερια (οπως βλεπεις την τηλεοραση) αλλαξε και το γραφει και το χαρτι του σερβις.

Αυτά που μπορεί να βλέπεις στην κυλιόμενη μπάρα δεν είναι ενδεικτικά πραγματικής ανομοιομορφίας, καλύτερα κάνε τον όποιο έλεγχο με τις γνωστές καρτέλες γκρι 20% και 30% και του πρασίνου.

Για το θέμα με την επανεκκίνηση, μήπως στο κάνει με ένα από τα αρχεία breakin ή anti-IR που έχουμε στην κατηγορία Downloads; Σαν να θυμάμαι και άλλες τέτοιες αναφορές για το συγκεκριμένο αρχείο, γενικά από τα νήματα της σειράς 50...