Yperion
AVClub Fanatic
Κατά τον κάθετο άξονα μια τηλεόραση μπορεί να απορροφήσει μεγαλύτερες δυνάμεις , όταν την βάλεις ξαπλωτή θα σπάσει πιο εύκολα αν δεχτεί κάποια καταπόνηση (πχ. λακκούβα όπως έγραψα παραπάνω). Είναι θέμα δομικής αντοχής.
ενας φιλος μου ειπε οτι απαγορεύεται να μεταφέρεται ξαπλωμένη λογω του φωσφόρου. ..παιζει?
Πριν δεν υπήρχε παιδια ειμαι σίγουρος 1000%! Επειδη δεν ενοχλει και δεν φαίνεται οταν παιζει η τηλεοραση την αφηνω ως εχει...αθτο που με προβληματιζει ειναι οτι του ειχα πει να κοιταξει και την συνδεση usb γιατι οταν βαζω να δω βιντεο απο εκει, μετα απο κανενα 5λεπτο σβηνει και ανοιγει η τηλεοραση μονη της....μου το εκανε χθες.δεν αναβοσβήνει το κοκκινο σταντμπαι απλα κανει επανεκκίνηση...στο usb εχω περασει ενα βιντεακια για σεταρισμα, λετε να παιζει καποιο ρολο αυτο? Πχ να μη μπορει να διαβασει καποιο αρχείο και να σβήνει?
Πανελ δεν μου αλλαξε.3πλακετες απο την δεξια μερια (οπως βλεπεις την τηλεοραση) αλλαξε και το γραφει και το χαρτι του σερβις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.