Και το να βλέπεις στο σαλονι, επίσηςΜια χαρά είναι και οι μπαρούλες αριστερα-δεξια![]()
Το πιο ενδιαφέρον που διάβασα είναι το αντί-rainbow. Αν το κατάφεραν αυτό, τότε θα είναι πραγματικά change of landscape.
5080 φοράει το Extreme των 20Κ, όχι 5090.Ανάλογα το μοντέλο. Από τον εισαγωγικό NZ500 ναι, τον περνάει το μεγάλο μοντέλο (envy extreme). Τα άλλα, όχι. Κάτω από τα 10k είναι. Μετά από αυτό για εμένα οι Lumagen δεν έχουν νόημα.
Το extreme στην Νέα έκδοση είναι ακριβό πολύ, αλλά φοράει επάνω Nvidia που σκέτη στην αγορά έχει 3 χιλιάρικα![]()
Λιγο παλιό το βιντεο (έχουν αλλάξει πολλά σε επίπεδο παραμετροποίησης κλπ) αλλά τη βασική ιδέα την παίρνεις.Και πως θα μπει ένα περιεχόμενο που είναι σε 16:9 σε 2.35:1 κάδρο χωρίς να γίνει καθόλου stretching ή χωρίς να χαθεί πληροφορία; Θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε.
Ελα εντάξει, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΕΚΟΨΕ από πάνω-κάτω πληροφορία. Αυτό το μηχάνημα θέλει έναν jvc 800 λεφτά για να κάνει αυτό;![]()

2. Υπήρχε ένα μικρό θέμα (?) που έμοιαζε με chromatic aberration στα μενού (που ήταν άσπρα κουτάκια σε μαύρο φόντο) - το περίγραμμα οριζόντια είχε μια κόκκινη και πράσινη υποψία γραμμής. Δεν το παρατήρησα πουθενά αλλού σε πρόγραμμα, ούτε στους υπότιτλους πάντως.
Εχεις δικιο...και τα λειζερ χανουν την φωτεινοτητα με τον καιρό...Εγώ θέλω έναν valerion μέσα σε σασί JVCΓίνεται;
Τα 2700 του LG ήταν once upon a time όταν ήταν καινούργιος. Μετά από σκόνη τόσα χρόνια και πτώση λάμπας τα ξεχνάς τα 2700.
Και σου θυμίζω ότι εδώ μιλάμε για 3500 !
Ο NZ500 σύμφωνα με τον Μανώλη που τον έχει ρυθμίσει, είναι ΚΑΝΤΗΛΙ μπροστά στον valerion.Δυστυχως.
Επίσης να πω ότι δοκιμάσαμε το auto adjustment ,το οποίο υποτίθεται ότι τον βάζεις χύμα πάνω σε ένα τραπεζάκι με την εικόνα να εξέχει από την οθόνη, να έχει τραπέζιο , να είναι out of focus και αυτός τα ρυθμίζει όλα μόνος του. Στην θεωρία. Διότι στην πράξη δεν......Μετά από πολλές προσπάθειες έφερε κάπως την εικόνα μέσα στην οθόνη αλλά άφησε μεγαλο κενό από δεξιά. Γενικά αυτού του είδους οι αυτοματισμοί δεν νομίζω ότι είναι και τόσο πετυχημένοι. Αν δεν μπει "χέρι" δεν γίνεται δουλειά. Κάποιος που θα δώσει 4500 χιλιάρικα αν μη τι άλλο θα πρέπει να έχει ακούσει στην ζωή του τι είναι ζουμ, focus κλπ Δεν είναι πυρηνική φυσική.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.