Valerion vision master Μax- Δοκιμή και Εντυπώσεις

Καλημέρα και καλή χρονιά!!

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες....ένας JVC θα πάει άκλαφτος σε ενα κατάλευκο από τοιχους σαλόνι...

Η χρυση τομή στην αναλογια τιμης - απόδοσης ,για τους σαλονάτους σήμερα , είναι ένας laser 4K για προβολη ταινιων , αθλητικών και gaming μέρα νύχτα , με πιο γήινη προσέγγιση αυτή ενός Valerion Vision master pro 2.

Tέλος για τους έχοντες λαμπατους προτζέκτορες κρίνεται απαραίτητο το ξεσκόνισμα των φακών 1 φορά τον χρόνο at least...η μεταμόρφωση τόσο από το βίντεο που θα επισυνάψω όσο και του παμπάλαιου μου οπτόμα είναι απίστευτη....αρκεί να πιάνουν τα χέρια σου.... :)

Στιγμιότυπο οθόνης 2026-01-02 123550.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Καλημέρα και καλή χρονιά!!

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες....ένας JVC θα πάει άκλαφτος σε ενα κατάλευκο από τοιχους σαλόνι...

Η χρυση τομή στην αναλογια τιμης - απόδοσης ,για τους σαλονάτους σήμερα , είναι ένας laser 4K για προβολη ταινιων , αθλητικών και gaming μέρα νύχτα , με πιο γήινη προσέγγιση αυτή ενός Valerion Vision master pro 2.

Tέλος για τους έχοντες λαμπατους προτζέκτορες κρίνεται απαραίτητο το ξεσκόνισμα των φακών 1 φορά τον χρόνο at least...η μεταμόρφωση τόσο από το βίντεο που θα επισυνάψω όσο και του παμπάλαιου μου οπτόμα είναι απίστευτη....αρκεί να πιάνουν τα χέρια σου.... :)

View attachment 263706

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
γεια χαρα ... οταν λετε ξεσκονισμα φακων τι εννοειτε ;;;

γιατι .....για να λυσει καποιος τον φακο του προβολεα και να τον κανει κομματια και βιδες μονο κακο θα του κανει .....

γεια χαρα ... οταν λετε ξεσκονισμα φακων τι εννοειτε ;;;

γιατι .....για να λυσει καποιος τον φακο του προβολεα και να τον κανει κομματια και βιδες μονο κακο θα του κανει .....

Γεια σου Ευάγγελε και καλή χρονια!!!

Οταν λεμε ξεσκονισμα φακών εννοώ καθάρισμα μεγενθυντικών φακών εντός οσο και χειρουργικό καθάρισμα με μπατονέτα εμποτισμένη με οινόπνευμα τροχού....

Μονο με τα καταλληλα εργαλεία και εαν πιάνουν τα χέρια σου φυσικα...αλλιως ειδικός τεχνικος κτλ...

Τις διαφορές προς το καλύτερο στην εικονα και στα χρώματα..... τις βλεπετε και από πάνω όπως και πόσταρα....

Τραβάνε τρελή σκόνη τα άτιμα και ειδικά με τους ανεμιστήρες...τώρα πως μπαίνει σκόνη εκει ενας θεος ξερει...πίστευα πως ειναι σφραγισμένος ο χώρος...αλλα την πρώτη φορά που το άνοιξα προ ετών βρήκα πούδρα πάνω στα γυαλιά....

Εδώ η προηγούμενη φορά που έκανα βίδες τον Optoma HD80 μου...

DSC08845.jpgDSC08846.jpg01.jpg02.jpg03.jpg04.jpg05.jpg06.jpg07.jpg

• Like
Reactions: leonkoum
Να πω κι εγώ δυο λόγια. Καταρχάς πηγαίνω αρκετά συχνά στον κινηματογράφο και δεν έχω oled. Παράλληλα η εικόνα των jvc είναι ιδανική για μένα καθώς την βρίσκω πιο «συμπαγή»;, λιγότερο «ψηφιακή»;, πιο «μασίφ»;, κάτι τέτοιο τέλος πάντων σε σχέση με τους dlp.
Στην θέαση τώρα.
Σε απόλυτο μαύρο φυσικά ο jvc πλεονεκτεί. Στις διάφορες δοκιμές τον προτιμούσα overall μέχρι που κάτι πείραξε ο Μανώλης στις καθυστερήσεις και είδαμε κάποιες ταινίες με Dolby vision. Εκεί αυτό που είδα ήταν σαν μια μεγάλη plasma τηλεόραση. Δεν ασχολήθηκα με την αξιολόγηση επιμέρους στοιχείων της εικόνας, αλλά αυτό που έβλεπα με ικανοποίησε πλήρως. Δεν έλειπε τίποτε. Θα μπορούσα να βλέπω συνεχώς ταινίες χωρίς να ταλαιπωρούμαι με την έλλειψη είτε φωτός, είτε ανάλυσης στα χαμηλά, είτε μαύρου. Ειδικά το υψηλό ansi κάνει σκηνές με μισοσκόταδο πολύ εντυπωσιακές. Σε αντίθεση με τους συνφορουμιτες καθόλου δεν με χαλάει που έχει φιλοσοφία portable. Θα μπορούσα να τον στήνω κάθε φορά στο τραπεζάκι μπροστά μου έχοντας φροντίσει για την καλωδίωση. Από την άλλη με χαλάει αυτό το all in one με περιττά features (για μένα). Θεωρώ πολύ θετική εξέλιξη την ύπαρξη τέτοιων μηχανημάτων εξ ανατολής (έρχεται και ο τιτάνας) καθώς η μεγάλη καλή εικόνα είχε αρχίσει να γίνεται επικίνδυνα hi end τιμολογιακά. Οι μικροι κίτρινοι φίλοι μας νομίζω αλλάζουν το παιχνίδι και ξανά ζωντανεύουν μια κατηγορία που είχε αρχίσει να γίνεται επικίνδυνα για λίγους.

• Like
Reactions: spcav