Valerion vision master Μax- Δοκιμή και Εντυπώσεις

Ούτως η άλλως η θέαση ταινιων παιχνιδιων γινεται αποκλειστικά σε τερμα σκοτεινο σαλόνι..αφου τα κλεινω ερμητικα όλα...άντε κανα μικρο λεντακι...και μεχρι να τον αναψω δεν βλεπω την μυτη μου..σε βαθμό που βάζω φακό στο κινητό για να κάτσω και να τα αναψω...😃

Ειλικρινής απορία: γιατί δεν το κάνεις με την ανάποδη σειρά;

• Haha
Reactions: djmnv81
Ειλικρινής απορία: γιατί δεν το κάνεις με την ανάποδη σειρά;
Προφανώς βρε Λεωνίδα μου έτσι το κάνω απλά ήθελα να δείξω - να δώσω εμφαση στο Τασο μας εδώ πόσο κατραμι είναι η φάση εκει στο σαλόνι..

Πάντως έχει τύχει ποντιακα να ξεχαστώ και να τα κλείσω όλα πριν αναψω πορτατιφ...αχαχαχχαχ...οποτε για να μην ρίξω κανένα ηχείο από την βάση του έπαιξε φακός όφωνου...σώζει ζωές!!!! :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Εγω θα είχα αυτοματοποιήσει τις κουρτίνες ώστε το μόνο χειροκίνητο θα ήταν η πόρτα :D
Πολύ μπροστά όπως πάντα!!! (y)

Βασίλη σε τι ιντσες παίζει ο JVC σου ?? Απόσταση - είδος πανιού κτλ...???

Άσχετο.....το Nvidia shield δεν περνάει HDR από το youtube....εσπασα τα μουτρα μου με τις ρυθμίσεις μέχρι που διάβασα στο google σχετικά....

Πολύ μπροστά όπως πάντα!!! (y)

Βασίλη σε τι ιντσες παίζει ο JVC σου ?? Απόσταση - είδος πανιού κτλ...???

Άσχετο.....το Nvidia shield δεν περνάει HDR από το youtube....εσπασα τα μουτρα μου με τις ρυθμίσεις μέχρι που διάβασα στο google σχετικά....
110 είναι επί της παρούσης το σετάπ του σαλονιού.
1.0 gain ( γύρω στο 0.9 πρέπει να είναι πραγματικά).

Σύντομα θα παίξει και ένας 500αρης σε 0.8gain ALR Celexon προτού πάει στον ιδιοκτήτη του.

• Like
Reactions: djmnv81
Προφανώς βρε Λεωνίδα μου έτσι το κάνω απλά ήθελα να δείξω - να δώσω εμφαση στο Τασο μας εδώ πόσο κατραμι είναι η φάση εκει στο σαλόνι..

Πάντως έχει τύχει ποντιακα να ξεχαστώ και να τα κλείσω όλα πριν αναψω πορτατιφ...αχαχαχχαχ...οποτε για να μην ρίξω κανένα ηχείο από την βάση του έπαιξε φακός όφωνου...σώζει ζωές!!!! :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Ακριβώς για τον ίδιο λόγο έχω κάνει smart τον έναν διακόπτη στα φώτα και κλείνω το φως με Bluetooth τηλεκοντρόλ (γίνεται και με το κινητό αλλά το θεωρώ μπελά). Αν θες μόνο για πορτατίφ μπορείς να πάρεις σκέτα smart λάμπα και να της μιλάς κιόλας 😁

• Haha
Reactions: spcav