Valerion vision master Μax- Δοκιμή και Εντυπώσεις

Ούτως η άλλως η θέαση ταινιων παιχνιδιων γινεται αποκλειστικά σε τερμα σκοτεινο σαλόνι..αφου τα κλεινω ερμητικα όλα...άντε κανα μικρο λεντακι...και μεχρι να τον αναψω δεν βλεπω την μυτη μου..σε βαθμό που βάζω φακό στο κινητό για να κάτσω και να τα αναψω...😃

Ειλικρινής απορία: γιατί δεν το κάνεις με την ανάποδη σειρά;

Ειλικρινής απορία: γιατί δεν το κάνεις με την ανάποδη σειρά;
Προφανώς βρε Λεωνίδα μου έτσι το κάνω απλά ήθελα να δείξω - να δώσω εμφαση στο Τασο μας εδώ πόσο κατραμι είναι η φάση εκει στο σαλόνι..

Πάντως έχει τύχει ποντιακα να ξεχαστώ και να τα κλείσω όλα πριν αναψω πορτατιφ...αχαχαχχαχ...οποτε για να μην ρίξω κανένα ηχείο από την βάση του έπαιξε φακός όφωνου...σώζει ζωές!!!! :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Εγω θα είχα αυτοματοποιήσει τις κουρτίνες ώστε το μόνο χειροκίνητο θα ήταν η πόρτα :D
Πολύ μπροστά όπως πάντα!!! (y)

Βασίλη σε τι ιντσες παίζει ο JVC σου ?? Απόσταση - είδος πανιού κτλ...???

Άσχετο.....το Nvidia shield δεν περνάει HDR από το youtube....εσπασα τα μουτρα μου με τις ρυθμίσεις μέχρι που διάβασα στο google σχετικά....

Πολύ μπροστά όπως πάντα!!! (y)

Βασίλη σε τι ιντσες παίζει ο JVC σου ?? Απόσταση - είδος πανιού κτλ...???

Άσχετο.....το Nvidia shield δεν περνάει HDR από το youtube....εσπασα τα μουτρα μου με τις ρυθμίσεις μέχρι που διάβασα στο google σχετικά....
110 είναι επί της παρούσης το σετάπ του σαλονιού.
1.0 gain ( γύρω στο 0.9 πρέπει να είναι πραγματικά).

Σύντομα θα παίξει και ένας 500αρης σε 0.8gain ALR Celexon προτού πάει στον ιδιοκτήτη του.

• Like
Reactions: djmnv81
Προφανώς βρε Λεωνίδα μου έτσι το κάνω απλά ήθελα να δείξω - να δώσω εμφαση στο Τασο μας εδώ πόσο κατραμι είναι η φάση εκει στο σαλόνι..

Πάντως έχει τύχει ποντιακα να ξεχαστώ και να τα κλείσω όλα πριν αναψω πορτατιφ...αχαχαχχαχ...οποτε για να μην ρίξω κανένα ηχείο από την βάση του έπαιξε φακός όφωνου...σώζει ζωές!!!! :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Ακριβώς για τον ίδιο λόγο έχω κάνει smart τον έναν διακόπτη στα φώτα και κλείνω το φως με Bluetooth τηλεκοντρόλ (γίνεται και με το κινητό αλλά το θεωρώ μπελά). Αν θες μόνο για πορτατίφ μπορείς να πάρεις σκέτα smart λάμπα και να της μιλάς κιόλας 😁

• Haha
Reactions: spcav
Ο αγαπητός και πορωμένος Youthman κοινώς Michael Stevens φιλαράκι του Ζενέ των Audioholics ήταν ξεκάθαρος στην χθεσινη κουβέντα που πιάσαμε σχολιάζοντας ένα βιντεάκι του βαλεριον μαξ...και φυσικά δεν διαφέρει με αυτα που αναπτύξατε και εσείς εδώ...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

IMG_1343.jpeg

IMG_1344.jpeg

Πηγές για εγγραφή στα σοσιαλ του!!!

https://www.facebook.com/share/1D5ecbyaPU/?mibextid=wwXIfr

https://youtube.com/@youthman?si=Xiyau4HJA_TnYPtH

Εχω δει πολλά βιντεάκια του. Έχω σταματησει , γιατί πλέον μου έχουν στερέψει τα δάκρυα με τα HYPER dedicated room που έχουν μερικοί.😳😳

Μας κάνει μαγκιές με τον 800. Χαίρω πολύ. Γιατί δεν πήρε τον 500; Μήπως γιατί ειναι ΚΑΝΤΗΛΙ και δεν θα μπορεί να βλέπει hdr και Dolby vision;

Έχω σταματησει , γιατί πλέον μου έχουν στερέψει τα δάκρυα με τα HYPER dedicated room που έχουν μερικοί.😳😳

Και που να σκεφτείς και ότι η κάθε πρίζα πάει κι από ένα 500αρικο, έτσι βγαίνουν κάτι 7ψηφια νούμερα που βγάζει.

Ναι ξεχασα. Το labor είναι τρελό κόστος στο αμέρικα και αλλού. Οπως μου έλεγε ο φίλος μου στην Αυστραλία που ήθελε να αλλάξει την βρωμομοκέτα και να βάλει πλακάκια, 1000 δολλάρια τα πλακάκια και 5000 η τοποθέτηση (για ένα διαμέρισμα απλό). Πόσο μάλλον να μπουν στην μέση διακοσμητές κλπ επαγγέλματα.
Ασχέτως από αυτό κάποια dedicated είναι απλά εντυπωσιακά μόνο και σαν design το οποίο προσωπικά το θεωρώ εξίσου σημαντικό, Κακά τα ψέματα όλα ξεκινάνε από το χώρο. Εχει ο άλλος 1 στρεμμα οικόπεδο, σου λέει ρίξε μια "αποθήκη" 100 τμ κολλητά στο σπίτι έτσι να παίζουμε....

Sport
. Οπως μου έλεγε ο φίλος μου στην Αυστραλία που ήθελε να αλλάξει την βρωμομοκέτα και να βάλει πλακάκια, 1000 δολλάρια τα πλακάκια και 5000 η τοποθέτηση (για ένα διαμέρισμα απλό). Πόσο μάλλον να μπουν στην μέση διακοσμητές κλπ επαγγέλματα.

Χα, τι ωραία που θα ήταν, αυτά είναι σχεδόν ελληνικές τιμές πλέον. Εδώ έκανα διακοσμητική επίστρωση τσιμέντου (για να διορθώσω τη λάθος κλίση που μάζευε νερά) και μου κόστισε $1650 για 7 τετραγωνικά.

Εδώ δοκιμή σε μια ταπεινή οθονουλα 😁 με τον έξτρα φακό που τον κάνει long throw όσο είναι οι JVC/Epson.
Ιεροσυλία βέβαια η σύγκριση με εναν NZ900 των 26000 ευρώ , αλλά στέκεται επάξια. Σαφώς και θα υπάρχουν διαφορές που δεν φαίνονται στο βίντεο αλλά μιλαμε για διάφορα τιμής Χ6 !!

Last edited:
  • Like
Reactions: djmnv81
Εδώ δοκιμή σε μια ταπεινή οθονουλα 😁 με τον έξτρα φακό που τον κάνει long throw όσο είναι οι JVC/Epson.
Ιεροσυλία βέβαια η σύγκριση με εναν NZ900 των 26000 ευρώ , αλλά στέκεται επάξια. Σαφώς και θα υπάρχουν διαφορές που δεν φαίνονται στο βίντεο αλλά μιλαμε για διάφορα τιμής Χ6 !!

Τάσο επειδή το είδα στα πεταχτά το βιντεάκι…..τα έχει καλιμπράρει όλα στα 6500Κ ή παίζουν με μαμα χρωμα...;; Αναφέρει κάτι??

Μπλεδίζει κάπως ο valerion και πρασινίζουν φουλ οι αλλοι 3.….

Βέβαια θα μου πείς από κάμερα τι να κρίνεις…αλλα μου έκανε εντύπωση….

Θες μαύρο καλό?? Συν 20.000 παρακαλώ!! 😂IMG_1431.jpeg

Ο NZ-800 έχει κάνει πολύ καλές πωλήσεις (και εν τέλει ξέμειναν από στοκ στην Ευρώπη)... οπότε κάτι καλό κάνουν πάντως (προφανώς και εγω θα τον προτιμούσα φθηνότερο, αλλά και την Ferrari California φθηνότερη, και το ρεύμα φθηνότερο.... μπορούμε να θέλουμε πολλά :D )

Ο NZ-800 έχει κάνει πολύ καλές πωλήσεις (και εν τέλει ξέμειναν από στοκ στην Ευρώπη)... οπότε κάτι καλό κάνουν πάντως (προφανώς και εγω θα τον προτιμούσα φθηνότερο, αλλά και την Ferrari California φθηνότερη, και το ρεύμα φθηνότερο.... μπορούμε να θέλουμε πολλά :D )
Ετσι ειναι Βασίλη!! Ότι πληρώνεις παίρνεις. Ελπίζω το στοκ να μην ήταν 10 πακέτα μόνο εεε??? :ROFLMAO:

Δηλαδή το native contrast στους μη JVCσάκηδες εδώ στο φόρουμ τόσο χάλια είναι....???

Δηλαδή ούτε καν όπως στην αριστερή φώτο ???

pasted_image_0-3.png

Επι τη ευκαιρία ένα ωραίο άρθρο περί αξίας Native Contrast και ειδικα για τους προτζέκτορες...

Ελα εντάξει...ακομα και ο λαμπατος JVC NX7 των 1900 λουμενς μια χαρα παιζει με κουρτινα ανοιχτή.... και δεν ξερω και ποσες ώρες θα εχει η λάμπα του τυπου εδώ...

IMG_1449.jpegIMG_1451.jpegIMG_1450.jpegIMG_1452.jpeg