To media player υπάρχει εκεί απλά και μόνο για να μας εκνευρίζει. 
Πάντως μου φαινεται "αυτοκτονία" μια νεοϊδρυθείσα εταιρία μόλις το 2024 που δεν έχει δώσει κανένα δείγμα technical support και αξιοπιστίας να τιμολογεί το πρώτο της προϊόν με τιμές καταξιωμένων εταιρειών.
Δεν ξέρω το backstory ούτε έχω σπουδάσει marketing , αλλά στο μυαλό μου αν είχα εγώ μια τέτοια εταιρεία θα έλεγα πάρτε κόσμε , δεν θα έβγαζα ούτε 1 ευρώ κέρδος από το πρώτο μου προϊόν. Για να δούμε πως θα πάει από πωλήσεις.
Σωστα. Αλλώστε ολα αυτά τα μηχανακια νομίζω φορανε Hisense engines.Σιγά μην έστησε γραμμή παραγωγής η Valerion (ή οι άλλοι παρόμοιοι Κινέζοι).
OEM / φασονάδικα είναι όλα αυτά τα μηχανήματα.
Το πραγματικό κόστος της λογικά είναι κοντά στο νούμερο που είχε βγει στο crowd funding (~2.5Κ).
Σιγά μην έστησε γραμμή παραγωγής η Valerion (ή οι άλλοι παρόμοιοι Κινέζοι).
OEM / φασονάδικα είναι όλα αυτά τα μηχανήματα.
Το πραγματικό κόστος της λογικά είναι κοντά στο νούμερο που είχε βγει στο crowd funding (~2.5Κ).
Βαριομαστε και θα αγοράσουμε κάτι άλλο αντί αυτούE άντε φτιάξτε ένα τότε να τελειώνουμε... να μην έχει και media player και ηχεία![]()
Και από εμένα είναι τελικά ένα ΟΧΙ μονο κ μονο γιατι ειναι short throw και για κανενα αλλο λόγο.
Υπάρχει λύση σε αυτό αφού διατίθεται external lens από την Valerion.Κατ αρχην, είναι πολύ short throw, που σημαίνει πως για τις 110 ίντσες τις οθόνης μου πρέπει να τον ταβανώσω σχεδόν 1 μέτρο πιο μπροστά από την υπάρχουσα βάση οροφής. Τεράστιο μερεμέτι και προφανώς δεν συζητάω καν τη τοποθέτηση του σε τραπεζάκι με τα καλώδια να κρέμονται στο πάτωμα και την ανάγκη fine tuning της εικόνας κάθε φορά που τον ακουμπάς στο τραπέζι ή τον κίνδυνο να βραχεί το μηχανάκι από τα ποτήρια που υπάρχουν μόνιμα στο τραπέζι του σαλονιού.
Η πλάκα είναι ότι σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες η τιμή πάει 4999 και δεν μπορεί να σταλθεί, αλλά αν βάλεις Αλβανία κοστίζει 4190 και μπορεί να γίνει αποστολήΤις ξεχνάτε αυτές τις τιμές. Μόλις επιλεξετε ευρωπαϊκή χώρα, τα 4000 δολλάρια γίνονται 5000 ευρώ. Χωρϊς τον φακό.
![]()
VisionMaster Max 4K RGB Triple Laser Projector | Valerion
Built for home theater purists. Enjoy 3500 ISO lumens, 110% Rec.2020 color, Dynamic IRIS, lens shift, and up to 300″ projection size in vivid clarity. Get your now!www.valerion.com
Καθαρά δασμοί τις ΕΕ και οχι τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας...We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.