To media player υπάρχει εκεί απλά και μόνο για να μας εκνευρίζει. 
Πάντως μου φαινεται "αυτοκτονία" μια νεοϊδρυθείσα εταιρία μόλις το 2024 που δεν έχει δώσει κανένα δείγμα technical support και αξιοπιστίας να τιμολογεί το πρώτο της προϊόν με τιμές καταξιωμένων εταιρειών.
Δεν ξέρω το backstory ούτε έχω σπουδάσει marketing , αλλά στο μυαλό μου αν είχα εγώ μια τέτοια εταιρεία θα έλεγα πάρτε κόσμε , δεν θα έβγαζα ούτε 1 ευρώ κέρδος από το πρώτο μου προϊόν. Για να δούμε πως θα πάει από πωλήσεις.
Σωστα. Αλλώστε ολα αυτά τα μηχανακια νομίζω φορανε Hisense engines.Σιγά μην έστησε γραμμή παραγωγής η Valerion (ή οι άλλοι παρόμοιοι Κινέζοι).
OEM / φασονάδικα είναι όλα αυτά τα μηχανήματα.
Το πραγματικό κόστος της λογικά είναι κοντά στο νούμερο που είχε βγει στο crowd funding (~2.5Κ).
Σιγά μην έστησε γραμμή παραγωγής η Valerion (ή οι άλλοι παρόμοιοι Κινέζοι).
OEM / φασονάδικα είναι όλα αυτά τα μηχανήματα.
Το πραγματικό κόστος της λογικά είναι κοντά στο νούμερο που είχε βγει στο crowd funding (~2.5Κ).
Βαριομαστε και θα αγοράσουμε κάτι άλλο αντί αυτούE άντε φτιάξτε ένα τότε να τελειώνουμε... να μην έχει και media player και ηχεία![]()
Και από εμένα είναι τελικά ένα ΟΧΙ μονο κ μονο γιατι ειναι short throw και για κανενα αλλο λόγο.
Υπάρχει λύση σε αυτό αφού διατίθεται external lens από την Valerion.Κατ αρχην, είναι πολύ short throw, που σημαίνει πως για τις 110 ίντσες τις οθόνης μου πρέπει να τον ταβανώσω σχεδόν 1 μέτρο πιο μπροστά από την υπάρχουσα βάση οροφής. Τεράστιο μερεμέτι και προφανώς δεν συζητάω καν τη τοποθέτηση του σε τραπεζάκι με τα καλώδια να κρέμονται στο πάτωμα και την ανάγκη fine tuning της εικόνας κάθε φορά που τον ακουμπάς στο τραπέζι ή τον κίνδυνο να βραχεί το μηχανάκι από τα ποτήρια που υπάρχουν μόνιμα στο τραπέζι του σαλονιού.
Η πλάκα είναι ότι σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες η τιμή πάει 4999 και δεν μπορεί να σταλθεί, αλλά αν βάλεις Αλβανία κοστίζει 4190 και μπορεί να γίνει αποστολήΤις ξεχνάτε αυτές τις τιμές. Μόλις επιλεξετε ευρωπαϊκή χώρα, τα 4000 δολλάρια γίνονται 5000 ευρώ. Χωρϊς τον φακό.
![]()
VisionMaster Max 4K RGB Triple Laser Projector | Valerion
Built for home theater purists. Enjoy 3500 ISO lumens, 110% Rec.2020 color, Dynamic IRIS, lens shift, and up to 300″ projection size in vivid clarity. Get your now!www.valerion.com
Καθαρά δασμοί τις ΕΕ και οχι τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας...

Υπάρχει λύση σε αυτό αφού διατίθεται external lens από την Valerion.
και δυστυχώς το 'new year special' πακέτο προβολέας/φακός στα 4499$ έγινε sold out
![]()
VisionMaster Max + 50% Off External Lens | Valerion
World’s First Anti-Rainbow Effect NoirScene Ultimate Black System 50,000:1 Viewing Contrast 3,500 ISO Lumens RGB Triple-Laser with 110% Rec.2020 Color Gamut 6-Level Precise Iris & EBL Technology Dynamic Tone Mapping ±105% Offset (Lens Shift) Dolby Vision, IMAX® Enhanced, HDR10+, Filmmaker Mode...www.valerion.com

Καμιά εταιρία δεν μπορεί / κάθεται να κάνει αυτά που λες / είναι τραγικά δύσκολο (το Amazon είναι άλλη ιστορία).Διαφωνώ. Το ίδιο ΦΠΑ έχει π.χ. Γερμανία, Ιταλία και εμείς;
Τους ίδιους δασμους έχουμε; Αποκλείεται. Αν ήταν σωστοί θα είχαν διακυμάνσεις οι τιμές ανά χώρα. Όταν αγοράζουμε κάτι από amazon Αμερικής , αλλάζουν τα import fees διαλέγοντας διαφορετική χώρα.
Απλά αυτοί έχουν βάλει μια φιξ μάξιμουμ τιμή για όλη την Ευρώπη διότι στην ουσία δεν σε αφήνει να τον αγοράσεις απ' ευθείας, για να πας στον κατά τόπους αντιπρόσωπο.
Εδώ ένα παράδειγμα πραγματικής τιμής από Γαλλία. Τα 5000 (του site και καλά), γίνονται 4400.
Βέβαια για τον Αμερικάνο που ζει μάλιστα σε πολιτεία χωρίς ΦΠΑ τον αγοράζει 1000 ευρώ λιγότερα ! (4000 δολλάρια = 3400 ευρώ) Με τις υγείες μας (one more time) . Να προσέχετε τα καλαμάκια να είναι χάρτινα![]()
Αφου έχεις φτάσει τα 5200 δεν ανεβαίνεις λίγο ακόμα για τον JVC ; Βέβαια το ξεχνάς τέτοιο φως. Θα πρέπει να κλείνεις παράθυρα/φώτα/παντζούρια/μπαλκονόπορτες/πόρτες από άλλα δωμάτια κλπ.Σ ευχαριστώ για την ενημέρωση. Το ειχα ξεχασει πως ειχε βγαλει external lens.
Προσωπικά και επειδη με τον φακό το πακέτο πάει στα 5200 , θα περιμένω να δω τι ψάρια πιάνει και ο Hisense XR10....
View attachment 264019
Σωστός!!Αφου έχεις φτάσει τα 5200 δεν ανεβαίνεις λίγο ακόμα για τον JVC ; Βέβαια το ξεχνάς τέτοιο φως. Θα πρέπει να κλείνεις παράθυρα/φώτα/παντζούρια/μπαλκονόπορτες/πόρτες από άλλα δωμάτια κλπ.
Για να μην σου πω και τις οθόνες από τα μηχανήματα.
Πάντως με τον valerion έχεις ένα μεγάλο ατού: θα χαρεί η σύζυγος και θα εγκρινει άμεσα γιατί θα ξαναμπεί η τραπεζαρία μόνιμα στην θέση της γιατί πάνω στο τραπέζι εκεί θα πρέπει να μπει. Χωρίς πλάκα.
Correct.Λάμπες (και original και φτηνές), βρίσκεις άνετα.
Αν κάποιος αγχώνεται για το μέλλον, στοκάρει μερικές, δεν είναι τρελό το κόστος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.