Vantage HD 8000TS

OK, το ότι είναι μοντέλο του 2008, το ότι υστερεί στην υποστήριξη και που από ότι βλέπω δεν το έχουν πολλά μέλη είναι ανασταλτικός παράγοντας; Με ποιους δέκτες θα μπορούσε να συγκριθεί; (παρόμοιας ποιότητας)
Ευχαριστώ!

Εγώ έχω 8000TS και 7100 .

Και οι δυο πιάνουν τα επίγεια hd κανάλια .
Στην ουσία αυτός είναι και ο μόνος λόγος( το ότι πιάνουν τα επίγεια hd κανάλια) που τους κράτησα .

Δεν υπάρχει κάποιος άλλος δέκτης που μπορούν να συγκριθούν οι Vantage .

Οι Vantage hd είναι οι καλύτεροι ,με διαφορά, δέκτες σε ποιότητα εικόνας από hdmi.
Δεν είναι όμως από τους καλύτερους δέκτες σε σταθερότητα, και δεν έχουν τα "διαδικτυακά κόλπα" που κάνουν οι άλλοι δέκτες .

Έχω δυσκολία στην εκμάθηση του τηλεκοντρόλ. Ακόμα και ότν αναβοσβήνει 2 φορές το φως (πρέπει να κάνω κάτι άλλο μετά; ), που σημαίνει ότι πέτυχε, η τηλεόραση δεν ανοιγοκλείνει. Καμία συμβουλή;

Επίσης μέσω του ethernet μπορώ να στείλω βίντεο από το pc στον σκληρό του 8000TS; Πως;
Ευχαριστώ

Last edited by a moderator:
Οι δορυφόροι και οι Transponders δεν είναι ενημερωμένοι. Πως τους ενημερώνω; Μη μου πείτε χειροκίνητα...

Re: Απάντηση: Vantage HD 8000TS

Eγω τελευταία έκανα τυφλές αναζητήσης για ενημερώσω τις τράπεζα δεδομένων .

Ενημερώνεται η βάση δεδομένων του δέκτη με τις τυφλές αναζητήσεις;

Λογικά ναι , αφού βρίσκει τις καινούριες συχνότητες , αν και ο Vantage μου έχει κάνει πολλά "κουλά" τελευταία στις αναζητήσεις .

Αν κάνουμε αυτόματη αναζήτηση και μετά blind scan στον ίδιο δορυφόρο στο τέλος θα έχουμε διπλά κανάλια;

Ευχαριστώ. Κάποια ονόματα των δορυφόρων που έχει ο Vantage έχουν αλλάξει, μπορώ από κάπου να τα αλλάξω στη βάση του Vantage; Μέχρι στιγμής δε βρήκα τρόπο.

Δε μου κατεβάζει κανένα κανάλι από 23.5. Το πεδιόμετρο τα κατεβάζει κανονικά, ο Vantage ούτε με αυτόματη αναζήτηση, ούτε στο χέρι, ούτε blind scan. Τι φταίει;

Last edited:
Ρίξε μια ματιά στο editor Programme

http://www.vantage-digital.com/index.php?a=downloadsreceiver&l=2&pid=87&basecat=1&cat=26&

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δε μου κατεβάζει κανένα κανάλι από 23.5. Το πεδιόμετρο τα κατεβάζει κανονικά, ο Vantage ούτε με αυτόματη αναζήτηση, ούτε στο χέρι, ούτε blind scan. Τι φταίει;

Κάνε ένα από τα εξής

1. πέρνα το τελευταίο original fw
2. πέρνα μια έτοιμη λίστα από το λινκ που σου έδωσα.
3. με ένα channel editor δες τα δεδομένα που έχει αποθηκεύσει για τις 23.5. Σύγκρινέ τα με κοντινούς δορυφόρους που έχουν μικρές αποκλίσεις στα νούμερα.

Σε ευχαριστώ, ξαναπέρασα το f/w 2.83, έκανα factory reset και τώρα τα βρίσκει. Ίσως είχα αλλάξει κάποια ρύθμιση.