Vantage HD 8000TS

Εμένα μου έβγαζε προβλήματα όταν πήγαινα να επεξεργαστώ κανάλια με το channel editor .
Κάποια κανάλια ενώ είχε σήμα , μου έβγαζαν ότι δεν έχει σήμα και τέτοια .

Re: Απάντηση: Vantage HD 8000TS

Εμένα μου έβγαζε προβλήματα όταν πήγαινα να επεξεργαστώ κανάλια με το channel editor .
Κάποια κανάλια ενώ είχε σήμα , μου έβγαζαν ότι δεν έχει σήμα και τέτοια .

Μου το κάνει και εμένα, οπότε ξεχνάω τον channel editor.. Δυστυχώς ξεχνάω και την αλλαγή ονόματος δορυφόρων γενικότερα..

Last edited:
Re: Απάντηση: Vantage HD 8000TS

Μια φώτο και από την αναβάθμιση Jepssen.

Αξίζει αυτό το fw; Τι παραπάνω έχει σε σχέση με το official; link για να το κατεβάζουμε;

Με την Diablo Cam τι γίνεται; Έχει νόημα να μπει στον Vantage;

Ευχαριστώ!

Last edited:
εκτος απο αυτα ειναι και το ntv turkey που ειναι το τοπικο που δοιχνει τα παιχνιδια καθε αγωνιστικη.η συχνοτητα ειναι 12015 ρυθμος μεταδοση 27500 fec 5-6.

Ευχαριστώ, στο fec μπορώ να επιλέξω μόνο DVB-S ή DVBS2. Δεν το πιάνω, δεν το βλέπω όμως και στο kingofsat.. (όπως θα έχεις καταλάβει τώρα μαθαίνω)

Last edited by a moderator:
Ευχαριστώ, στο fec μπορώ να επιλέξω μόνο DVB-S ή DVBS2. Δεν το πιάνω, δεν το βλέπω όμως και στο kingofsat.. (όπως θα έχεις καταλάβει τώρα μαθαίνω)

12015Η 27500 5/6 DVB-S

Vantage HD 8000TS. Στο πεδίο FEC μπορώ να επιλέξω DVB-S ή DVB-S2. Όχι 5/6 κλπ

μπορείς να ανεβάσεις καμιά φώτο απο το μενού?DVB-S2 δεν είναι σίγουρα η συχνότητα

απο οτι βλέπω έχεις σήμα και ο παροχος (dogus) είναι σωστός,χειροκίνητη εισαγωγή αναμεταδότη δεν έχει?
edit: σκέτο NTV λεγεται,όχι ntv turkey

Έχει χειροκίνητη εισαγωγή με τα πεδία που φαίνονται στην εικόνα. Το NTV το βρήκα με blind scan του Turksat, όχι με χειροκίνητη αναζήτηση με τις παραπάνω συχνότητες. (φυσικά τον αγώνα τον έχασα)

αυτή είναι η χειροκίνητη αλλά για περισσότερα σε αυτό το μενού της φώτο που ανέβασες πάτα το κουμπί TPs εκεί είναι

Δες τη σελ. 27 από το manual

Αξίζει αυτό το fw; Τι παραπάνω έχει σε σχέση με το official; link για να το κατεβάζουμε;

Με την Diablo Cam τι γίνεται; Έχει νόημα να μπει στον Vantage;

Ευχαριστώ!

Ειναι ανεπίσημο fw, γίνεται μαυρο το μενου και είναι εντυπωσιακό. Οι μπάρες σήματος αν προσέξεις γίνοντε κάθετες κλπ.

Το μενού που λες είναι αυτό ου φαίνεται στη φωτογραφία. Πάλι το ίδιο είναι...
Στις οδηγίες τα γράφει αλλοιώς βέβαια..

Attachments

• DSC_0030.JPG
    DSC_0030.JPG
    184.6 KB · Views: 65
Ο δέκτης έχει φοβερή ποιότητα εικόνας , νομίζω δεν υπάρχει δέκτης που να τον "πλησιάζει"(οι lyngbox , kathrein ίσως είναι πιο κοντά) σε ποιότητα εικόνας .
Έχει όμως και πολλά προβλήματα και δεν έχει τις διαδικτυακές ευκολίες που έχουν οι σύγχρονοι δέκτες.

Η ανεπίσημη Jepssen έχει χειρότερη ποιότητα εικόνας από το επίσημο λογισμικό .

Γενικά συνεργάζεται καλά με την Diablo και τον έχω σαν δεύτερο δέκτη , με περισσότερο ενδιαφέρον αν έχει κάποιον αγώνα στα επίγεια .