Βασίλης Σωκρατίδης
AVClub Addicted Member
Οχι δεν χάνεται τίποτα!
Κι ομως... εμενα μου εχασε τις θεσεις των δορυφορων και εκανα επαναρυθμιση....:BDBDG54:
Οχι δεν χάνεται τίποτα!
Θα το κατεβάσεις από εδώ να ενημερώσω ότι μόλις βγήκε και νέο ανεπίσημο το 0212002 που διορθώνει προβληματάκια με τα TPS.
Κανονικά με irdeto module και το επίσημο firmware θα πρέπει να σου ανοίγει τη νόβα.Την κάρτα ΠΡΕΠΕΙ να την τοποθετήσεις ανάποδα στη μοντούλα δηλ. με το chip προς τα ΠΑΝΩ!
Κι ομως... εμενα μου εχασε τις θεσεις των δορυφορων και εκανα επαναρυθμιση....:BDBDG54:
Από που τον προμηθευόμαστε; Το site του Φιλοσόφου τον δείχνει ως μη διαθέσιμο. Ο Μπέσκας τον έχει;
Ναι χθες που περασα απο Μπεσκα τον ειχε ετοιμοπαραδοτο...Aλλωστε ειναι και εισαγωγεας...
Που είναι το μαγαζί ακριβώς?
Σε τι τιμή υπήρχε???
Αυτό το κόκκινο πλήκτρο μάλλον δεν το έχω προσέξει.Αν πας στο beskas.gr θα δεις την διεύθυνση. Δεν τη θυμάμαι τώρα.
Όταν είχα ρωτήσει τον έδινε 440.
Για να περάσετε software από usb, όταν δείτε στην οθόνη τα αρχεία στο usb stick, επιλέγετε αρχείο και πατάτε το κόκκινο πλήκτρο στο remote.
Σε εμένα πάντως δεν έχασε τα settings μετά την αναβάθμιση.
Το λοιπον...
Μετα απο μια δοκιμη σβησιματος του δεκτη και επανεναρξης λειτουργιας, διαπιστωσα οτι δεν κραταγε τις ρυθμισεις Diseqc 1.2 των δορυφορων....
Τι εκανα λοιπον? Επιστροφη στο παλιο firmware και ολα μια χαρα.....
Φίλε Lessaros,
Θα το δοκιμάσω το απόγευμα που θα γυρίσω στο σπίτι. Αν την έχω βάλει λάθος και μου παίξει κανονικά θα σου σφίξω το χέρι (ηλεκτρονικά).
Θα ήθελα να μου πείς κάνα δύο πραγματάκια:
1. Από ποιά sites κατεβάζουμε τα επίσημα και τα ανεπίσημα updates στα software;
2. Τα ανεπίσημα είναι το ίδιο δοκιμασμένα με τα επίσημα; Μπορούμε να τα βάλουμε άφοβα;
3. Η αναβάθμιση γίνεται μέσω USB υποθέτω (το PC είναι μακριά, οπότε το ethernet το ξεχνάω). Αποσυμπιέζω τον φάκελο στο USB, το βάζω στη θύρα, μετά ξεκινάει αυτόματα ή πρέπει να βάλουμε το χέρι μας;
4. Μήπως πρέπει να φτιάξουμε κάποιο "how to.." μιάς και βλέπω ότι είσαι γνώστης στο συγκεκριμένο θέμα; Διαπιστώνω ότι αυξάνεται σχετικά γρήγορα ο αριθμός των κατόχων του δέκτη. Κάποιοι από εμάς τους πρωτομυημένους στο άθλημα έχουμε σωρεία αποριών...
Φιλικά!
Εσκισες και πάλι!1.Το επίσημο από το site της Vantage
Το ανεπίσημο είναι εδώ όπου θα βρεις εκτός από το ανεπίσημο λογισμικό και τα νέα κλειδιά που βγαίνουν σχεδόν καθημερινά.
2.Το ανεπίσημο βασίζεται στο επίσημο μόνο το emu έχει επιπλέον μπορεί να παρουσιαστούν μερικές φορές bugs αλλά το διορθώνουν σε μια μέρα το πολύ με νέα αναβάθμιση.
3.Το αρχείο που θα κατεβάσεις είναι σε .rar ή .zip.Το αποσυμπιέζεις στον υπολογιστή σου και το αποσυμπιεσμένο αρχείο το περνάς στο usb stick το συνδέεις στο δέκτη και πας menu/multimedia/usb μαρκάρεις το αρχείο και πατάς το κόκκινο πλήκτρο για να γίνει το update.Ο δέκτης κάνει reboot αυτόματα και είσαι έτοιμος!
4.Επειδή το λογισμικό ακόμη δεν είναι απόλυτα έτοιμο,αλλάζει συνεχώς,βάζουν νέα χαρακτηριστικά,φτιάχνουν το ένα και χαλάει κάτι άλλο, νομίζω καλό θα ήταν να περιμένουμε να ωριμάσει και μετά να φτιάξουμε το how to.
Το ιδιο και εγω. δοκιμασε να ξαναπερασεις τα ..κλειδια. Εμενα το προβλημα μου ειναι με τo Diseqc 1.2 καθοτι πιανω 5 δορυφορους και δεν κραταει τις θεσεις των δορυφορων με το νεο firmware ενω με το παλιο .. πεταει.με το firm 020802 εχω εικονα και ηχο κανονικα στα καναλια αυτα .οταν βαλω το καινουργιο δεν εχω εικονα μονο σε αυτα τα δυο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.