Vantage VT-HD 7100 PVR ready

Το λοιπον...

Μετα απο μια δοκιμη σβησιματος του δεκτη και επανεναρξης λειτουργιας, διαπιστωσα οτι δεν κραταγε τις ρυθμισεις Diseqc 1.2 των δορυφορων....

Τι εκανα λοιπον? Επιστροφη στο παλιο firmware και ολα μια χαρα.....

Re: Απάντηση: Vantage VT-HD 7100 PVR ready

Θα το κατεβάσεις από εδώ να ενημερώσω ότι μόλις βγήκε και νέο ανεπίσημο το 0212002 που διορθώνει προβληματάκια με τα TPS.
Κανονικά με irdeto module και το επίσημο firmware θα πρέπει να σου ανοίγει τη νόβα.Την κάρτα ΠΡΕΠΕΙ να την τοποθετήσεις ανάποδα στη μοντούλα δηλ. με το chip προς τα ΠΑΝΩ!

Φίλε Lessaros,
Θα το δοκιμάσω το απόγευμα που θα γυρίσω στο σπίτι. Αν την έχω βάλει λάθος και μου παίξει κανονικά θα σου σφίξω το χέρι (ηλεκτρονικά).
Θα ήθελα να μου πείς κάνα δύο πραγματάκια:
1. Από ποιά sites κατεβάζουμε τα επίσημα και τα ανεπίσημα updates στα software;
2. Τα ανεπίσημα είναι το ίδιο δοκιμασμένα με τα επίσημα; Μπορούμε να τα βάλουμε άφοβα;
3. Η αναβάθμιση γίνεται μέσω USB υποθέτω (το PC είναι μακριά, οπότε το ethernet το ξεχνάω). Αποσυμπιέζω τον φάκελο στο USB, το βάζω στη θύρα, μετά ξεκινάει αυτόματα ή πρέπει να βάλουμε το χέρι μας;
4. Μήπως πρέπει να φτιάξουμε κάποιο "how to.." μιάς και βλέπω ότι είσαι γνώστης στο συγκεκριμένο θέμα; Διαπιστώνω ότι αυξάνεται σχετικά γρήγορα ο αριθμός των κατόχων του δέκτη. Κάποιοι από εμάς τους πρωτομυημένους στο άθλημα έχουμε σωρεία αποριών...
Φιλικά!

Last edited:

Κι ομως... εμενα μου εχασε τις θεσεις των δορυφορων και εκανα επαναρυθμιση....:BDBDG54:

Χμμ μεχρι τωρα δεν εχανε τα settings οταν βαζαμε την καινουργια emu...
Αν συμβαινει αυτο ειναι οντως πολυ κακο ...
Και γω το απογευμα θα το δοκιμασω ...

Παντως παιδια να σται καλα ολοι για τις απαντησεις που δινεται στο συγκεκριμμενο topic γιατι φαινεται οτι οι κατοχοι του vantage 7100 ειναι πολλοι ,οι αποριες πολλες και οι απαντησεις ειναι παντα πολυτιμες...

Από που τον προμηθευόμαστε; Το site του Φιλοσόφου τον δείχνει ως μη διαθέσιμο. Ο Μπέσκας τον έχει;

Ναι χθες που περασα απο Μπεσκα τον ειχε ετοιμοπαραδοτο...Aλλωστε ειναι και εισαγωγεας...

Αν πας στο beskas.gr θα δεις την διεύθυνση. Δεν τη θυμάμαι τώρα.
Όταν είχα ρωτήσει τον έδινε 440.
Για να περάσετε software από usb, όταν δείτε στην οθόνη τα αρχεία στο usb stick, επιλέγετε αρχείο και πατάτε το κόκκινο πλήκτρο στο remote.
Σε εμένα πάντως δεν έχασε τα settings μετά την αναβάθμιση.

>>.
Παιδες οσοι παρτε νεο vantage 7100S καλου κακου παρτε και ενα δυο σετακια (2 ευρω εχουν) μπαταριες για το τηλεκοντρολ ... καθ οτι πολυ ευαισθητο , ρουφαει τις μπαταριες, και επειδη και τα πληκτρα του εξεχουν λιγο παραπανω ,αν χωθουν σε καποιο καναπε και πιεσθουν ... τοτε σε δυο τρεις μερες παραδιδουν πνευμα ...
Ειμαι παθων, καθ οτι απο την δευτερα μερα μου τελειωσαν αλλα επειδη δεν το πιστευα οτι λιθιου μπαταριες τελειωσαν τοσο γρηγορα ...ξεσπαγα στο κοντρολ και στον δεκτη ...;-)))

Αν πας στο beskas.gr θα δεις την διεύθυνση. Δεν τη θυμάμαι τώρα.
Όταν είχα ρωτήσει τον έδινε 440.
Για να περάσετε software από usb, όταν δείτε στην οθόνη τα αρχεία στο usb stick, επιλέγετε αρχείο και πατάτε το κόκκινο πλήκτρο στο remote.
Σε εμένα πάντως δεν έχασε τα settings μετά την αναβάθμιση.
Αυτό το κόκκινο πλήκτρο μάλλον δεν το έχω προσέξει.
Μου κάνει πάντως εντύπωση που στο user manual δεν έχει φωτογραφία από το remote control.

Το λοιπον...

Μετα απο μια δοκιμη σβησιματος του δεκτη και επανεναρξης λειτουργιας, διαπιστωσα οτι δεν κραταγε τις ρυθμισεις Diseqc 1.2 των δορυφορων....

Τι εκανα λοιπον? Επιστροφη στο παλιο firmware και ολα μια χαρα.....

Αρα δεν έφταιγα εγώ!Γιατί εμένα ποτε δε μου έχει χάσει τις ρυθμίσεις μετά από update.Νεο bug λοιπόν!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Vantage VT-HD 7100 PVR ready

Φίλε Lessaros,
Θα το δοκιμάσω το απόγευμα που θα γυρίσω στο σπίτι. Αν την έχω βάλει λάθος και μου παίξει κανονικά θα σου σφίξω το χέρι (ηλεκτρονικά).
Θα ήθελα να μου πείς κάνα δύο πραγματάκια:
1. Από ποιά sites κατεβάζουμε τα επίσημα και τα ανεπίσημα updates στα software;
2. Τα ανεπίσημα είναι το ίδιο δοκιμασμένα με τα επίσημα; Μπορούμε να τα βάλουμε άφοβα;
3. Η αναβάθμιση γίνεται μέσω USB υποθέτω (το PC είναι μακριά, οπότε το ethernet το ξεχνάω). Αποσυμπιέζω τον φάκελο στο USB, το βάζω στη θύρα, μετά ξεκινάει αυτόματα ή πρέπει να βάλουμε το χέρι μας;
4. Μήπως πρέπει να φτιάξουμε κάποιο "how to.." μιάς και βλέπω ότι είσαι γνώστης στο συγκεκριμένο θέμα; Διαπιστώνω ότι αυξάνεται σχετικά γρήγορα ο αριθμός των κατόχων του δέκτη. Κάποιοι από εμάς τους πρωτομυημένους στο άθλημα έχουμε σωρεία αποριών...
Φιλικά!

1.Το επίσημο από το site της Vantage
Το ανεπίσημο είναι εδώ όπου θα βρεις εκτός από το ανεπίσημο λογισμικό και τα νέα κλειδιά που βγαίνουν σχεδόν καθημερινά.
2.Το ανεπίσημο βασίζεται στο επίσημο μόνο το emu έχει επιπλέον μπορεί να παρουσιαστούν μερικές φορές bugs αλλά το διορθώνουν σε μια μέρα το πολύ με νέα αναβάθμιση.
3.Το αρχείο που θα κατεβάσεις είναι σε .rar ή .zip.Το αποσυμπιέζεις στον υπολογιστή σου και το αποσυμπιεσμένο αρχείο το περνάς στο usb stick το συνδέεις στο δέκτη και πας menu/multimedia/usb μαρκάρεις το αρχείο και πατάς το κόκκινο πλήκτρο για να γίνει το update.Ο δέκτης κάνει reboot αυτόματα και είσαι έτοιμος!
4.Επειδή το λογισμικό ακόμη δεν είναι απόλυτα έτοιμο,αλλάζει συνεχώς,βάζουν νέα χαρακτηριστικά,φτιάχνουν το ένα και χαλάει κάτι άλλο, νομίζω καλό θα ήταν να περιμένουμε να ωριμάσει και μετά να φτιάξουμε το how to.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Vantage VT-HD 7100 PVR ready

1.Το επίσημο από το site της Vantage
Το ανεπίσημο είναι εδώ όπου θα βρεις εκτός από το ανεπίσημο λογισμικό και τα νέα κλειδιά που βγαίνουν σχεδόν καθημερινά.
2.Το ανεπίσημο βασίζεται στο επίσημο μόνο το emu έχει επιπλέον μπορεί να παρουσιαστούν μερικές φορές bugs αλλά το διορθώνουν σε μια μέρα το πολύ με νέα αναβάθμιση.
3.Το αρχείο που θα κατεβάσεις είναι σε .rar ή .zip.Το αποσυμπιέζεις στον υπολογιστή σου και το αποσυμπιεσμένο αρχείο το περνάς στο usb stick το συνδέεις στο δέκτη και πας menu/multimedia/usb μαρκάρεις το αρχείο και πατάς το κόκκινο πλήκτρο για να γίνει το update.Ο δέκτης κάνει reboot αυτόματα και είσαι έτοιμος!
4.Επειδή το λογισμικό ακόμη δεν είναι απόλυτα έτοιμο,αλλάζει συνεχώς,βάζουν νέα χαρακτηριστικά,φτιάχνουν το ένα και χαλάει κάτι άλλο, νομίζω καλό θα ήταν να περιμένουμε να ωριμάσει και μετά να φτιάξουμε το how to.
Εσκισες και πάλι!
Πάμε πάλι στις ερωτήσεις:
1. Γιατί είναι (αν ξέρεις) κλειδωμένο το forum της Vantage και δεν μπορεί κάποιος να κάνει register;
2. Αυτό το κόκκινο πλήκτρο που είναι και δεν το έχω δεί;

εμενα οταν βαλω το καινουργιο firm δεν μου κατεβαζει εικονα στο premiere hd και στο discovery hd , απο οτι καταλαβα μονο στους κομπο δεκτες δουλευει το καινουργιο firm .ελπιζω να το διορθωσουν σε επομενη αναβαθμηση γιατι εχουν βαλει ωραια πραγματακια και ειναι κριμα να μην μπορουμε ολοι να τα εχουμε.

Το κοκκινο πληκτρο ειναι πανω αριστερα σε μια ομαδα πληκτρων που ειναι σαν σταυρος. Το πληκτρο δεν ειναι κοκκινο, κοκκινο ειναι το περιγραμμα στη βαση του πληκτρου.

Kizi, θες... κλειδια για να στα κανει αυτα. Και αυτα τα βρισκεις σαν key αρχεια στο ιντερνετ και τα φορτωνεις οπως κανεις update, απο usb

με το firm 020802 εχω εικονα και ηχο κανονικα στα καναλια αυτα .οταν βαλω το καινουργιο δεν εχω εικονα μονο σε αυτα τα δυο.

Απάντηση: Re: Vantage VT-HD 7100 PVR ready

με το firm 020802 εχω εικονα και ηχο κανονικα στα καναλια αυτα .οταν βαλω το καινουργιο δεν εχω εικονα μονο σε αυτα τα δυο.
Το ιδιο και εγω. δοκιμασε να ξαναπερασεις τα ..κλειδια. Εμενα το προβλημα μου ειναι με τo Diseqc 1.2 καθοτι πιανω 5 δορυφορους και δεν κραταει τις θεσεις των δορυφορων με το νεο firmware ενω με το παλιο .. πεταει.

Θελει λιγο ακομα ωριμανση...

το δοκιμασα ,δεν δουλεψε .ευχαριστω παντως.
ολα τα πρεμιερ τα κατεβαζει χωρις εικονα , ειναι θεμα emu μαλλον

An mpori kapios na voithisi giati ehw sovaro provlima,ehw kai egw to vantage hd 7100 ton aplo,to provlima ine oti den mporw na katevasw ta hd kanalia me dvbs 2 ala mono auta pou ine dvbs opws hd swiss,orf hd,kai kapoia dokimastika ston hellasat.ehw 4 statherous doriforous( disq 4 diladi )gia astra 1,hotbird,sirius & hellas sat.2 lnb ine edision 0,3 me 4 exodous pane kai se ala spitia,ta ala 2 ine samsung 0,6 kai pane mono se emena,ta lnb ine panw apo 2 me 3 hronia.to piato gia hotbird-astra ine 1,40 gia hellasat 1,20 kai gia sirius 1,00.pantws sta sd kai hd(dvbs) kanalia ehw dinato sima.as voithisi opios mpori...