Vantage VT-HD 7100 PVR ready

Menu-
installation-
motor setting-
Reset Positioner ????
Καλησπερα παιδια ...Μια ερωτηση ..Αν πατησω το τελευταιο (reset Positioner) , τοτε επανερχεται στη κανονικη θεση μηδεν 0 to πιατο η χανω ολες τις αποθηκευμενες ρυθμισεις των δορυφορων -reset ????
Ευχαριστω

Καποιος να γνωριζει κατι ??

Δε γνωριζω κατι, αλλα αν εχεις πανω σκληρο, κανε ενα System Backup (μπαινεις στο software manager και πατας το κιτρινο κουμπι), και δοκιμασε το.

Ευχαριστω Drspiros ...
Ηδη εχω παρει System backup στον εξωτερικο σκληρο και θα το επιχειρησω ...

Το προβλημα μου που τα σκαλιζω ειναι γιατι με ενα πιατο 100cm και moter
κανω ληψη σε 14-15 δορυφορους απο 45 Ε μεχρι 4,8 Ε (sirius) αλλα απο δυτικες δεσμες δεν πιανω ΚΑΝΕΝΑΝ !!! Μεχρι να φωναξω λοιπον τεχνικο για το στησιμο του κατοπτρου θελω να εξαντλησω καθε πιθανοτητα λαθους μου στον δεκτη (VANTAGE)...

anyway ευχαριστω πολυ ..

Νέος αγοραστής Vantage ψάχνει...
Διαβασα οτι με το emu μπορούμε να παίζουμε και κάρτες της Νοβα.
Θα μπορούσατε να εξηγήσετε τη διαδικασία?
1. Πως περνάμε το emu στον αποκωδικοποιητή;
2. Πρέπει να πατήσουμε κάτι σε τηλεκοντρόλ για να ανοίξει το Irdeto emulation?

Ενα γενικότερο how-to θα ήταν ευπρόσδεκτο...

Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Επίσης να προσθέσω.
Πρέπει να έχουμε συγκεκριμένο firmware για να παίζουν και τα τελευταία emu?

Για να δεις καρτα Νοβα δε χρειαζεται emu, απλα χρειαζεται το ανεπισημο λογισμικο (που εχει ουτως η αλλως emu) που μετατρεπει το ενσωματωμενο reader σε ucas.

Για να δεις καρτα Νοβα δε χρειαζεται emu, απλα χρειαζεται το ανεπισημο λογισμικο (που εχει ουτως η αλλως emu) που μετατρεπει το ενσωματωμενο reader σε ucas.

Όλα ΟΚ παρέλαβα χθες τον Vantage ο οποίος φαίνεται ότι έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής τον ρύθμισα, πέρασα το ανεπίσημο λογισμικό και πλέον βλέπω ΝΟΒΑ. Αρκετές φορές ακόμα και μέσα σε λίγη ώρα μου κλειδώνει το ΝΟΒΑ (scrambled) και πατώντας back και αλλάζοντας κανάλι επανέρχεται.
Απ' ότι διάβασα το αντιμετωπίσανε και άλλοι σε κάποιες περιπτώσεις. Έχετε λύσει το πρόβλημα αυτό.
Σημείωση ότι η κάρτα είναι στο κάτω slot (νομίζω slot B).

Όλα ΟΚ παρέλαβα χθες τον Vantage ο οποίος φαίνεται ότι έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής τον ρύθμισα, πέρασα το ανεπίσημο λογισμικό και πλέον βλέπω ΝΟΒΑ. Αρκετές φορές ακόμα και μέσα σε λίγη ώρα μου κλειδώνει το ΝΟΒΑ (scrambled) και πατώντας back και αλλάζοντας κανάλι επανέρχεται.
Απ' ότι διάβασα το αντιμετωπίσανε και άλλοι σε κάποιες περιπτώσεις. Έχετε λύσει το πρόβλημα αυτό.
Σημείωση ότι η κάρτα είναι στο κάτω slot (νομίζω slot B).

Δοκιμασε στο Α slot (πανω) και περνα το τελευταιο emu ...
Εμενα εδω και τουλαχιστον 20 μερες με τα 2 τελευταια emu εχει σταματησει να μου δημιουργει προβλημα scrambled ....

Δοκιμασε στο Α slot (πανω) και περνα το τελευταιο emu ...
Εμενα εδω και τουλαχιστον 20 μερες με τα 2 τελευταια emu εχει σταματησει να μου δημιουργει προβλημα scrambled ....

Δοκίμασα και στο A slot με το τελευταίο emu (22101) νομίζω αλλά το συνεχίζει ακόμα το πρόβλημα.
Δεν ξέρω αν θα είχε σημασία να είχα περάσει πρώτα παλαιότερο fimware και μετά το τελευταίο.
Τι λέτε;
Επίσης μόλις είδα ότι βγήκε καινούριο 22401...

Από πού τη βρήκες;
Στο satpims εχει βγει 22600-
New FW Vantage 7100 HD V.022600
- It is possible to search TV or Radio channels seperate.
- DHCP after first installation is activated
- In FTP Explorer pws is hidden like *****
- When menu is open and you connect USB device pop up is coming
- LAST function is working correct now
- For cable version now its possible to put in frequencies manual. H 22601 καθυστερη υπερβολικα.

Last edited: