ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
Support Admin
Μάλιστα. Σαφώς και δεν παίζει η φάση με σκαψίματα κλπ. Είχα την εντύπωση ότι πλέον όλα γίνονται με "τσεκάκια" στον υπολογιστή αν θέλουν να σε "φτιάξουν" .....
Μάλιστα. Σαφώς και δεν παίζει η φάση με σκαψίματα κλπ. Είχα την εντύπωση ότι πλέον όλα γίνονται με "τσεκάκια" στον υπολογιστή αν θέλουν να σε "φτιάξουν" .....
Το καλύτερο VDSL έρχεται από το ΚΑΦΑΟ(Υ) που είναι κοντινότερο σε εσένα.
Γιατί αργουνε τόσο πολύ το vdsl στις πόλεις? Σε χωριο έχουμε 2 χρόνια 50αρα vdsl χωρίς κανένα θέμα. Στις πόλεις γίνετε ένας χαμός σε αυτό το θέμα. Το ίδιο και στο 4g.
Σίγουρα κάτι βρωμάει αλλά δεν είναι σωστό ο άλλος να πληρώνει για 24αρα και να πιάνει 10. 2015 έχουμε. Όχι 2008.Μεγάλο ζήτημα είναι τα λαμόγια που αποκαλούνται δήμαρχοι.
Άλλος ζητάει μίζες.
Άλλος δεν δίνει άδεια να σκάψουνε καθόλου επειδή έτσι γουστάρει ( Νίκαια ).
Άλλος δίνει, ξε-δίνει, ξαναδίνει ( Περιστέρι ).
Στο κέντρο κέντρο λέει η δημαρχία δεν θέλουνε να χαλάσουνε και να πιάσουνε χώρο στα πεζοδρόμεια ( μα γιατί! έχουμε ΥΠΕΡΟΧΑ πεζοδρόμειαhaha )
Μεγάλο ζήτημα είναι τα λαμόγια που αποκαλούνται δήμαρχοι.
Άλλος ζητάει μίζες.
Άλλος δεν δίνει άδεια να σκάψουνε καθόλου επειδή έτσι γουστάρει ( Νίκαια ).
Άλλος δίνει, ξε-δίνει, ξαναδίνει ( Περιστέρι ).
Στο κέντρο κέντρο λέει η δημαρχία δεν θέλουνε να χαλάσουνε και να πιάσουνε χώρο στα πεζοδρόμεια ( μα γιατί! έχουμε ΥΠΕΡΟΧΑ πεζοδρόμειαhaha )
Παλλήνη, έχουν μπει ήδη δυο καμπινες στα 100 & 140 μετρα από το σπίτι μου. Αναμένεται VDSL μέχρι το τέλος της χρονιας.
Σίγουρα κάτι βρωμάει αλλά δεν είναι σωστό ο άλλος να πληρώνει για 24αρα και να πιάνει 10. 2015 έχουμε. Όχι 2008.
Για πες μου στην Ηλιούπολη τι είναι ; μισολαμόγιο;η μισή πόλη έχει και η μισή δεν έχει.
Εγώ πάντως απολαμβάνω vdsl 50 εδώ και δύο χρόνια στην Παλλήνη. Που μένεις και περιμένεις;
Πίσω από την πλατεια, εκεί που τελειώνει το σχέδιο πολεως. Εσύ λογικά πρέπει να είσαι κοντα στο Α/Κ του λοφου Έντισον, σωστά;
Ε, λογικό, εκεί δεν χρειάζεσαι Καφαο με οπτική.
Εχω vdsl 50 εδώ κ ένα χρόνο, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την υπηρεσία, τέλειος συγχρονισμός του router και καλές ταχύτητες οι οποίες προσεγγίζουν κατά πολύ την ονομαστική ταχύτητα. Δν μπορώ να κρίνω το router που δίνέι ο OTE διότι χρησιμοποιώ δικό μου (Router fritz 7390), τα προβλήματα στο wifi ειναι καθαρά θέμα router Και οχι θέμα γραμμής. Το Ping έχω ακούσει οτι είναι αυξημένο σε σχέση με την adsl γραμμή σε περίπτωση που παίζεις παιχνίδια, δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω όμως, διότι δν ασχολούμαι καθόλου με Online gaming. Χρησιμοποιώ το Internet όλη μέρα, για remote Προσβαση στο σπίτι, αλλά και κατέβασμα ταινιών κτλ, οπότε έχω αυξημένες ανάγκες σε bandwidth, και για αυτό δν μετανιώνω καθόλου για τα παραπάνω χρήματα που πληρώνω. Τώρα, στην δική σου περίπτωση, που δν έχεις από ότι καταλαβαίνω ιδιαίτερες ανάγκες σε ταχύτητα, νομίζω οτι δν αξίζει να μπεις στον κόπο, προτίμησε να πιεις με τα 5 ευρώ ένα καφεδάκι με καλούς φίλους!!!Καλημερα και απο αυτη την γωνια.
Χθες το βραδυ με πηραν τηλεφωνο απο τον ΟΤΕ και μου προτειναν να βαλω Vdsl, μιας και η γειτονια μου ενταχτηκε στο "κολπο".
5 ευρω παραπανω το μηνα θα μου στοιχισει.
Δυο ερωτηματα.
1)Αξιζει ο κοπος? (εχω 24αρα και δεν μορω να πω οτι εχω παραπονα,αν και ταινεις δεν κατεβαζω ωστε να ζορισει το θεμα).
2)Θα εxω προβληματα με το καινουργιο ρουτερ και την ολη νεα κατασταση? (τρομαξα να συνεφερω το παλιο που εκανε πολυ συχνα αποσυνδεσεις το wifi)
Ευχαριστιες εκ των προτερων!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.