Θεωρητικά πρέπει σε 3-4 μήνες να είναι διαθέσιμες. Τα έργα του ΟΤΕ τελειώνουν αρκετά πιο γρήγορα. Υπάρχουν περιοχές και συγκεκριμένες καμπίνες -ακόμη και στο χαλάνδρι που λόγω ΔΕΔΗΕ ή άλλου εξωτερικού παράγοντα χρειάζονται 9+ μήνες αλλά θέλω να ελπίζω ότι είναι η εξαίρεση.
Στο αστικό περιβάλλον του Α/Κ Αλυσίδα, υπάρχει ΚΑΦΑΟ ανά τετράγωνο με μέγιστη καλωδιακή απόσταση όχι μεγαλύτερη από 100-150 μέτρα. Επειδή γενικά ο χαλκός στην περιοχή είναι σε καλή κατάσταση και δεδομένης της καλής εσωτερικής εγκατάστασης οι γραμμές έχουν attainable κοντά στα 90-100Mbps και χωρίς vectoring ενώ με vectoring + 35b προφίλ υπερδιπλασιάζονται οι ταχύτητες.
Εάν επιτρέψει η ΕΕΤΤ στον κάθε πάροχο-ανάδοχο των περιοχών να παρέχει ότι καλύτερο μπορεί ανεξαρτήτως εάν οι υπόλοιποι μπορούν να ακολουθήσουν (στο κάτω κάτω ας αγοράσουν bitstream) θα δούμε πολύ μεγάλη ανάπτυξη των ταχυτήτων.
Καταρχάς έχει ξεκινήσει η ηλεκτροδότηση των καμπινών του Α/Κ Αλυσίδα. Το ότι θα υποστηρίζεται το G.993.5 δεν σημαίνει ότι δεν θα διατίθενται ταχύτητες 30 και 50 Mbps. Η διαφοροποίηση είναι ότι εκτός αυτών θα διατίθενται και μεγαλύτερες ταχύτητες.
Να το πω πιο απλά, το ''Vectoring'' είναι ένα extra πάνω στις VDSL, δεν αλλάζει τίποτα πρακτικά ως προς το φάσμα. 17Mhz είχαμε, 17Mhz θα έχουμε, μέγιστη θεωρητική 150Mbps downstream, 50 upstream. Το ''super-vectoring'' που ακούγεται δεν έχει να κάνει με vectoring καν, απλά χρησιμοποιείται το προφίλ 35b του VDSL2 με 35Mhz φάσμα και περίπου διπλάσιες ταχύτητες από το 17a.
Φίλε anderm ξέρουμε που θα δωθεί το vectoring;;;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το Περιστέρι, από ότι γράφουν στο adslgr τουλάχιστον, είναι όλες οι καμπίνες ενεργοποιημένες εκτός από δέκα, και φαίνεται ότι ανήκεις σε μία από αυτές. Κανείς δεν ξέρει τίποτα ούτε για το γιατί δεν ενεργοποιήθηκαν μαζί με τις υπόλοιπες, ούτε και το πότε θα γίνει αυτό...
Αυθόρμητα μου έρχεται να σου πω να πας να βρεις τον Καλογρίτσα και να τον πιάσεις από τον λαιμό,αλλά θα ήταν μπλακ χιούμορ που δεν θα σε ωφελούσε σε τίποτα.
Από ότι γράφουν στο adsl.gr στο θέμα για το Περιστέρι, οι τελευταίες καμπίνες που δεν έχουν ενεργοποιηθεί ακόμα είναι στη περιοχή του Λόφου των Αξιωματικών, αυτή είναι η περιοχή σου; Αν ανήκεις κι εσύ εκεί, κανείς δεν ξέρει γιατί δεν ηλεκτροδοτήθηκαν πέρυσι αυτές οι καμπίνες. Ίσως να πάρουν ρεύμα μέσα στο μήνα, ίσως όχι, κανείς δεν ξέρει...
Μην ανησυχείς, δεν είσαι ο μόνος... Εγώ στο νεο ηρακλειο έχω adsl με 3-4 mbps, ενώ λίγα στενά πιο πέρα από μένα έχουν inalan με 100!
Sent from my SM-T810 using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.