Παιδιά μόλις χθες συνδέθηκα με cosmote με μεταφορά απ τη vodafone αφού δυστυχώς η τελευταία δεν έχει σήμα στο σπίτι μου στο Περιστέρι οπότε μετά από 22 χρόνια συνδρομητής της έφυγα με όλο το πακέτο δύο κινητά και σταθερό στο οποίο έχω περίεργα προβληματάκια αλλά θέλω να πιστεύω ότι είναι τα κλασσικά της μετάβασης, ένα κουφό είναι ότι από κινητό αν με πάρουν το σταθερό χτυπάει ενώ από σταθερό στο σταθερό μου δεν χτυπάει, τέλος πάντων το έδωσα βλάβη κι ελπίζω σήμερα να το διορθώσουν, αυτό που με καίει όμως είναι το vdsl. Ετσι στο περιθώριο της ομιλίας μου με τον τεχνικό τον ενημέρωσα ότι έχει περαστεί η καινούρια ντουλάπα με τις οπτικές εδώ και ένα χρόνο περίπου, γιατί δεν αναβαθμιζόμαστε με vdsl; Η απάντησή του με τρόμαξε, δεν ξέρω αν αληθεύει αν όμως ισχύει την κάτσαμε, μου είπε λοιπόν ότι το πρόβλημα είναι απ το Δήμο Περιστερίου που δεν δίνει το οκ για τη ρευματοδότησή τους, ισχύει; Ξέρει κανείς κάτι επί τούτου; Επίσης κανείς τους δεν ξέρει ποια υπηρεσία είναι υπεύθυνη να μου δώσει ένα χρονοδιάγραμμα, δεν μπορεί κάποιος θα ξέρει πότε κι αν θα πάρουν ρεύμα τα καινούρια καφάο, έχει κανείς σας κάποια ενημέρωση πάνω σ αυτό το θέμα; Θυμίζω είμαι στην περιοχή Ασπρα Χώματα στο Περιστέρι.