VDSL από τον ΟΤΕ

Νομίζω Wind. Σε 1-2 ημέρες θα βγεί η επίσημη ανακοίνωση που θα αναφέρει όλα τα KV που θα αναβαθμιστούν στο 2ο στάδιο μαζί με τρίμηνο παράδοσης.

Ανδρέα αν την δεις στείλε μου ένα pm με το Link η σε email το PDF. Η Nova παίζει να κανει τίποτα παρόμοιο σύντομα ;

Οκ Χρήστο.

Η Forthnet αποκλείστηκε από τη διαδικασία λόγω περιορισμένων κεφαλαίων και κατάθεση πλάνων σε περιοχές που έχει υλοποιήσει ο ΟΤΕ ήδη. Σήμερα ήταν το διεθνές συνέδριο της ΕΕΤΤ και παρότι ήταν στο πρόγραμμα δεν παρευρέθηκε κανένας από τη Forthnet.

Η ΑΓ Παρασκευή καλύπτεται από τον ΟΤΕ ήδη με VDSL και από το Q2-2018 VDSL-Vectoring.

Στο Γαλάτσι έχει κλεισει ήδη 1 χρόνος από τότε που μπήκε η καμπίνα και ακόμα τιποτα.
Εχουν ενεργοποιηθεί σχεδόν όλες, μόνο στο δικό μου σημείο δεν έχει πάρει ρευμα.
Μου ειχαν πει απο τον καινουργιο χρόνο, αλλα ετσι οπως παμε, μάλλον για το 2018 εννοουσαν

Για Άγιο Δημήτριο παιδιά στο στρογγυλό σχολείο υπάρχει καμιά πληροφορία?

Είδα απο την 359 μάλλον εξυπηρετούμαι.

Αν και τωρα που το έψαξα, είδα πως εξυπηρετούμαι από το ΑΚ Δάφνης και όχι την Ηλιούπολη, οπότε το 359 μάλλον πάει για Q4 2017. (μακάρι)

Παιδιά μόλις χθες συνδέθηκα με cosmote με μεταφορά απ τη vodafone αφού δυστυχώς η τελευταία δεν έχει σήμα στο σπίτι μου στο Περιστέρι οπότε μετά από 22 χρόνια συνδρομητής της έφυγα με όλο το πακέτο δύο κινητά και σταθερό στο οποίο έχω περίεργα προβληματάκια αλλά θέλω να πιστεύω ότι είναι τα κλασσικά της μετάβασης, ένα κουφό είναι ότι από κινητό αν με πάρουν το σταθερό χτυπάει ενώ από σταθερό στο σταθερό μου δεν χτυπάει, τέλος πάντων το έδωσα βλάβη κι ελπίζω σήμερα να το διορθώσουν, αυτό που με καίει όμως είναι το vdsl. Ετσι στο περιθώριο της ομιλίας μου με τον τεχνικό τον ενημέρωσα ότι έχει περαστεί η καινούρια ντουλάπα με τις οπτικές εδώ και ένα χρόνο περίπου, γιατί δεν αναβαθμιζόμαστε με vdsl; Η απάντησή του με τρόμαξε, δεν ξέρω αν αληθεύει αν όμως ισχύει την κάτσαμε, μου είπε λοιπόν ότι το πρόβλημα είναι απ το Δήμο Περιστερίου που δεν δίνει το οκ για τη ρευματοδότησή τους, ισχύει; Ξέρει κανείς κάτι επί τούτου; Επίσης κανείς τους δεν ξέρει ποια υπηρεσία είναι υπεύθυνη να μου δώσει ένα χρονοδιάγραμμα, δεν μπορεί κάποιος θα ξέρει πότε κι αν θα πάρουν ρεύμα τα καινούρια καφάο, έχει κανείς σας κάποια ενημέρωση πάνω σ αυτό το θέμα; Θυμίζω είμαι στην περιοχή Ασπρα Χώματα στο Περιστέρι.

Αυτό που αναφέρεις με το τηλέφωνο έχει να κάνει με τους IMS. Θα φτιάξει από μόνο του σε λίγες ώρες. Τώρα για το VDSL, ισχύει ότι στο περιστέρι υπάρχει η υποδομή, αλλά όπως και στην υπόλοιπη Αττική η ΔΕΔΗΕ καθυστερεί πάρα πολύ τις ηλεκτροδοτήσεις. Δεν γνωρίζει δυστυχώς κανένας κάτι περί αυτού πέραν από τη ΔΕΔΗΕ.

Ναι αυτό με τον Δεδδηε ισχύει δυστυχώς...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι αυτό με τον Δεδδηε ισχύει δυστυχώς...

Το θέμα είναι τι κάνουμε; Μπορούμε να απευθυνθούμε κάπου; Να μάθουμε ένα χρονοδιάγραμμα ή την αιτία για την καθυστέρηση;

Έχει να κάνει με την έλλειψη υλικών που έπρεπε να έχει λυθεί από τον Μάιο...

https://energypress.gr/news/hania-sto-skotadi-dekades-epiheiriseis-logo-elleipsis-ylikon-ston-deddie

Το λινκ που έβαλες αφορά τα Χανιά και για άλλο λόγο, στο Περιστέρι τι γίνεται μ ενδιαφέρει.

Αν το διαβάσεις προσεκτικά το πρόβλημα αφορά όλη την Ελλάδα. Σκέψου ότι το Περιστέρι είναι πόσες φορές μεγαλύτερο από τα Χανιά και πόσες περισσότερες είναι οι παροχές που θέλουν ρεύμα. Τώρα αν έχεις κάποιο γνωστό στον δεδδηε Περιστερίου και μπορεί να σπρώξει...