Αναλογικα κεντρα στην Ελλαδα δεν υπαρχουν εδω και σχεδον μια δεκαετια. Tα τελευταια ξηλωθηκαν αν θυμαμαι καλα γυρω στο 2002.
Το ISDN λογω των δυο γραμμων που εχει πουλαει ακομη και σε σπιτια . Και μαλιστα καποιοι που θελαν την δευτερη γραμμη για Fax ειναι σχεδον μονοδρομος και πιστεψε με υπαρχουν αρκετα σπιτια που εχουν τηλεφωνο και FAX.
Για παράδειγμα, ενώ το Annex M μπορεί "εδώ και τώρα" να δώσει ως 3mbit upload σε όσους το χρειάζονται, κανείς πάροχος δε το προσφέρει (εκτός νομίζω της On που σε κάποιο πακέτο δίνει 2Mbit upload μέσω Annex M)
Έχει να προτείνει κανείς κάποιο δοκιμασμένο οικονομικό βιντεοτηλέφωνο για τo ISDN του ΟΤΕ;
Και η forthnet αν καταφέρεις να το εντοπίσεις στις πληροφορίες του site της, γιατί καμιά διαφήμιση δεν έχω δει. Κανονικά σε όποιον το ζητάει θα έπρεπε να το δίνουν τζάμπα αφού κατάφερε και το έμαθε.
Οικονομικό;;Δεν...τα καλά είναι της cisco...και μοιάζουν κάπως έτσι http://www.cisco.com/en/US/products/ps8538/prod_view_selector.html (μην λάβεις υπόψην το συγκεκριμένο,αυτό είναι για να το συνδέσεις πάνω σε τηλεφωνικό κέντρο).
Έχει να προτείνει κανείς κάποιο δοκιμασμένο οικονομικό βιντεοτηλέφωνο για τo ISDN του ΟΤΕ;
αυτό δεν είναι videoτηλέφωνο... στο λέω με σιγουριά γιατί το έχω στο γραφείο μου![]()
ps.για να συντηρείς έναν πανάκριβο cisco callmanager server συν τα πανάκριβα 7975 για εσωτερικό VoIP telephony μάλλον οι ανάγκες τις κατοικίας σου είναι εξαιρετικά αυξημένες...ή έχεις πλέον το γραφείο για πρωτεύοντα κατοικία!![]()
ps.για να συντηρείς έναν πανάκριβο cisco callmanager server συν τα πανάκριβα 7975 για εσωτερικό VoIP telephony μάλλον οι ανάγκες τις κατοικίας σου είναι εξαιρετικά αυξημένες...ή έχεις πλέον το γραφείο για πρωτεύοντα κατοικία!![]()
Σιγά.. Για το σπίτι δεν χρειάζεται να στήσεις ολόκληρο CM.. και ένα μικρομεσαίο router της Cisco την κάνει τη δουλειά..
Με 2-3 χιλιαρικάκια καθαρίζεις..![]()
εγώ δεν βλέπω ακόμα σκαψίματα στην γετονιά μου και ανησυχώ.....
δυό περιοχές είναι όλες κι όλες η Ελλάδα;
Αν και ο ΟΤΕ έχει κατακλέψει στο παρελθόν την Ελλάδα, εδώ θα διαφωνήσω με την ΕΕΕΤ. Έκανε την επένδυση και νομίζω ότι δεν δικαιούνται οι άλλοι να πάρουν πόρτες... το δίκτυο οπτικών ινών δεν έγινε με χρήματα εναλλακτικών, γιατί να τους δοθεί πρόσβαση?
Αν και ο ΟΤΕ έχει κατακλέψει στο παρελθόν την Ελλάδα, εδώ θα διαφωνήσω με την ΕΕΕΤ. Έκανε την επένδυση και νομίζω ότι δεν δικαιούνται οι άλλοι να πάρουν πόρτες... το δίκτυο οπτικών ινών δεν έγινε με χρήματα εναλλακτικών, γιατί να τους δοθεί πρόσβαση?
Γιατί οι γραμμές δεν είναι ιδιοκτησία του! Είναι Εθνικό Δίκτυο! Εθνικό αγαθό δηλαδή. Και σύμφωνα με την νομοθεσία, επειδή ο ΟΤΕ είναι πάροχος δεσπόζουσας θέσης είναι υποχρεωμένος να συντηρεί αλλά ταυτόχρονα και να εκμεταλλεύεται το Εθνικό Δίκτυο!
Το ότι ο ΟΤΕ είναι πάροχος δεσπόζουσας θέσης δεν είναι κάτι που δεν το θέλει ο ΟΤΕ γι' αυτό άλλωστε φτιάχνει και το VDSL, για να προλάβει το FTTH όπου εκεί μπορεί και να χάσει τη δεσπόζουσα θέση μιας και το προσχέδιο νόμου για το FTTH προέβλεπε ότι ο πάροχος δικτύου που θα αναλάμβανε το έργο δημιουργίας FTTH δεν μπορούσε να ήταν και τηλεπικοινωνιακός πάροχος! Άρα ο ΟΤΕ ερχόταν έτσι στην ίδια μοίρα με τους εναλλακτικούς παρόχους. Τώρα που το θέμα FTTH είναι παγωμένο παρατηρείται και μια αργοπορία στο VDSL...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.