Μετα απο προτροπη του Τασου και του Μανωλη (Καστρουνη) αγορασα και εγω το SMS-1 απο Αμερικη.
Ο λογος; Η διαχειριση χαμηλων ειναι στο συστημα μου τεραστιας σημασιας, διοτι τα ηχεια μου (Elac IW30) δεν κατεβαινουν χαμηλα, οποτε το sub μου ("τροποποιημενο" Yamaha SW800) αναλαμβανει απο τους 80 κυκλους και κατω..
Περιμενα ομως τον "μαστορα" (Μανωλη), να ανοιξουμε το κουτι, και να κανει την πρωτη ρυθμιση αφου πρωτα τον ειχα ποτισει μπολικο καφε:
Το SMS-1 φαινεται ποιοτικης κατασκευης και στην συσκευασια περιλαμβανει και ενα μικροφωνο XLO με την βασουλα και το καλωδιο του.
Η προσοψη ειναι λιτη (ενα power switch, η εισοδος μικροφωνου και ενα volume control) ενωη οθονη αναβει και σβυνει απο το remote:
Μια οψη της πισω πλευρας:
Για να μην σας κουραζω, το συμπερασμα που εβγαλα μετα την τριωρη ενασχοληση μας με το μαραφετι ειναι οτι
κανει δουλεια αρκει αυτος που το ρυθμιζει να ξερει τι κανει!
Σε εναν καθημερινο χωρο σαλονιου (και οχι dedicated οπως του Τασου) ειναι απαραιτητο να γινει διαχειριση χαμηλων για να εχουμε ενα καλο αποτελεσμα.
Εχουν περασει 5 μερες απο τοτε που εγινε η ισοσταθμιση και καθημερινα ακουω κομματια μουσικα αλλα και απο ταινιες που γνωριζω και διαπιστωνω οτι ο ηχος στις μεσαιοχαμηλες γεμισε, ανεξαρτητου εντασης!
Σιγουρα σηκωνει και αλλο fine-tuning (ειναι αδυνατον να το φερεις τελεια σε ενα απογευμα) αλλα η διαφορα που ηδη βιωνω ειναι πολη σημαντικη!
Επομενως, το προτεινω με μια μονο επιφυλαξη: Για να παιξει οπως πρεπει χρειαζεται ειτε πολυ διαβασμα (Manual κλπ) ειτε καποιον ειδικο ο οποιος να ασχοληθει με την ρυθμιση.
Αυτα απο εναν ανθρωπο που εκτιμα τον ποιοτικο ηχο αλλα δεν εχει καμμια διαθεση να ασχοληθει ενεργα με το αθλημα!