Καλα, ημουν σιγουρος.....
Αμα διαβαζες το θεμα απο την αρχη θα εβλεπες οτι συνδεεις το μηχανακι στην οθονη σου και βλεπεις τι μετραει το μικροφωνακι ,....:antlers: ( αν δεν ακους )
Καλά, αν δεν ακούς τι τη θές τη ρύθμιση; :jester:
Καλα, ημουν σιγουρος.....
Αμα διαβαζες το θεμα απο την αρχη θα εβλεπες οτι συνδεεις το μηχανακι στην οθονη σου και βλεπεις τι μετραει το μικροφωνακι ,....:antlers: ( αν δεν ακους )
Να'σαι καλα
Φορ γιου τζαστ Χρηστος !! :hippy:
Γμτ, είχα ξεχάσει το tm και το εκμεταλλεύτηκες.Χρηστος ή Christ Super Star?![]()
![]()
![]()
Καλά, αν δεν ακούς τι τη θές τη ρύθμιση; :jester:
Χρηστος ή Christ Super Star?![]()
![]()
![]()
Μετα απο προτροπη του Τασου και του Μανωλη (Καστρουνη) αγορασα και εγω το SMS-1 απο Αμερικη.
Ο λογος; Η διαχειριση χαμηλων ειναι στο συστημα μου τεραστιας σημασιας, διοτι τα ηχεια μου (Elac IW30) δεν κατεβαινουν χαμηλα, οποτε το sub μου ("τροποποιημενο" Yamaha SW800) αναλαμβανει απο τους 80 κυκλους και κατω..
@ Τάσος
ΟΚ, άχρηστο το Auto αλλά δεν έπρεπε να ακούσω κάποια διαφορά;
Εδώ και στα preset modes που έχει πάλι τίποτα δεν άκουσα.
@ Κούλης
Μέσα στο στοίχημα. Εγώ βάζω τον τελικό, εσύ βάλε τις sis![]()
Το SMS το αγορασα και εγω πριν λιγες βδομαδες (απο Ελλαδα εγω). Ακομα δεν το εχω δοκιμασει για να πω εντυπωσεις μιας και φτιαχνω λιγο τον χωρο μου ακομα. Συντομα θα πω εντυπωσεις.
Σε αναμενω την Παρασκευη (το λέω δημοσίως για να δεσμευτείςΕμείς θα τα πούμε πολύ σύντομα. Πιστεύω ότι ο χώρος σου έχει πολύ ενέργεια και γιαυτό τον λόγο σου φαίνετε ότι δεν λειτουργεί αλλά αυτό είναι κατι που θα το δούμε μαζί.
Καλορίζικο![]()
Καλοριζικο Ρεμπελος!!
Mr rebelos θα αντέξεις βρε τέτοιες βαθιές συγκινήσεις τώρα στα γεράματα;γιά πρόσεξε λιγάκι σε παρακαλώ πολύ!!!
Εισαι και ρουφιανακος ετσι :ADFADF1:? Αμεσως να σχολιασεις την ηλικια μου.
Βρε εγω το πηρα με συνταγη γιατρου. Αντι για τεστ κοπωσεως![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.