Απόψή μου είναι ότι μόνο οι ηλεκτρολητικοί πυκνωτές χρειάζονται αντικατάσταση, αλλά παντού και τίποτα άλλο φυσικα γιατί ο ήχος δεν θα είναι πλέον Luxman.
αυτό σημαίνει ολοι?
μικροί μεγάλοι ασχέτως θέσης και λειτουργίας?
Γιαννη αυτος πρεπει να γινει ο ηρωας σου
http://amp8.com/tr-amp/yamaha/c-2-2.htm
κοιτα μερακι ο τυπος και με μια ντανα μετρικα
Αποβολή θερμότητας...:smash:βλέπω επιμένετε αρκετά στο θέμα καθαρισμός.
Εκτός των προφανών λόγων (η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά...) υπάρχει κάποιος ηλεκτρικός λόγος?
Μόνο ωραίος;
Και φτιαγμένος στο χέρι. Τα παλιά τα χρόνια δεν υπήρχαν πισι. Μόνο κάτι καλκιουλέιτορ για να μην κάνουν και τις πράξεις στο χέρι. Άρα χαρτί και μολύβι από την αρχή μέχρι το τέλος. Ακόμα και στην σχεδίαση των πλακετών. Τεράστια δουλειά! Και η συναρμολόγηση στο χέρι. Ολόκληρες γραμμές παραγωγής με εργάτριες να δουλεύουν κολλητήρι. Και τι μηχανήματα φτιάχναν. Αριστουργήματα.
Εντυπωσιακός ο γιαπωνέζος. Πως να έχει καθαρίσει άραγε τόσα καλά τον παππού; Όλα μοιάζουν καινούρια ακόμα και οι διακόπτες!
Κάπου στην μέση φαίνεται κάποιος αφρός στην μάσκα του προ. Σαν αυτόν που καθαρίζουν τα λάστιχα; Δεν ξέρω....
Γιάννη έχεις δρόμο μπροστά σου...........
βλέπω επιμένετε αρκετά στο θέμα καθαρισμός.
Εκτός των προφανών λόγων (η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά...) υπάρχει κάποιος ηλεκτρικός λόγος?
Και οι τελευταίες αναβαθμίσεις!:
Αλλάχτηκαν οι ηλεκτρολυτικοί 3,3uF πριν τα τρανζίστορς εξόδου με πλαστικούς ίδιας τιμής.
Μπήκαν 10nF παράλληλα με τους ηλεκτρολυτικούς τροφοδοσίας.
Αλλάχθηκαν οι δίοδοι ανόρθωσης με σότκυ (υπό δοκιμήν...).
Το ενδεικτικό φως λειτουργίας (λαμπάκι πυρακτώσεως) αλλάχθηκε με ...(μ)πλε λεντ.:twoguns:
Επίσης μπήκαν για εμορφιά... λεντς:idea: στο βόλιουμ και στον επιλογέα καθώς τα κομβία είναι πλαστικά και με την πρέπουσα περίσκεψη... τρυπάνε εύκολα.
Τέλος και μετά από μαραθώνιες δοκιμές για τελεστικό στο τμήμα φόνο, επιλέχθηκε ο OPA 2604 καθώς (μου) ακούστηκε πιο πλήρης από όσους δοκιμάσθηκαν (μανίσιος, OPA 2134, ΟP275).
Σημειώνω στις φωτό μερικά υλικά για τους νέους "κολλητήρηδες" που θέλουν να ασχοληθούν (δεν είναι ούτε ακριβά ούτε εξωτικά).
Αυτά.
Καλό ξημέρωμα, καλό Σ/Κ σε όλους.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.