Ρε φιλαρακι,εσυ που εισαι πιο κοντα στη Vodafone Tv,πες μου για ποιο λογο δεν βγαζει μια εφαρμογη για τηλεορασεις LG?Ποσο δυσκολο μπορει να ειναι;;;Ο καθε πικραμενος εχει βγαλει μια εφαρμογηο καθένας κάνει την επιλογή του. Προσωπικά με 9.90 ούτε του παπά με το περιεχόμενο που έχει! Disney+, Όλα τα κανάλια Discovery warner, HBO-HBO Max, Viaplay, 10 κανάλια eurosport για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη… Τι άλλο να ζητήσει κανείς, πραγματικά!!
Μέχρι και το paok tv έχει εφαρμογή για LG WebOSΡε φιλαρακι,εσυ που εισαι πιο κοντα στη Vodafone Tv,πες μου για ποιο λογο δεν βγαζει μια εφαρμογη για τηλεορασεις LG?Ποσο δυσκολο μπορει να ειναι;;;Ο καθε πικραμενος εχει βγαλει μια εφαρμογη
Αυτό πάλι, που στο Discovery έχει 25 streams live την ίδια στιγμή που στα 9 κανάλια έχει μόνο 4-5 δεν μπορώ να το εξηγήσω. Για ποιο λόγο να μην γεμίσεις και τα 9 με λάιβ; Ας είναι και στα αγγλικά.Και πολλές φορές δείχνει επαναλήψεις ενω έχει αθλήματα εκείνη τη στιγμή
Και κάποιοι το διαφημίζουν ως επιτυχία αυτές τις επαναλήψεις...Αυτό πάλι, που στο Discovery έχει 25 streams live την ίδια στιγμή που στα 9 κανάλια έχει μόνο 4-5 δεν μπορώ να το εξηγήσω. Για ποιο λόγο να μην γεμίσεις και τα 9 με λάιβ; Ας είναι και στα αγγλικά.
σε 4Κ TV έκανες τη δοκιμή;Το Eurosport 4K μέσω Vodafone TV από που κι ως που είναι 4Κ;
Χειρότερο και από το ERT HD σε Digea είναι.
λες και δε θα παίζει 3 μήνες επαναλήψεις τους Ολυμπιακούς Αγώνες πάλιΚαι κάποιοι το διαφημίζουν ως επιτυχία αυτές τις επαναλήψεις...
Μέχρι και το paok tv έχει εφαρμογή για LG WebOS![]()
Ναι, μέσω της εφαρμογής Vodafone TV σε goolge TV Sony Oled.σε 4Κ TV έκανες τη δοκιμή;
Εγώ σήμερα έκανα αίτημα για διακοπή της Vodafone tv γιατί νιώθω ότι δεν τα αξίζει τα λεφτά τηςΕλα ρε συ,καθε λιγο να του δωσω και μια ευκαιρια να μην το κοψω αλλα ελεος πια…Ειλικρινα αν εβγαζε μια εφαρμογη δεν θα το εκοβα…Εχω το απλο πακετο στα 6,90€ χωρις αποκωδικοποιητη και μια στο τοσο βλεπω κανενα επεισοδια game of thrones για 20η φορα χαχαχα
Αλλα πραγματικα,μια εφαρμογη βγαλε ρε vf tv για lg να πω και εγω μια καλη κουβεντα
Παίζει να βρεις τρόπο να τσεκάρεις αν έρχεται όντως σε ανάλυση 4K το σήμα; Γιατί εγώ δεν μπορώ να το κάνω να έρθει πάνω από 1080p για κανένα λόγο. Το 4Κ καταναλώνει το ίδιο bandwidth με τα άλλα.Ναι, μέσω της εφαρμογής Vodafone TV σε goolge TV Sony Oled.
πως μπορώ να βάλω το discovery+;Ντάξει δεν τα βλέπετε και όλα. Υπάρχουν αρκετά που είναι διαθέσιμα μόνο στο Discovery+/Max. Προσωπικά έχω βάλει το discovery+ στο Amazon Prime για πλήρη και αδιάκοπη κάλυψη. Αρνητικό ότι τα streams είναι στα 25 fps.
Πώς έκανες συνδρομή στο Max? Δεν δέχεται κάρτες από ΕλλάδαΆνοιξα τώρα το HBO Max που έχω συνδρομή και μπήκα με VPN Γαλλία.Η τελετή έναρξης σε Dolby vision και Atmos με εικόνα κρύσταλλο.Και με Ελληνική περιγραφή….Α ρε Vodafone που είσαι και το σπίτι του HBO στην Ελλάδα…
Με πολύ κόπο από τότε που μας έκοψαν το Eurosport Premium. Χρειάζεσαι ένα VPN ή ένα Smart DNS, μπαίνεις στο amazon.co.uk, παίρνεις τον δωρεάν μήνα Amazon Prime δηλώνοντας μια αγγλική διεύθυνση και δίνοντας την ελληνική σου κάρτα και μετά αγοράζεις το add-on discovery+ μέσα από το Amazon για 4,88 €.πως μπορώ να βάλω το discovery+;
Έχω συνδρομή Αργεντινή από το 2021 που ξεκίνησε .Τότε μπορούσες να κατεβάσεις την εφαρμογή στο κινητό και να πληρώσεις με την κάρτα σου.Τώρα πια ίσως να μην είναι εφικτό γιατί τα έχουν σταματήσει αυτά.Δίνω 40 δολλάρια το χρόνο για το Premium πακέτο και είμαι Full ικανοποιημένος.Ειδικά η κάλυψη των Ολυμπιακών είναι φοβερή.Μπορείς να δοκιμάσεις Ρουμανία η Βουλγαρία που είναι φτηνά και νομίζω δέχονται και Paypal.Πώς έκανες συνδρομή στο Max? Δεν δέχεται κάρτες από Ελλάδα![]()
Είναι κλειδωμένα. Αν το Paypal σου ή η κάρτα σου ή το Play Store σου είναι ελληνικά, τότε δεν μπορείς να αγοράσεις Max. Ούτε με VPN στη Βουλγαρία ούτε πουθενά αλλού. Αυτή τη στιγμή η ΕΡΤ είναι η καλύτερη ποιότητα που έχω και το discovery+ μέσω Prime για όσα δεν δείχνει η ΕΡΤ και η Vodafone TV... Σκατούλες.Έχω συνδρομή Αργεντινή από το 2021 που ξεκίνησε .Τότε μπορούσες να κατεβάσεις την εφαρμογή στο κινητό και να πληρώσεις με την κάρτα σου.Τώρα πια ίσως να μην είναι εφικτό γιατί τα έχουν σταματήσει αυτά.Δίνω 40 δολλάρια το χρόνο για το Premium πακέτο και είμαι Full ικανοποιημένος.Ειδικά η κάλυψη των Ολυμπιακών είναι φοβερή.Μπορείς να δοκιμάσεις Ρουμανία η Βουλγαρία που είναι φτηνά και νομίζω δέχονται και Paypal.
από τη κίνηση του δικτύου είναι 4Κ ξεκάθαραΠαίζει να βρεις τρόπο να τσεκάρεις αν έρχεται όντως σε ανάλυση 4K το σήμα; Γιατί εγώ δεν μπορώ να το κάνω να έρθει πάνω από 1080p για κανένα λόγο. Το 4Κ καταναλώνει το ίδιο bandwidth με τα άλλα.
επιτέλους!!!!Εγώ σήμερα έκανα αίτημα για διακοπή της Vodafone tv γιατί νιώθω ότι δεν τα αξίζει τα λεφτά της
Άδικο έχω? Σαν συνδρομητής μιλάω και 2 χρόνια δεν βλέπω κάποια κίνηση, τον τελευταίο κύκλο του Westworld δεν τον είχε και χρειάστηκε να τον δω αλλιώς (σε 4κ ανάλυση) πολλές σειρές του HBO διαχρονικές δεν τις έχει. Πιο πολλές φορές τα είδα με άλλους τρόπους πάρα μέσω της Vodafone tv γιατί δεν υπήρχε καν το σημείο στο οποίο είχα μείνει ή η εικόνα ήταν απαράδεκτη. Την εφαρμογή σαν εφαρμογή δεν την πιάνω στο στόμα μου δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι.Τα live κανάλια δεν το συζητάω καν. Εάν έμπαινε στη συμφωνία με την Cosmote και τη nova για τα αθλητικά το συζητούσα. Μου αύξησαν και 1 ευρώ με το έτσι θέλω τον λογαριασμό από 12.29 τον πήγαν 13.29 ενώ απαγορεύεται ρητά η τροποποίηση της τιμής ενός συμβολαίου. Αλλά προς το παρόν πλήρωνα 13.29 για κάτι που δεν τα αξίζει!επιτέλους!!!!
Πόσα Mbps?από τη κίνηση του δικτύου είναι 4Κ ξεκάθαρα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.