Vodafone TV

Προσωπικά είμαι χρήστης Vodafone εδώ και πολλά χρόνια, και του Vodafone TV από εποχής....HOL my TV...
Παρέμενα λόγω του value for money τιμολογίου, σε σχέση με την πανάκριβη Cosmote..Επειδή όμως θέλω να βάλω οπτική, και τα τιμολόγια της Voda είναι ακόμα πανάκριβα και ουσιαστικά ίδια με του ΟΤΕ (αφού ψωνίζει χονδρική) , μάλλον θα μετακομίσω στη ΔΕΗ, μιας και η κουλούρα απέξω περιμένει..παρόλα αυτά το Vodafone TV θα το κρατήσω, έστω και το απλό χωρίς συμβόλαιο, γιατί πιστεύω σε αυτή τη τιμή (7€) ακόμα και μετά τη δραστική μείωση περιεχομένου και την δύσχρηστη εφαρμογή, εξακολουθεί να είναι vfm...
Εγώ δεν είπα ποτέ ότι δεν vfm. Είναι φυσικά και αυτό είναι το καλό σαν υπηρεσία. Αλλά δεν προσφέρει ούτε στο ελάχιστο αυτό που θα μπορούσε σαν ποιότητα εικόνας και σαν εφαρμογή. Εάν τα έφτιαχνε αυτά, τότε ναι να το συνέχιζα το συμβόλαιο και για άλλα τόσα χρόνια

• Like
Reactions: Tovarish
Ευχαριστούμε την Vodafone για όλα τα Eurosport και βλέπουμε όλα τα αγωνίσματα!!!
Τα καλά να λέγονται!

Κοίτα, αν έχω καταλάβει σωστά, το κάθε από τα pop up κανάλια είναι αφιερωμένο σε κάποια αθλήματα. Και όταν δεν υπάρχει live μετάδοση από τα αθλήματα αυτά, το αντίθετο pop up κανάλι δείχνει επαναλήψεις... Με συνέπεια να μένουν παρά πολλά αθλήματα δίχως τηλεοπτική κάλυψη.

Γιατι θα επρεπε να δειξουν;
Διεθνη καναλια ειναι, οχι ελληνικα.Αν τυχει να μεταδιδουν αγωνισμα που ειναι ελληνας θα τον δειξουν.Τον Χρηστου πχ στην κολυμβηση θεωρω οτι τον δειξανε
Απο την ΕΡΤ εχουμε απαιτηση να δειξει ολες τις ελληνικες συμμετοχες

Γιατι θα επρεπε να δειξουν;
Διεθνη καναλια ειναι, οχι ελληνικα.Αν τυχει να μεταδιδουν αγωνισμα που ειναι ελληνας θα τον δειξουν.Τον Χρηστου πχ στην κολυμβηση θεωρω οτι τον δειξανε
Απο την ΕΡΤ εχουμε απαιτηση να δειξει ολες τις ελληνικες συμμετοχες
Εγώ το λέω με παράπονο ότι δεν έχει δείξει τίποτα από Ελλάδα, εννοείται ότι δεν είναι υποχρεωμένοι αλλά έστω 1-2 αγωνίσματα θα μπορούσαν να τα δείξουν

Εγώ το λέω με παράπονο ότι δεν έχει δείξει τίποτα από Ελλάδα, εννοείται ότι δεν είναι υποχρεωμένοι αλλά έστω 1-2 αγωνίσματα θα μπορούσαν να τα δείξουν
μάλλον άλλα eurosport βλέπεις εσύ. :LOL:

χθες είχε Χρήστου κολύμβηση σε live 4K. Όσα δε παίζει live τα δείχνει μετά όλη μέρα στα pop up. Πχ το eurosport 3 παίζει όλη μέρα τένις, το 4 πετρουνια κλπ

γενικά είναι άλλο level η κάλυψη τους. Μη ξεχνάμε ότι χάνουμε έχει replay tv. Σε κάποια πάντως δεν έχει ελληνική περιγραφή τώρα πχ στο eurosport 7 που παίζει μόνο judo δεν έχει ελληνικά

Το μπάσκετ δεν το βρήκα πάντως πουθενά που έπαιζε η εθνική. Επειδή δεν τα έχει σου Eurosport τα βλέπω στην ΕΡΤ αφού δεν τα δείχνει. Δεν είπα όλα αλλά εντάξει..
μάλλον άλλα eurosport βλέπεις εσύ. :LOL:

χθες είχε Χρήστου κολύμβηση σε live 4K. Όσα δε παίζει live τα δείχνει μετά όλη μέρα στα pop up. Πχ το eurosport 3 παίζει όλη μέρα τένις, το 4 πετρουνια κλπ

Το έδειξε live φυσικά.Πηγαινε στο replay tv στο eurosport 6 27/07 να το δεις
Αν είναι έτσι δεν το γνώριζα γιατί έψαχνα έψαχνα και δεν το έβρισκα αλλά αν το έδειξε τότε έχεις δίκιο.

Αν είναι έτσι δεν το γνώριζα γιατί έψαχνα έψαχνα και δεν το έβρισκα αλλά αν το έδειξε τότε έχεις δίκιο.
Στο eurosport 6 παίζει το μπάσκετ. Και το Ισπανία - Ελλάδα εκεί θα το δείξει

IMG_6710.png

Συγγνώμη, το Eurosport 4K στο δωρεάν 1μήνα Vodafone TV είναι 4K; Γιατί μου τρώει ακριβώς το ίδιο bandwidth με το 1080p; ΟΚ το HDR φαίνεται ότι είναι HLG.

Ευχαριστούμε την Vodafone για όλα τα Eurosport και βλέπουμε όλα τα αγωνίσματα!!!
Τα καλά να λέγονται!
Ντάξει δεν τα βλέπετε και όλα. Υπάρχουν αρκετά που είναι διαθέσιμα μόνο στο Discovery+/Max. Προσωπικά έχω βάλει το discovery+ στο Amazon Prime για πλήρη και αδιάκοπη κάλυψη. Αρνητικό ότι τα streams είναι στα 25 fps.

Ντάξει δεν τα βλέπετε και όλα. Υπάρχουν αρκετά που είναι διαθέσιμα μόνο στο Discovery+/Max. Προσωπικά έχω βάλει το discovery+ στο Amazon Prime για πλήρη και αδιάκοπη κάλυψη. Αρνητικό ότι τα streams είναι στα 25 fps.
δε το πιάνω. υπάρχουν και άλλα κανάλια eurosport από τα 10 της vf?

Εννοεί ότι στο max και το discovery+ τα έχει ανά άθλημα και τα δείχνει κυριολεκτικά όλα και το Eurosport έχει ελλείψεις
Κακή διαχείριση κάνουν ή δεν έχουν τόσους speakers. Τον ναδάλ τον έδειχναν Eurosport 1, Eurosport 3, Eurosport 4K ταυτόχρονα. Η Σακαρη πουθενά

Κακή διαχείριση κάνουν ή δεν έχουν τόσους speakers. Τον ναδάλ τον έδειχναν Eurosport 1, Eurosport 3, Eurosport 4K ταυτόχρονα. Η Σακαρη πουθενά
Και πολλές φορές δείχνει επαναλήψεις ενω έχει αθλήματα εκείνη τη στιγμή