απίστευτη εικόνα. ανυπομονώ να δω την τελετή έναρξης εκεί. μακάρι να το κρατήσει και μετά τους ολυμπιακούς αγώνες...πάντως βλέπω αγώνα στο Eurosport 4K, και έχει εξαιρετική εικόνα...
Δεν θα το κρατήσει είναι Pop Up κανάλι, θα φύγει και από τις δορυφορικές τροφοδοσίες ενεργοποιείται μόνο σε σημαντικά αθλητικά γεγονότα...απίστευτη εικόνα. ανυπομονώ να δω την τελετή έναρξης εκεί. μακάρι να το κρατήσει και μετά τους ολυμπιακούς αγώνες
αν είχες vodafone tv δε θα χρειαζόσουν vpn. παίζει τους ολυμπιακούς 4ΚΆνοιξα τώρα το HBO Max που έχω συνδρομή και μπήκα με VPN Γαλλία.Η τελετή έναρξης σε Dolby vision και Atmos με εικόνα κρύσταλλο.Και με Ελληνική περιγραφή….Α ρε Vodafone που είσαι και το σπίτι του HBO στην Ελλάδα…
Αδελφέ αν εσυ είσαι οκ να πληρώνεις για μια κουτσουρεμένη υπηρεσία, την ίδια ακριβώς που οπουδήποτε στην Ευρώπη ακόμα και στη Βουλγαρία,τη Ρουμανία και την Κροατία την απολαμβάνουν στο μέγιστο με εκπληκτική εμπειρία θέασης , τότε εγώ πάω πάσο.Στην τελική ελεύθερη αγορά έχουμε, ελευθερία έκφρασης έχουμε και ο καθένας μπορεί να υποστηρίζει ότι θέλει και να δίνει τα ωραία του τα λεφτά όπου θέλει.αν είχες vodafone tv δε θα χρειαζόσουν vpn. παίζει τους ολυμπιακούς 4Κ
Σχολίασες για τους ολυμπιακούς και σου απάντησα. τα υπόλοιπα τα έχουμε πειΑδελφέ αν εσυ είσαι οκ να πληρώνεις για μια κουτσουρεμένη υπηρεσία, την ίδια ακριβώς που οπουδήποτε στην Ευρώπη ακόμα και στη Βουλγαρία,τη Ρουμανία και την Κροατία την απολαμβάνουν στο μέγιστο με εκπληκτική εμπειρία θέασης , τότε εγώ πάω πάσο.Στην τελική ελεύθερη αγορά έχουμε, ελευθερία έκφρασης έχουμε και ο καθένας μπορεί να υποστηρίζει ότι θέλει και να δίνει τα ωραία του τα λεφτά όπου θέλει.
το ίδιο με max είναι από την ίδια πηγή παίρνει μη λες ότι να ναι. η μετάδοση των γάλλων είναι ότι να ναιΚαλά και αυτό το 4κ είναι να χαμε να λέγαμε...Για upscaled 1080p μου κάνει και με χαμηλό bitrate.Εριξα μια ματιά και στο δωρεάν 4k hdr του BBC Iplayer και δυστυχώς πάλι μέρα με τη νύχτα....
το ίδιο με max είναι από την ίδια πηγή παίρνει μη λες ότι να ναι. η μετάδοση των γάλλων είναι ότι να ναι
το ίδιο με max είναι από την ίδια πηγή παίρνει μη λες ότι να ναι. η μετάδοση των γάλλων είναι ότι να ναι
Φαίνεσαι μύστης εσυ. Ήδη με έπεισες και έδωσα βραδιάτικα 7 ευρώ για να βάλω συνδρομή.το ίδιο με max είναι από την ίδια πηγή παίρνει μη λες ότι να ναι. η μετάδοση των γάλλων είναι ότι να ναι
ο καθένας κάνει την επιλογή του. Προσωπικά με 9.90 ούτε του παπά με το περιεχόμενο που έχει! Disney+, Όλα τα κανάλια Discovery warner, HBO-HBO Max, Viaplay, 10 κανάλια eurosport για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη… Τι άλλο να ζητήσει κανείς, πραγματικά!!Ρε παιδιά τι συζήταμε με την κακομοίρα τη Vodafone εγώ τους λέω άντε γειά και θα ησυχάσω τα πιο πεταμένα λεφτά που έχω δώσει. Και σε όποιον με ρωτάει θα του λέω την αλήθεια καλύτερα με VPN στο εξωτερικό ή κάτι άλλο παρά αυτό, δεν κάνει αυτή η τηλεόραση δεν είναι ούτε καν αξιοπρεπής
13.29 πληρώνω τώρα που μιλάμε και δεν τα αξίζει σε καμία μα καμία περίπτωση. Δεν έχω έχθρα προς καμία εταιρεία ούτε είμαι υπάλληλος ούτε τίποτα αλλά η Vodafone δεν μου φέρθηκε σωστά με χρέωσε τη μια φορά τάχα μου για ενοικίαση ταινίας +2 ευρώ που δεν νοίκιασα ποτέ, μου αύξησε τον λογαριασμό κατά 1 ευρώ άνευ λόγου και αιτίας. Το περιεχόμενο κουτσουρεμενο στο HBO, η εικόνα τρις άθλια και η εφαρμογή δύσχρηστη. Και επειδή λες και ξαναλες να συγκρίνουμε τους άλλους 2 σε ευχρηστία εφαρμογής να σου αποδείξω ότι κάνεις λάθος. Σε αυτό το φόρουμ γράφτηκα για αλληλοβοήθεια, και όταν με ρωτάνε λέω την άποψη μου και δεν χρησιμοποιώ μεγάλες κουβέντες. Επίσης όταν ζήτησα αλλαγή αποκωδικοποιητή σε android μου είπαν ότι δεν γίνεται χωρίς πολλές εξηγήσεις. Ναι μεν μπράβο για τα Eurosport, αλλά αυτό είναι το λιγότερο μπροστά σε όλα τα υπόλοιπαο καθένας κάνει την επιλογή του. Προσωπικά με 9.90 ούτε του παπά με το περιεχόμενο που έχει! Disney+, Όλα τα κανάλια Discovery warner, HBO-HBO Max, Viaplay, 10 κανάλια eurosport για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη… Τι άλλο να ζητήσει κανείς, πραγματικά!!
Και εγώ πληρώνω 13,29 τα κανάλια δεν αξίζουν τίποτα μόνο Disney βλέπω τον αποδικοποιητη τον άλλαξαν εύκολα δεν μου κανένα ζόρια13.29 πληρώνω τώρα που μιλάμε και δεν τα αξίζει σε καμία μα καμία περίπτωση. Δεν έχω έχθρα προς καμία εταιρεία ούτε είμαι υπάλληλος ούτε τίποτα αλλά η Vodafone δεν μου φέρθηκε σωστά με χρέωσε τη μια φορά τάχα μου για ενοικίαση ταινίας +2 ευρώ που δεν νοίκιασα ποτέ, μου αύξησε τον λογαριασμό κατά 1 ευρώ άνευ λόγου και αιτίας. Το περιεχόμενο κουτσουρεμενο στο HBO, η εικόνα τρις άθλια και η εφαρμογή δύσχρηστη. Και επειδή λες και ξαναλες να συγκρίνουμε τους άλλους 2 σε ευχρηστία εφαρμογής να σου αποδείξω ότι κάνεις λάθος. Σε αυτό το φόρουμ γράφτηκα για αλληλοβοήθεια, και όταν με ρωτάνε λέω την άποψη μου και δεν χρησιμοποιώ μεγάλες κουβέντες. Επίσης όταν ζήτησα αλλαγή αποκωδικοποιητή σε android μου είπαν ότι δεν γίνεται χωρίς πολλές εξηγήσεις. Ναι μεν μπράβο για τα Eurosport, αλλά αυτό είναι το λιγότερο μπροστά σε όλα τα υπόλοιπα
Μόνο υπάλληλος της Vodafone θα ισχυρίζεται αυτά που λες.το ότι είναι διαφορετικό από τα εγχώρια apps της κακιας ωρας δε σημαίνει ότι είναι και άχρηστο. Είναι θέμα συνήθειας. Προσωπικά μου αρέσει περισσότερο από τις υπόλοιπες πλατφόρμες ειδικά στην εναλλαγή των καναλιών, στην εγγραφή κλπ. Γενικά βελτιώνεται με τον χρόνο, πχ στη τελευταία αναβάθμιση πήρε chromecast, thumbnails κλπ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.